Кладионица

1. Hendikep sam igrao na Cedevitu (+12,5)

2. А ја рекох чисту. Е јебига онда.
    Мада знам момка који је играо Федерера на квоту 1.1 и пао.

3. 'Alo, decxchko, ja sam jednom igrao na Orlando, kvota je bila 1.05 I PAO ZA 9 HILJADA, pa ti vidi! 'Bem ti dan u pičku, katastrofa živa, sve me živo pobaca.

4. Napoli vodi 1:0, pa majku vam jebem da vam jebem!

5. Зашто си јеботе играо квоту 1.05?! .Д

6. pa svaki dinar dobro dođe, što da se baci?

7. Зашто си јеботе играо квоту 1.05?! .Д

Očigledno, zato što sam mnogo lud čovek. :D Ćuti, makar sam se opametio. Otad ne igram ništa ispod 1.10. :D

8. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=862#post_2148011
    Прошао сам овај први.

Има неких 16-17 дана откад сам уплатио 2000 у моцарту на онлајн рачун и тек сад сам први пут у плусу (2700 имам сад). У међувремену сам 2 пута имао тек 1000 динара на рачуну. Покушаћу да дођем до 3 и по, четири хиљаде, ако ми успе, одмах повлачим оне почетне две. Е онда ће ме болети курац, у минус не могу, има да ризикујем мало више. Па како буде.

9. Иначе, бацићу се на озбиљније анализе за следећи викенд. Много ми се допада та игра гг3+, уз добру анализу и само мало осећаја може да погоди више парова.

10. Ja se razmisljam da radim sledece.
    1000 kinti na 4-5 tekmi dp1+ u balkan betu. Izlaz ide od 2000-2500.
    Vikendom moze se pika jedna tura od 13h. pa od 15h i jedna poslepodnevna i vecernja moze se proba sa vise tekmi na 500 kinti.
    Probacu mozda cak i u utorak i sredu sa LS.

11. Vidim da je slabo sreće bilo za vikend ovde :)
    Meni bogami fino podje, kad pogledaš sve 6 crvenih u plusu za tri dana. Igrao i u subotu i danas tokom celog dana tikete za sitniju kintu, i onda kad se nakupilo uveče odigram tiket za vadjenje za somuna i obe večeri prodje.

Subota, 6100 dobitak
    Barsa 2-2 i 3+
    Benfika 2-2 i 3+

Nedelja, 6300 dobitak
    Real 2-2 i 3+
    Atletiko Madrid 1-1 i 3+

Nisam bio pri netu, nažalost, ovih par dana, da ne ispadne pederajka hvaljenje :)

12. Moj čovek. Igraj na favorite i to je to. :) Vala ću i ja to sad da opletem, pošto ću biti pri kinti početkom novembra, pa ću lepo na ove najače da stavim neki sličan kombo. Ali ću definitivno da preskočim Portugalce. :D Kretenčine jedne bolesne, kad i ne fejluju Benfika ili Porto, naprave živi haos, k'o što je Porto večeras. Gube do 50 i nekog od jebenog Eštorila i onda jedva dobiju. Tako me je Benfika skoro zajebavala kod kuće protiv Beira Mara. Ludaci jebeni. Nego lepo Šiti, eventualno fašisti, Barsa, možda čak i Liverpul i fazon neko iz ovih slabijih liga. E da, i PiEsDži.

13. Ја мислим да нема љеба од голова... Нисам још никад добио на ове игрице и срања, само на фиксеве и моооожда једна утакмица на голове типа 0-2 или 3+...
    Бем ти ја кладионицу...
    Мада не играм је, срећом, али тако штекам паре на ормар код мене неђељу дана и онда одједном неко лупи ИДЕМ ТИКЕТ ДА САСТАВИМ и ја онда нисам жив што их све не уложим... :)

14. Uh dobri tipovi za danas su:

Igokea - Olimpija vise od 143,5 @1.85
    Valjadolid - Sosijedad tim1 2+ @2.15

najverovatnije cu odigrati u dublu,mada jos cu razmisliti jer sam odigrao vec jedan dp1+ tiket za danas.

15. Ipak necu uplacivati onaj duble, da ne bih pukao sve zaradjeno prethodnih dana bas u roku od odmah.
    Al posto sam sinoc odigrao ovaj u balkanbetu, imacu sta da pratim. Dobre sam volje pa cu vam otkucati sta sam igrao.

Horsens, Fyn, Sefild,Aris, OFI, Bran, Sporting, Valjadolid, Elfsborg, Landsrkona, Asyriska, Lugano, Fenerbahce

Sve dp1+, ukupna kvota 14.71 na 210 RSD

16. dp1+. Sele ne pratis fabulu radnje, pisao sam na prosloj ili pretprosloj strani.
    Drugo poluvreme 1+. Ili narodski, da ga mune neki tim u drugom poluvremenu i prosla si.

17. Ne pratim jerbo ni ne bih na temi već tisuću godina nit se kladih nešto posebno :)

Kurac će to dodigram. Sad sam gledala šta od igara ima u wwin-u i pola od timova ne merem odigrati dp1+. Pederi.

18. E jbga.. ja sam sad u fazi testiranja te igre, tj takvih tiketa.
    Kod nas u balkan betu kvote na dp1+ 1.15-1.35.
    Brate mili kad vidim 1.3 da ce pasti gol slosi mi se :D

19. Kremoneze - 1
    Kopenhagen - 2
    Kolšrajber - 1
    Troicki - ug +
    Južnji - ug +
    Efes - 149,5 +

Nešto sam na brzinu smandrljao, prve dve mi deluju sigurno.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.