Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hendikep sam igrao na Cedevitu (+12,5)
А ја рекох чисту. Е јебига онда.
Мада знам момка који је играо Федерера на квоту 1.1 и пао.
'Alo, decxchko, ja sam jednom igrao na Orlando, kvota je bila 1.05 I PAO ZA 9 HILJADA, pa ti vidi! 'Bem ti dan u pičku, katastrofa živa, sve me živo pobaca.
Napoli vodi 1:0, pa majku vam jebem da vam jebem!
Зашто си јеботе играо квоту 1.05?! .Д
pa svaki dinar dobro dođe, što da se baci?
Očigledno, zato što sam mnogo lud čovek. :D Ćuti, makar sam se opametio. Otad ne igram ništa ispod 1.10. :D
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=862#post_2148011
Прошао сам овај први.
Има неких 16-17 дана откад сам уплатио 2000 у моцарту на онлајн рачун и тек сад сам први пут у плусу (2700 имам сад). У међувремену сам 2 пута имао тек 1000 динара на рачуну. Покушаћу да дођем до 3 и по, четири хиљаде, ако ми успе, одмах повлачим оне почетне две. Е онда ће ме болети курац, у минус не могу, има да ризикујем мало више. Па како буде.
Иначе, бацићу се на озбиљније анализе за следећи викенд. Много ми се допада та игра гг3+, уз добру анализу и само мало осећаја може да погоди више парова.
Ja se razmisljam da radim sledece.
1000 kinti na 4-5 tekmi dp1+ u balkan betu. Izlaz ide od 2000-2500.
Vikendom moze se pika jedna tura od 13h. pa od 15h i jedna poslepodnevna i vecernja moze se proba sa vise tekmi na 500 kinti.
Probacu mozda cak i u utorak i sredu sa LS.
Vidim da je slabo sreće bilo za vikend ovde :)
Meni bogami fino podje, kad pogledaš sve 6 crvenih u plusu za tri dana. Igrao i u subotu i danas tokom celog dana tikete za sitniju kintu, i onda kad se nakupilo uveče odigram tiket za vadjenje za somuna i obe večeri prodje.
Subota, 6100 dobitak
Barsa 2-2 i 3+
Benfika 2-2 i 3+
Nedelja, 6300 dobitak
Real 2-2 i 3+
Atletiko Madrid 1-1 i 3+
Nisam bio pri netu, nažalost, ovih par dana, da ne ispadne pederajka hvaljenje :)
Moj čovek. Igraj na favorite i to je to. :) Vala ću i ja to sad da opletem, pošto ću biti pri kinti početkom novembra, pa ću lepo na ove najače da stavim neki sličan kombo. Ali ću definitivno da preskočim Portugalce. :D Kretenčine jedne bolesne, kad i ne fejluju Benfika ili Porto, naprave živi haos, k'o što je Porto večeras. Gube do 50 i nekog od jebenog Eštorila i onda jedva dobiju. Tako me je Benfika skoro zajebavala kod kuće protiv Beira Mara. Ludaci jebeni. Nego lepo Šiti, eventualno fašisti, Barsa, možda čak i Liverpul i fazon neko iz ovih slabijih liga. E da, i PiEsDži.
Ја мислим да нема љеба од голова... Нисам још никад добио на ове игрице и срања, само на фиксеве и моооожда једна утакмица на голове типа 0-2 или 3+...
Бем ти ја кладионицу...
Мада не играм је, срећом, али тако штекам паре на ормар код мене неђељу дана и онда одједном неко лупи ИДЕМ ТИКЕТ ДА САСТАВИМ и ја онда нисам жив што их све не уложим... :)
Uh dobri tipovi za danas su:
Igokea - Olimpija vise od 143,5 @1.85
Valjadolid - Sosijedad tim1 2+ @2.15
najverovatnije cu odigrati u dublu,mada jos cu razmisliti jer sam odigrao vec jedan dp1+ tiket za danas.
Ipak necu uplacivati onaj duble, da ne bih pukao sve zaradjeno prethodnih dana bas u roku od odmah.
Al posto sam sinoc odigrao ovaj u balkanbetu, imacu sta da pratim. Dobre sam volje pa cu vam otkucati sta sam igrao.
Sve dp1+, ukupna kvota 14.71 na 210 RSD
Šta je dp1?
dp1+. Sele ne pratis fabulu radnje, pisao sam na prosloj ili pretprosloj strani.
Drugo poluvreme 1+. Ili narodski, da ga mune neki tim u drugom poluvremenu i prosla si.
Ne pratim jerbo ni ne bih na temi već tisuću godina nit se kladih nešto posebno :)
Kurac će to dodigram. Sad sam gledala šta od igara ima u wwin-u i pola od timova ne merem odigrati dp1+. Pederi.
E jbga.. ja sam sad u fazi testiranja te igre, tj takvih tiketa.
Kod nas u balkan betu kvote na dp1+ 1.15-1.35.
Brate mili kad vidim 1.3 da ce pasti gol slosi mi se :D
Kremoneze - 1
Kopenhagen - 2
Kolšrajber - 1
Troicki - ug +
Južnji - ug +
Efes - 149,5 +
Nešto sam na brzinu smandrljao, prve dve mi deluju sigurno.