Кладионица

1. Wigan - West Ham gg
    Espanjol - Malaga gg
    Lids - Birmingem gg
    Espanjol - Malaga gg
    Stouk - Sanderlend X
    Fortuna - Volfsburg X

To sam iskombinovao na 2 tiketa za malo vecu uplatu.

Gazi, svi smo k'o zapeta puska!

2. Ljudi, jel mogu nekom na pvt da bacim broj mobilnog, da mi posalje to sto Gazi da, posto cu biti u kladionici, pa odmah da uplatim?

EDIT: Opaaaaa, oba Singapurcana za sada iz dvojke idu! :)))

3. Баци мени слободно ако ти се неко већ није јавио.

4. Padova bari 1uX , Pozurite

5. mnogo mi velika kvota, a i ne stignem za 4 min u kladionu :)

6. Испратио сам,хвала Гази.

a i ne stignem za 4 min u kladionu

Зато је рачун и отац и мајка :)

7. Nije velika, na x i na Bari je opala kvota. Ovo bi moglo da dođe, samo što meni treba pola sata do kladionice :D

8. Jebiga,jesam kasnio,al ja sam dobio tekmu 10 minuta pre nego sto sam pisao, pa dok sam ja izakcijao ko ce meni da uplati... Rekao sam jutros da uplatite avanse ko moze..
    ja i 2 ortaka stavili po soma, na dva tiketa po 16 kvota,na trecem oborili na 14, a nisu dali single za 3000 na jednom, moroni :D Meni je ostalo od onih paragvajaca od sinoc, tako da i ako pukne, jebiga.. A inace,za ovu sliku sam videosliku uplaau na 50 i 60 evra u dve razlicite kladionice,tako da valjda nije izmisljanje..

9. Za 15 minuta će se moći naslutiti jel prava ili zlojava :D

10. zašto je na livescore-u 0:1, a svuda na teletekstu 0:0 već 10 min

11. Боме долази из двојке ;(

12. nije vratili su na 0:0

13. E nisam se kladio ima godinu i po dana al' evo tip neki od mene ako može još uvek da se odigra. Ako ne može hoću da vidim da li sam ispao iz fazona.

Arsenal QPR 1
    Stoke Sunderland 0-2
    Wigan West Ham 2
    Man City Swansea 4+

14. Hvala kladionici što je daleko....

15. ХахАХХА одавно нисам видео овaкву резултатску клацкалицу на лајвскору :)

16. Одиграх ово:
    Монпеље 1 1.8
    Ремс 1 1.7
    Тулуз 1 1.5
    Алмерија 1 1.6
    Са 10 јевра.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.