Кладионица

1. Е да одиграх ово са 5 еура
    Бајерн 1 1.25
    Хановер 1 1.6
    Реал 2 1.34
    Бриж 1 1.55
    Витесе 1Х 1.27
    Квота 5, добитак 25

2. НЕМА ПАРА У КЛАДИОНИ НЕМА!

3. Ja ne bih igrao danas na kreljevski klub. Osećaj mi tako nalaže :)

4. Moja dva...inace, pored Intera, veliki fix mi je Aek 1, kvota 2, igraju protiv bivseg drugoligasa, poslednji su na tabeli, i valjda ce nekog vise da dobiju...

Inter 2-2
    LAzio 2
    Liverpul 2
    Celzi 1-1
    Genk 2

na 100 din, 35 hiljada

Inter 2
    Lazio x2
    Liverpul 2
    Celzi 1
    Aek 1
    Bilbao 1

na 200 din, 16500....

Ubedljivo prvi protiv UBEDLJIVO poslednjih. Veliko mi je to nesto...
    Bvdlga, ne znam da li da odabiram nesto od tebe, ili da uzmem neke svoje 2-3 i da bacim 500 dinara. Trebaju mi pare...

Od ovih ranije sto sam stavio, ne znam, to mi taj decko salje, nekad dodje,nekad ne...Ja ti stvarno preporucujem Inter, 2.15 u Meridanu, jbt protiv Bolonje mrtve...Ili Aek, ali na Aek bih vise zbog imena, i jer su zadnji i moraju nekog da dobiju...

5. Gledam ove šiptare, na tri utakmice kvota na domaćine 1,7 i sve dolaze.

6. Jebote Everton i Liverpul 100000 godina igraju 0-2 i cim ih ja odigram oni dodju 3+ u 20. minutu.

7. I ja gledam i ne verujem.

8. u poslednjih 3 su 2 odigrali 3 +.jedna kup,jedna liga.

9. Jebeni Ažaksijo, koji je za 9 kola dao 6 jebenih komada, je sad uspeo da za jedno jebeno poluvreme uvalja 4 komada jebenom Lorijenu. Pa ovo nema niđe. Jeb'o vas pas onaj šuntavi mentalno zaostali, od koga ste vi primili 4 komada! A i ja slepac, igram duplu jebenu šansu. Jeeeebooteee. Koi pitschweisz u Liverpulu. :D

10. One 4800 koje sam izvukao iz Mozzarta sa racuna, vec sam puko u lokalnim kladionicama. Danas 500 dinara Inter 2, Juve 2 i Jagodina 0-2. Puko na Jagodinu... Kad te nece, nece te... Cini mi se da moram napraviti pauzu, pojesce me kladza.

11. Момци, рекох вам ја

Celik
    1 - 1
    Lovcen

Rudar
    1 - 1
    Jedinstvo

Buducnost
    2 - 0
    Sutjeska

Све од 0-2 киша је велика :))
    Стрефих то и Јагодину :)

12. Danas Bajern - Leverkusen x-2 gigantskih 30 kvota. Jeeebote. Sa euro valja ispratiti, pa kud puklo da puklo.

13. Воша ће поново из икса. И увек заборавим да је одиграм.

14. Jebote! Ludi Lorijen uspe da preokrene, i sad šuntavi Herenven gubi 4:1! Pa ovo je da čovek poludi! DAJ STIŽITE TO, JEB'O VAM VAN BASTEN MAJKU MRTVU ONU ŠUNTAVU! Koji kurac bre jebote! Aj bre, još samo 2 komada! Mošte vi to! Nasisajte mi se kurčine, kretenčine mrtve!

15. Kako sve pukne za 2 min. Uvek sam optimista, ali se sad osećam k'o žena u pms-u i najradije bih plakao :D

16. Ја игра' херенвен Х јебем ли му све на свијет :)

17. Сампдорија ми губи у 84, оде тикет у курац, пи :)

18. Жилина Слован ---- 1
    Партизан - Нови Пазар 4+ , 1

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.