hahahha, pa ovo je neverovatno. Znaci....
U 1 (JEDNOM) minutu se desi sledece...Cekam 2 i x2 na Lazio, poniste im cist gol, okrenem glavu na drugi Tv, daje gol Liverpul, cekam dvojku, poniste regularan gol u 93., ni govora o ofsajdu, okrenem glavu na teletext, cekam Genk 2, u 92. 1-1 i crveno...ahhahahahahahaha! :D
Au, koi pičvajz, boktejebo. :D A ovaj Čelsi ne bude li odigrao x, najebaću im se svega živog i mrtvog.
Ја игра' херенвен Х јебем ли му све на свијет :)
A reci što su kraljevi primili 6 KOMADA od Heraklesa. Pa jebote, toliko golova im ne bi ni Real dao. :) Kakav haos... Kako su se raspali.
Makaron, ne bih da baksuziram, ali koliko je ludo kolo, tačno će biti goleada na Bastiji i Bordou. :)
Хтио сам и ја Партизан да ставим 4+ али нешто ми фрка било после Интера...
Ko nije ubo X na Everton - Liverpool nek se ubije!
EDIT: Ekipu AIK-a iz jebenog Stockholma treba streljati.
hahahha, pa ovo je neverovatno. Znaci....
U 1 (JEDNOM) minutu se desi sledece...Cekam 2 i x2 na Lazio, poniste im cist gol, okrenem glavu na drugi Tv, daje gol Liverpul, cekam dvojku, poniste regularan gol u 93., ni govora o ofsajdu, okrenem glavu na teletext, cekam Genk 2, u 92. 1-1 i crveno...ahhahahahahahaha! :D
Bastia - Bordo 0-2 99%
kvota: 1.75
Roma - Udineze GG 99%
kvota: 1.5
Čelzi - Mančester X 99%
kvota: 3.2
sve sami invalidi
Bravo Bastia mater ti jebem!
Ajde da napravimo grupu gubitničikih uplata na fb :DD
Ajde :D
Au, koi pičvajz, boktejebo. :D A ovaj Čelsi ne bude li odigrao x, najebaću im se svega živog i mrtvog.
A reci što su kraljevi primili 6 KOMADA od Heraklesa. Pa jebote, toliko golova im ne bi ni Real dao. :) Kakav haos... Kako su se raspali.
Makaron, ne bih da baksuziram, ali koliko je ludo kolo, tačno će biti goleada na Bastiji i Bordou. :)
6. minut i odmah gol lololo
Ima da bude 7+ Blejkče :D
EDIT: hahaahha Čelzi 'bem te luda hahaha ima i ovde 7+ da bude!
Isuse.
Čelzi 0-2 SUNCE MU JEBEM :O
Ја играо 3+ ту, са Твентеом и Њукастлом, али ме изјебаше ливепулска гомна.
Ево и Њукастл га прими, боље да ћутим :)
Bastia vodi 2-0 :D
Toliko će i ostati, sad mi javiše iz uprave :)
Koje rasulo u igri Celzija majku im jebem.
Uprava napolje!
https://www.facebook.com/pages/Baksuzne-uplate-i-najve%C4%87e-kladioni%C4%8Darske-ispale/534080123273671?skip_nax_wizard=true
Upadajte :D
Evo ga Čelzi dade gol, jeeeeeeee samo ne znam kakva korist od toga kad sam sve ostalo puko :D