Tromzo - Molde
Norveško fudbalsko prvenstvo ulazi u samu završnicu. Ostala su još samo tri kola. U jedinom današnjem susretu sastaju se Tromzo i Molde. Ono što nas opredeljuje za ovaj tip su različite ambicije ovih dveju ekipa u ovoj utakmici. Naime, šampion Molde pred ovaj suset 3 kola pre kraja nalazi se na čelu tabele sa 3 boda više od drugoplasiranog Rozenborga koga je u derbiju u prošlom kolu dobio sa 2-0. Ta pobeda dodatno će uticati na njegovo samopouzdanje u narednim mečevima. Sa druge strane, Tromzo ne može bolje od 4. pozicije i oni su mislima okrenuti ka finalu kupa čije bi im osvajanje donelo ponovni izlazak u Evropu. Zbog toga će se verovatno više okrenuti tom meču a da će u prvenstvenim malo smanjiti gas. To bi danas mogao da iskoristi Molde kome je svaki bod dragocen i nadamo se da će četa Ole Gunar Solksjera to i uspeti.
Edit: 2 2.75
Santos 2 (ovaj se kune da je 1000%,al to je onaj sto je promasio zabare prosli vikend)
Midlsbro x/2 (ovaj je sa fejsa,al lik pre ovog ima pogodjene 3 dojave)
I kad sam vec napunio temu svojim postovima,evo mog vidjenja subote u vidu tiketa:
Brate, k'o da si mi rek'o zlojava na Malagu danas 1. Aj ovo x-2 i nekako, ali ja slepac nemam kintu da to ispratim.
Ljakse, tiket vrh vrhova. Ja odigrao neki sistem 6/7, sve iksevi, mrzi me da kačim sad.
SANDERLEND ASTON VILA ki 1 (2.00)
NORIČ STOUK ug 0-2 (1.70)
DORTMUND ŠTUTGART tgg gg3+ (1.72)
TOTENHEM VIGAN kmb 1&2-3 (3.00)
Ukupna kvota: 17.54
За 200
HOFENHAJM ŠALKE ug 2+ (1.20)
HADERSFILD BRISTOL SITI ug 2+ (1.20)
DERBI BLEKPUL ug 2+ (1.20)
N.FOREST MILVOL ug 2+ (1.20)
BOLTON KARDIF ug 2+ (1.20)
MILAN KJEVO ug 2+ (1.23)
Ukupna kvota: 3.06
И за 100
Газимудов прелаз и кеца на Звезду без хендикепа
Квота 4.99
Који сам дебил, као мрзи ме да принтскринујем, а на крају сам се породио док сам копирао, па брисао шта не треба.
Predrage, ne bih da te demorališem, ali Realu ne igraju ni Marselo ni Koentrao ni Kedira (a i koji će im on kurac ololo) ni Alonso. Mada, ko zna, nije Saragosa ništa posebno, oni ako 'oće, mogu i 6:0 da ih dobiju, samo je pitanje njihovog htenja. Inače, ovo ostalo je skroz ok. Bruka kvote danas na Hanover, Malagu i nekog još sam zaboravio. :) E jeste, PSŽ. :D
Brate, k'o da si mi rek'o zlojava na Malagu danas 1.
Pa nije isto. Kvota na malagu 1.4, a pritom igraju kuci. A kvota na Santos 3.1 i igraju u gostima, a tamo su ocajni ove sezone. Uostalom,ja vam samo prenosim, ne izmisljam :D
Ne seri da je kvota 3.10? :D Looool. Tako ja i ortak gledali kad je bila kvota na njih tako nešto, čak i veća čini mi se, i oni dobiše lagano u gostima 0:2. :) Prave zlojave su ti one iz neke tipa 4. engleske lige, i to naravno 1-2 ili 2-1, ali piči ti i s ovim, mi se ne bunimo. :D Ja sam samo 'teo da razjasnim štae prava zlojava. :) Stivene, jesi živ? :D
Вјероватно ћу ово одиграти:
Реал 1-1 3+ 1.55
Барса 1-1 3+ 1.55
ПСЖ 1 1.4
Са 10 еура 33.
Можда додам нешто од овога:
Псв 1 1.2
Брага 1 1.4
Бенфика 1 1.2
Ваше мишљење?
Sve odlicno, sem ove Brage, pre da se igraju golovi, gledam sinoc njihovih poslednjih 6,7 tekmi, rezultati: 8:7(skk?!), 4:6, 3:0, 3:1, 4:1.
Danas bi Čelzi mogao da dođe x.
Е да, заборавих горе, мислим да би тотенхем могао да дође.
Едит: Челзи ГГ
Ne znam zašto, ali na Totenhem raste kvota, a i ja sam mislio da ga stavim uz Malagu.
