U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ONAJ LIK STO JE DO SAD NIJE PROMASIO DOJAVE JE OSTAVIO
OLIMPIJA - IGOKEA 2 @3.4
Igrajte za koliko ocete. On kaze 100%, al kako god..
Pa valjda igraju Cedevita - Igokea?
Dobra je Igokea, trenutno joj je skor 6/6 ali večeras vjeruj mi teško ali kako god :)
Izvinjavam se, pogresno sam napisao. Cedevita - Igokea 2
Ne igram kosarku skoro nikad i sad kad sam odigrao zbog slabe ponude ( setio sam se da je neko pricao ovde da je Cedevita jaka), Gazimudo ima dojavu dvojku!
Hocu li ikada ponovo uzeti pare na kladzi?
Kaze mi lik koji lepo gadja NBA
Nju Jork 2 2.5
Изгубила Цедевита од Задра када сам ја гледао прошли пут, квота била једно 6....
hteo sam da igram protiv djokovica...
al mesec dana ne ulazim u kladionicu sem da popijem kafu na juznom bulevaru....kad radim dole na terenu...
iako djokovic vodi igrao bi u lajvu protiv njega...
Auuuu Caveze, koji tiket, ovo stvarno greota. Ti si ovo igrao ?
Ja sam izgleda majstor da ispratim ovog Gazimuda kad ne prolazi. Sinoć sam se opučio na onaj singl, danas isto.
Aj sledeći put ću da vam kažem kad pratim čoveka, čisto da ne bacate kintu za džabe.
Eto,desi se da i ovaj pogresi. Jebiga predrage :( Ispadoh ti maler..
Ma ispadoh matori ja tebi maler kad pratim :)
i ja puko 500. Taman se ponadah kad igokea vodila 6 razlike,kad ono kurac. Bogami,moracu da pripazim na sta cu da trosim pare, opasno mi se umanjila zaliha od dobitaka..
Ko je bre promenio naziv teme, micite ovaj retardirani i vratite kladionicu
Djokovic preko 21
WBA 1
Cedevita 1 (uslo na 500)
Isti takav + nju jork 2 2.5 + majami H1 za 200
Ko ima fejsbuk nek posalje zahtev za clanstvo u ovoj grupi:
http://www.facebook.com/groups/187398334718039/
Tu cu vam objavljivati zlojave i kojekakve zanimljivosti. Mislim, ko hoce, ko nece ne mora :D
Брате, пре неколико дана си писао како си извалио како функционишу те групе и како ћеш убедити људе да ти након неког времена уплате кинту и сад нам овде нудиш линк :Д Нема везе, лајковаћу ти страницу да имаш једног члана више и лајковаћу ти статусе ако ти то помаже, али баци ти нама овде кад чујеш нешто, нарочито од овог ортака што је данас тек први пут промашио. Ниси нам до сад продавао приче "100% долази", надам се да нећеш ни убудуће.
menjaj bre naziv
Solidan tiket, tj. solidna ideja ali kurac.
http://www.millenniumbet.net/Tiket.aspx?Tiket=KdEym6txg7U5j1auYnGMzWbjNjx3Yj1X
Mada, meni je najbitnije da je meni došao Aris, koji svakako NISAM odigrao u singlu jer sam rekao da neću više igrati tikete preko 50 kinti. Bravo ja. Ali nema veze. I da sam stavio tih 200-300 kinti, to bi bio jaaako sitan dobitak. Ostao mi još NBA poeni večeras tj. sjutra ujutru.
Jesam izvalio,al to se odnosi na stranice, tacnije na stranice sa dojavama.
Ipak se necu time baviti jer mi nije u prirodi da varam ljude. Boli me kurac, makar isao go i bos , bice mi lakse nego da znam da sam ojadio stotine nekih koji su kao ja jer sam u nekom trenutku bio alav na kintu.
tajna je sledeca. Na stranicama (i licnim profilima) mozete da objavljujete postove sa zakasnjenjem. Odnosno da danas izbacite post za koji ce pisati da je izbacen juce. Onda narokaju taj status sa milion pozitivnih komentara sa laznih profila.To radi masa prevaranata na fejsu pre nego sto postane popularna. Uradi to sa jedno 10ak extra prelaza (1/X ,2/1 i tako to) i onda krene u akciju nagomilavanja ljudi koji ga prate. Onda odradi jos jednu foru sa ovim, i onda naravno dodje do naplacivanja. Stave simbolicnu cifru za "dojavu" , tipa 10-20e, ili urade varijantu kao samo 15e pre meca i jos 35e posle. Od par hiljada ljudi koji ga prate nadje se 10,20,30 ili koliko god, koji su jelte navuceni onim laznim postovima u tripu da lik stvarno ima dojave. Da mu njih desetine po 10, 20e, on je zaradio za dan 500-2000e , zavisi koliko je alav i koliko ljudi ga prati. Naravno, utakmica je izabrana random metodom ili prepisana od slicnog morona sa fejsa. On gasi stranicu i profil i zadovoljno odseta sa parama za ljude koji su pukli kintu za njega + uplatili solidne kinte na tikete ga zabole. Naravno,proces ponavalja sa drugim stranicama itd.. Vecina stranica je uglavnom povezana posto cesto reklamiraju i stranice koje imaju po 10ak clanova, a npr nece moju koja ima 800. Na nekim traze pare za VIP a vrlo verovatno ti isti likovi drze ove prevarantske stranice.
NECU TIME DA SE BAVIM, a vama savetujem da budete jako oprezni na fejsu. KO JE TOLIKA GNJIDA, ETO MU CEO RECEPT PA NEK BATALJUJE FAKULTET I ZIVI OD OVOGA.
Ja vam nikad nisam trazio pare, niti cu. Ove zlojave ne izmisljam ja, vec vam ih prenosim kao sto meni ortak prenosi. Moj savet za ulog je uvek isti - onoliko koliko ti nije zao da puknes, jer uvek je veca sansa da si zrtva prevare nego da stvarno dobijes pravu namestaljku.
Sto se tice moje stranice na fb , masim dosta,al bar nisam gnjida da brisem, trudim se da pogodim sto vise,jer planiram da uvedem placanje preko SMS za single dana,al to je sve u fazi mastanja jos uvek. Iz tog razloga, moram da pogadjam dobro da bi uopste neko hteo da plati pisljivih 100dinara koliko planiram da naplacujem (i od cega ce mi 50% uzeti fortumo). Grupu sam otvorio jer cu tamo ostavljati manje kvote, al cu se truditi da pogadjam sto vise. Dosta ovih kladionicarskih stranica izbacuje kao singl kvotu 1,3 sto je meni moronski,al se ljudi pale na to. Zato cu u grupi ostavljati "analize" koje se uglavnom svode na manje kvote koje ce ubosti pola planete.
Nikog necu siliti da bilo sta placa kad eventualno uvedem te moje mastarije, al to u svakom slucaju nece pre nove godine. Do tad, a i posle toga, ja sam isti Gazimudo koji ce sa vama tugovati i radovati se nakon prolaza i padanja. :*
Океј, поштено. Него, шта мислите да поново покренемо Вукајлијашки тикет?