Кладионица

1. Danas je Bešiktaš 2 bio sigurica, nisam imao pristup netu, pa nisam mogao podeliti.

2. Zakopaše me iglsi, imam još 50 para na računu. Sreća pa nisam imao više od 2500, sve bih bacio na njih koliko mi je to bilo nacrtano... jebga. Opet moram da se čupam na Engleze i da trčim u kladžu, sad ću celu noć ostati u analiziranju.

3. Taman analize podijeli sa nama. :)

4. Sad kad se nisam slogirao,nikad necu...Otisao bezbrizno na pice sa devojkom, sad se vratio, i cekaju me na stolu dva caletova tiketa....Nece da ih otvori jebeno na mozzartu...

Na 100 din...u glavu.

LOk Z.-Inter gg2+ 6.85
    Dukla-Jilhava gg2+ 5.90
    KOhans-Bangor gg2+ 4.40
    Erbas-Tns gg2+ 5.15
    Hajmesteten-Bunbah gg2+ 4.90

..... Naime, sve sem Erbasa koji je zavrsen 2-1, doslo...na 100 din, 448.743 din!!!
    I covek uzme i za 200 din odigra ovih 5 u sistemu 2+5/5, isplata 87 hiljada! ukupno 540 hiljada dinara, za jedan gol. A na sistemu proslo 4, i ima 3500...hahahahahhahahahah! Place mi se....

5. Buri 1/tim1 2+
    Tranmer gg
    Akrington gg/3+
    Ročdejl 3+

6. Evo sad radi, pa jos jednom tugu sa vama da podelim...

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-9565749-1028

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-7149502-1028

EDIT: Ja cu danas za 200 din da grunem ovaj sistem 2+5/5 sa prelazima iz 1 u 2 i obrnuto....Stavljam ova dva Singapurcana u 15 do 2, Zvezdu, Ado Den hag i jos jedne.....

EDIT 2: Ko ima kesa, neka isprati sa po 100 din ove Singapurcane opet, odavno nisu dosli.... A zlojava je kao Akrington iz 2 u 1, mada su jos juce smanjili kvotu u Meridianu na 9...neka zena dosla i uplatila 5 soma...

7. dobiću čak tries kinti OPAAAA

8. Oko pola 3,3 budite ovde na temi.. Ko moze nek uplati avanse,posto ne znam koliko vremena cu imati da vam javim na vreme..

9. Aj Gazi, ispratiću te sa 500 kinti..

10. Ta danasnja je od neproverenog izvora?

11. Šta je to 2+ 5/5 i te zajebancije? Ne kontam.
    I koja je ovo igra? tgg GG2+

12. neki sistem, a gg2+ je da oba tima daju po 2 gola na utakmici minimum....

SIngliram sam SIngapurcane po 150 din, i odigrao 2+5/5.
    SIngapurcani 2-1 obe tekme
    zvezdu 1-2
    Den hag 2-1
    arsenal 2-1...na 220 din, minimalac 12500....

Inace u Mozzartu je Akrington blokiran, a u Meridianu kvota 9...garant ne dolazi, cim svi znaju za to..

13. Aham, uf, viša matematika. Al ne kontam kako funkcionišu ovi sistemi. Vidim da tiketi sa Mocarta imaju to 2,3+ i 5/5, tako nešto. Buni me to.

Bvdlga ideš li sutra na fudbal?

14. Na tom 2+5/5 imas 11 kombinacija, ni meni nije bas najjasnije sve, jer recimo, koliko sam racunao, caletu je sinoc max na tom bio 90 hiljada, a isplata mu je 3500, a prosle 4...jebem li ga...racunas kvota puta kvota put po kombinaciji, pa tako svako kvotu i na kraju saberes...

Uf, ne znam, ledja me ubijaju, nisam ni na treninge isao cele nedelje, ali cu se potruditi da dodjem malo da izdominiram. Jel dolazi NS? :D

15. Ne znam za NS, al ja stižem :D
    EDIT:
    Znam kako se igra sistem, nego me buni ovo kako je napisano.

16. ma imas pun kurac u mozzartu...drugar moj igra 2+3+7/8, jer fazon vec tu ima maksimalu ako mu dodje 7, a onda ima manje kombinacija, pa kurac-palac.. :D nista mi nije jasno, ali igram...

Evo drugar onaj sto mi salje kvote koje padaju, pa ko hoce neka probere...

litex 2,stoke 1,port vale 2,wrexham 2,karlshrue 1,dvtk 1, besa 1,bresa 1, dinamo bukurest 2, borca 1,selta 1

17. Ovo su moji parovi za danas:
    Siti-Svonsi 1
    Alanija-Zenit 2
    Blekburn-Votford 1
    Poznanj-Jagelonija 1
    Kvota:5.51

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.