Кладионица

1. Čelzi nisam gledao pa ne mogu da sudim o konačnom ishodu, Rubin uspeo da učačka drugi gol i tu je dobo bolji, ali ovi iz Italije su krajnje sumnjivi. U 60 min je bilo 0-1, a u poslednjih 5 min su pala 3 gola. Hm..nije bitno, vredelo je pokušati.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1472-4430859-1028

2. Nisam, jer me je juče zajebao Trabzon za 7 i nešto iljada. Bojkotujem Turke do sledeće liste. Okačiću kasnije taj prokleti tiket, čim ga nađem u korpi za smeće.
    A nisam stavio ni Concepcion - Nublense.
    EDIT: Nađoh ga
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1394073-1028

3. Zvuče kao kontracepcija :D Ali protiv dobitka :D

4. sve danasnje utakmice od 0-3, dobitak pola miliona na 20 dinara, jos da se nakanim da uplatim

5. PAO dp1+, Olimpijakos pp1+, Bran 1, Lens 1x, Plzen pp1+, kv 5

6. Kakav retard ovaj Kolšrajber, majko mila. Pa on ne ume da vrati servis. Nijedan jedini prvi.

7. Sistemčić 2+3/3:

Olimpijakos 2-2 i 3+ 3.9
    Fenerbačje 1-1 i 3+ 3.35
    Elfsborg 1-1 i 3+ 2.6

Da investiram jednu crvenu od ovog dobitka za vikend.

8. ја сам једном чак и погодио тикет

9. Da me neko pitao zasto sam igrao Norvezane a da to nisu golovi, stvarno ne bih imao adekvatan odgovor.

10. Uh, los mi ovaj tiket sa dp1+, vec 3 su pale.

11. Uh dobri tipovi za danas su:

Igokea - Olimpija vise od 143,5 @1.85
    Valjadolid - Sosijedad tim1 2+ @2.15

Naravno, proslo je ovo, a tiket dp1+ mi je pukao :D Jebem te sreco..

12. Današnji dan je završio, tačno kako je vikend počeo-jebeno. Od sutra nova lista, nove kvote i nove borbe :D

13. Dajte nesto oko 10 kvote treba kinta sutra, ljubi vas Beli <3 :*

14. Meni treba i sad :D hahaah da imam sigurnu 5 bio bih srećan :D

15. Ma kvota 10, uplatim 50. 500 da dodje super mi.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.