Кладионица

1. Hugocavez
    Ајде Гази, стављај нешто, КУРАЦ ТИ СЕ ПОЗЛАТИО

Ko je gazi, gazimudo? Gazimudo ZNA? Je li donio kome pare ovdje? :)

EDIT: ARSENAL DVOJKA!

2. Za sutra Radnicki Nis-Partizan GG 3+

3. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=877#post_2153559

Малопре сео за комп, па нисам видео ово на време. Али сам зато ставио на лајву гг у 10 минуту кад је квота била 1.8. Делује ми доста сигурно, па реко' да повећам на брзину рачун за још 160 динара :Д

Свиђа ми се и онај Денисов кец на Сандерленд, фина квота. Мало касније ћу да оставим неке предлоге за сутра и прекосутра.

4. PuppetMaster

Kao prvo, imao sam dojavu za barcu b, reko da munem soma na to, i na kraju necu, jer sam hteo da isposrujem onaj sistem za dp1+.

Lik je pogodio 4/4, bolje da si stavio pare na to.

Зар није 3 од 4? Ако се не варам, био је један прелаз што сте попадали, ја га нисам видео на време, па нисам испратио. Али опет је то добар проценат, испратићу га са 200-300 кинти, ако опет буде Газимудо поставио.

5. 42' Roda - Den Haag 0:0

jajo

6. Ovi Holandjani k'o da nisu ni poceli. Ja pozurio da uplatim, ali po svemu sudecu nema nista od toga...

7. Stivene, nije taj lik promasio onaj prelaz. To je bio drugi lik, naglasio sam to u tom postu.
    Ovaj je i dalje stopostotan.
    Nema nista za veceras ipak, al kaze mi ortak da ce biti sutra. Objavicu ovde sigurno,nema da brinete, jedino sto necu moci mnogo pre pocetka,jer i ovaj ortak dobija u poslednjih cuku vremena.

8. Момци, попушисмо га на брзину.
    ЕДИТ: Мислим на нас што смо играли холанђане.

9. Ja sam odigrao jedan tiket,al ne znam sta, znam samo da sam te holandjane igrao GG drugo, jer sam predosetio da ce onako dobra analiza morati da zajebe pa udario kontru :D

10. Надам се да си добро осетио, ја чекам обичан гг.

Stivene, nije taj lik promasio onaj prelaz. To je bio drugi lik, naglasio sam to u tom postu.
    Ovaj je i dalje stopostotan.

Океј, моја грешка. Трудићу се да што чешће проверавам, ионако ћу сутра да седим, учим и пратим клаџу.

11. Herta je nocas ugasila sve moje nade za socijalni zivot u kafani

12. Treba biti posebno talentovan za igru GG. Velika je stvar dobar izbor utakmice, a ja sam u tome expert:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-9258648-1030
    Sve ostale utakmice iz Francuske 2 su došle GG osim ove koju sam ja odabrao.

13. Микри™

Момци, попушисмо га на брзину.
    ЕДИТ: Мислим на нас што смо играли холанђане.

Jes', ali statistika nas objebala samo tako.

Стивен ионако ћу сутра да седим, учим и пратим клаџу.

Svaka cast, ja kad igram kladzu pratim rezultate na svaka 2 minuta, i ucenje za kolokvijume se svede na live stream. :D

14. Много пута ја тако кажем па не испоштујем, али сад су другачије околности и јачи мотив, тако да ћу учити. Него, која превара ови Холанђани маму им јебем... холандску!

15. ако дордрехт ували један или прими, то ће бити други викенд за редом да је цела холандска друга дошла у 3+, под конац. а ја као прескачем, нећу да их играм на голове. коњ.
    едит: наравно, ја сам за гг3+ одабрао текму рода - ден бош, једина на којој је 0:0.

едит2: јок и није улетео дордрехт. александре магаре, одиграј једно коло све три плус, из зајебанције. ништаку један.

16. Evo nekih predologa za sutra:

I TIKET
    Mancester Utd- Arsenal 1 1.75
    Dortmund-Stutgart GG 1.7
    Salzburg-Admira t21+ 1.6
    Bazel-J.Bojs 1 1.8
    Barselona-Selta 1-1&3+ 1.55

II TIKET
    Juventus-Inter 1 1.75
    Malaga-Valjekano 3+ 1.55
    Real- Saragosa 1&4+ 1.7
    TNS-Afan 1-1&3+ 1.7
    PSG-St.Etjen 1 1.4

17. Eo parova koji nikako ne bi smeli da omaše :D Kvote bi mogle biti i veće ali sastaviće se par tiketa od ovoga već

Hadersfild - Bristol siti tim12+/gg 2.45
    Hul - Barnsli tim12+ 1.82 (verovatno i kec ali kvota na 2 gola je solidna.)
    Šefild - Piterboro gg/3+ 1.95
    Dortmund - Štutgart gg 1.68 (ako ovo ne dođe ja ne igram više :))
    Makabi Tel Aviv - Hapoel Ramat... 1/tim1 2+ 1.55
    Tromzo - Molde gg/3+ 1.8
    Kilmarnok - Invernis gg 1.62
    Malaga - Valjekano tim1 2+/gg 2.1

18. Дајте неке предлоге за сутра. 'Оћу дуложим Вајферта на два-три пара, квота да буде око три.

19. Inter u gostima neće kiksati..

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.