Попадах на сва четири...
Велим брату да игра ПСЖ 1-1 али не, ја сам паметан и не играм то него играм Ливерпула фикс, и рокнух на њега за 60 еура, а са ПСЖ-ом би ми добитак био око 100 ја вјерујем, можда мало мање... Али нека кад сам коњина глупа.
Ljudi, ja ozbiljno razmisljam da se ubijem, bas se osecam ko govno. Kao prvo, imao sam dojavu za barcu b, reko da munem soma na to, i na kraju necu, jer sam hteo da isposrujem onaj sistem za dp1+. Naravno, tiket opet padne za jedan gol, jer je stutgart morao da natovari sent paulija u prvom sa 3:0 i naravno, tako ostane. To je drugi zajeb. A treci je taj sto sam se kod sastavljanja onog tiketa sa 7+ dvoumio oko malage i atletika, i opredelim se za atletiko jer sam mislio da im je mesoviti sastav bolji od malage izmiksane. A cetvrti zajeb je naravno zwole koji od 72. minuta nije mogao ni da da, ni da primi gol. U prethodna dva dana sam pukao 3000, sto nije problem jer su to pare uzete kladzi prosle nedwlje, al me je nacin na koji su otisle duboko deprimirao. A uz to, crklo mi je napajanje na kompu pa sad pisem sa mova, a preostali dobitak od kladze cu morati da dam za napajanje. Eto, ispovedih se ja vama. Sad mi mozda malo lakse.
Odigrao sam ja barcu b, na dva tiketa. Na prvom sjebao zvole za gol, a na drugom sam igrao zajedno sa ortakom i prodao nas celzi za 20 000. Eh kad bi jucerasnji dan osvanuo opet, izasao bih kao hiljadarder iz kladionice. I da, dojave su mu 5/5 , bili su i oni paragvajci koje nisam stigao da vam okacim
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bravo SiM :)
Ja danas popadao sve one tikete što sam igrao sa prelazima i 3+. I to me na svakom tiketu oborila prva utakmica koja se igrala lagano.
A sta znaci ovo kod sistema 1+2/2 i ti fazoni?
Na svakoj drugoj stranici ove teme se postavi isto pitanje.
Evo Sale, pa čitaj nadole, ima objašnjeno:
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=874#post_2151912
Au, kakava utakmica Čelzi-Man, očekivano dođe i GG. Bajern 4+ isto, ali me Hanover obori, mamu im nemačku...
Попадах на сва четири...
Велим брату да игра ПСЖ 1-1 али не, ја сам паметан и не играм то него играм Ливерпула фикс, и рокнух на њега за 60 еура, а са ПСЖ-ом би ми добитак био око 100 ја вјерујем, можда мало мање... Али нека кад сам коњина глупа.
Ja da se pohvalim da sam posle duzeg vremena izaso, jes da je sitno ali i to je nesto :)
Real 2-2
Juventus 1
Stutgart 1
Atletico Madrid 2-2
za 200 din
Ljudi, ja ozbiljno razmisljam da se ubijem, bas se osecam ko govno. Kao prvo, imao sam dojavu za barcu b, reko da munem soma na to, i na kraju necu, jer sam hteo da isposrujem onaj sistem za dp1+. Naravno, tiket opet padne za jedan gol, jer je stutgart morao da natovari sent paulija u prvom sa 3:0 i naravno, tako ostane. To je drugi zajeb. A treci je taj sto sam se kod sastavljanja onog tiketa sa 7+ dvoumio oko malage i atletika, i opredelim se za atletiko jer sam mislio da im je mesoviti sastav bolji od malage izmiksane. A cetvrti zajeb je naravno zwole koji od 72. minuta nije mogao ni da da, ni da primi gol. U prethodna dva dana sam pukao 3000, sto nije problem jer su to pare uzete kladzi prosle nedwlje, al me je nacin na koji su otisle duboko deprimirao. A uz to, crklo mi je napajanje na kompu pa sad pisem sa mova, a preostali dobitak od kladze cu morati da dam za napajanje. Eto, ispovedih se ja vama. Sad mi mozda malo lakse.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=873#post_2151783
Вријеме је било више!
Мелила-Леванте 2
Ђенова-Фиорентина 0-2
Квери-Раонић 1
Lik je pogodio 4/4, bolje da si stavio pare na to.
Како ја не виђех ту дојаву, бем ви сунце ваше
Za 200:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9954427-1029
Gazi će da oplete tiket kad ovaj bude prvi put promašio :)
Opa, vidi ga Ljakse što odigrao "kršten" tiket, ne odaje više počast ovima sa "25+ parova" tiketima :)
Odigrao sam ja barcu b, na dva tiketa. Na prvom sjebao zvole za gol, a na drugom sam igrao zajedno sa ortakom i prodao nas celzi za 20 000. Eh kad bi jucerasnji dan osvanuo opet, izasao bih kao hiljadarder iz kladionice. I da, dojave su mu 5/5 , bili su i oni paragvajci koje nisam stigao da vam okacim
Проклета је кладионица и тикет што сја!
Биће и вечерас неки прелаз, јуче је оно некако улетело у задњим секундама, половило се дабогда ;)
Гази, кладионица је курва и ђаоља работа, можда ћемо на крају сви заједно ићи на групне терапије за одвикавање од клаџе, ко зна.
Заједно смо јачи!
Ja odigrao sad ova španska tri kupa u 7, Hihon, Sosijedad i Hetafe, na 5 tiketa 2+3/3 na sledeće igre:
2+pp
3+pp
IGG
1p Tm1 2+
1p Tm2 2+
Imam neki osećaj.
Bezite od Evrolige :D
Не може ући 2 дана за редом али ко оће нек метне
FBC Melgar - Leon de Huanuco 2 у 1
Ја ћу опет да испратим са 200.
Перуанска лига.
Kakvo lupetanje sunce ti jebem de to nalazis :D