Кладионица

1. Chelsea - Man.Utd x 1 po meni

2. Био сам убеђен да ће В Хем победити овај шугави Виган (мада нисам смео да опалим 2) и ови већ воде 1-0. Није ми јасно како их овако сере..

3. Bilo bi realno da i oni nekog pobede pred svojom publikom :)

4. Moguca namestaljka Levski - Lok. Plovdiv 2-1. Znači ništa nije sigurno, ali dolazili su u prošlosti.

5. aj nek neko baci neki link kako da vidim kvote za nba sad od utorka

6. Padova iz 1 u x, ali u drugom poluvremenu :)

7. Jebeni Singapurcani, pa nijedan da ne dodje, pu! Tako sam se ponadao da cu uzeti bar 50e... govna!

Inace, ja vise ne znam sta da odigram, da bih uzeo pare...tuga...

8. xe xe jel može neko da mi odgovori ako zna?

9. Мртва кладионица, дабогда се запалила, кад В Хем не може да да гол распалом Вигану онда шта рећи..

Пар Пан, да ти није мало рано за квоте од уторка? Имаћеш на Моцартовом сајту већ од понедељка 100%

10. Стварно, не мош ништа проћи, к'о уклет јеботе.

11. На крају сам одиграо неко уживо клађење, нека сића, ишао на све или ништа и сад имам 1600 динџи. И то ћу све сутра (може и вечерас) на неке две-три текме, дајте неке предлоге..

12. Izvinte ljudi, jebiga, iz najbolje namere sam ostavio.. ovog lika necu vise uzimati u obzir

13. Ja pozurio do najblize kladze da uplatim na ono Gazimudovo i kasnije kad sam otisao do druge kladze gde uglavnom sedim sa drustvom, kazu mi njih dvojica da su imali dojavu, pocela pre 10 miinuta. Pitao sam koja, a oni kazu Padova 1-X.
    Jedan video na fejsu, a drugi video neku slika kao lik uplatio 5 000 KM na taj prelaz.
    Public bet mrtvi...

14. U kojoj beše kladionici se kvota povećava kako se približava vreme utakmice?

15. Ma ima negde, reče mi neko pre mesec dana, ali nikako da se setim.

16. Čekam jebenu tekmu Sadnes - Fredrikstad da bude X i u momentu kad je bilo 2:1 zove me drug da pita kako ide tekma i čim mu rekoh da je 2:1 ovi povedoše sa 3:1 i dok je još lik bio na vezi primiše i četvrti gol za 4:1
    prokletinja...

17. Cegam jos one bvdlgine Dinamo Bucurest i svoj PSG za 15 967 dinara, zapravo za duplo manje, posto je takodje njegov Wrexham (kvota 2.00) odlozen.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.