Tromzo - Molde
Norveško fudbalsko prvenstvo ulazi u samu završnicu. Ostala su još samo tri kola. U jedinom današnjem susretu sastaju se Tromzo i Molde. Ono što nas opredeljuje za ovaj tip su različite ambicije ovih dveju ekipa u ovoj utakmici. Naime, šampion Molde pred ovaj suset 3 kola pre kraja nalazi se na čelu tabele sa 3 boda više od drugoplasiranog Rozenborga koga je u derbiju u prošlom kolu dobio sa 2-0. Ta pobeda dodatno će uticati na njegovo samopouzdanje u narednim mečevima. Sa druge strane, Tromzo ne može bolje od 4. pozicije i oni su mislima okrenuti ka finalu kupa čije bi im osvajanje donelo ponovni izlazak u Evropu. Zbog toga će se verovatno više okrenuti tom meču a da će u prvenstvenim malo smanjiti gas. To bi danas mogao da iskoristi Molde kome je svaki bod dragocen i nadamo se da će četa Ole Gunar Solksjera to i uspeti.
Edit: 2 2.75
Прича се да је Клуж из 2 у 1 .
Квота драстично опала, тренутно је 13.
Ortak me zvao, kaze ima zlojavu Paphos - AEK larnaca x/2
Nije od onog lika sto je stalno pogadjao,tako da oprez.
IZnenadjenje :
Radnicki N - Partizan 1x 2.9
I moj neki filing je Preston - Yeovil
Kontra prelazi 1/2 i 2/1..
Ako uopšte postoji nešto "sigurno", onda bi to moglo biti ovo:
Za Nadeždu Petrović:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6912968-1030
Ja uplatih jedan samo.
Totenhem 1
PSG 1
Hull daje dva gola
Benfika 1
Real 1
Barca 1
Evo jos nekih zlojava:
Santos 2 (ovaj se kune da je 1000%,al to je onaj sto je promasio zabare prosli vikend)
Midlsbro x/2 (ovaj je sa fejsa,al lik pre ovog ima pogodjene 3 dojave)
I kad sam vec napunio temu svojim postovima,evo mog vidjenja subote u vidu tiketa:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-5178468-1030
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-7624617-1030
EDIT: Dobar analiz papete. zabo sam ti ga za stranicu :D
Santos 2
Brate, k'o da si mi rek'o zlojava na Malagu danas 1. Aj ovo x-2 i nekako, ali ja slepac nemam kintu da to ispratim.
Ljakse, tiket vrh vrhova. Ja odigrao neki sistem 6/7, sve iksevi, mrzi me da kačim sad.
Sumljam jel su sad pukli u kupu, ali ko zna...
Квота на Клуж 10 и не могу да га уплатим преко сајта, блокирали очигледно.
За 230
FULAM EVERTON tgg GG (1.60)
BARNLI VULVERHEMPTON tgg gg3+ (1.80)
Ukupna kvota: 4.75
За 100
NORIČ STOUK ug 0-2 (1.70)
DORTMUND ŠTUTGART tgg gg3+ (1.72)
TOTENHEM VIGAN kmb 1&2-3 (3.00)
Ukupna kvota: 17.54
За 200
HADERSFILD BRISTOL SITI ug 2+ (1.20)
DERBI BLEKPUL ug 2+ (1.20)
N.FOREST MILVOL ug 2+ (1.20)
BOLTON KARDIF ug 2+ (1.20)
MILAN KJEVO ug 2+ (1.23)
Ukupna kvota: 3.06
И за 100
Квота 4.99
Који сам дебил, као мрзи ме да принтскринујем, а на крају сам се породио док сам копирао, па брисао шта не треба.
Ја игр'о:
Тотенхем - Виган 1
Валенсија - Атлетико 1Х
ПСЖ - Сент-Етијен 1
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1112-1597723-1030
Predrage, ne bih da te demorališem, ali Realu ne igraju ni Marselo ni Koentrao ni Kedira (a i koji će im on kurac ololo) ni Alonso. Mada, ko zna, nije Saragosa ništa posebno, oni ako 'oće, mogu i 6:0 da ih dobiju, samo je pitanje njihovog htenja. Inače, ovo ostalo je skroz ok. Bruka kvote danas na Hanover, Malagu i nekog još sam zaboravio. :) E jeste, PSŽ. :D
Pa nije isto. Kvota na malagu 1.4, a pritom igraju kuci. A kvota na Santos 3.1 i igraju u gostima, a tamo su ocajni ove sezone. Uostalom,ja vam samo prenosim, ne izmisljam :D
Ne seri da je kvota 3.10? :D Looool. Tako ja i ortak gledali kad je bila kvota na njih tako nešto, čak i veća čini mi se, i oni dobiše lagano u gostima 0:2. :) Prave zlojave su ti one iz neke tipa 4. engleske lige, i to naravno 1-2 ili 2-1, ali piči ti i s ovim, mi se ne bunimo. :D Ja sam samo 'teo da razjasnim štae prava zlojava. :) Stivene, jesi živ? :D