U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja sam za,al mislim da se mora ograniciti na odredjen broj tekmi, recimo 5,6.
Pa prvih 6 koji ostavi predlog nek se vazi. I gledati neke manje kvote,nisu one velike bez razloga velike. :D
i samo jos jedna stvar u vezi onog gore.
Vase lajkovanje i komentarisanje mi pomaze tako sto ce postovi postati popularniji (izletace na fejsu kod vise ljudi), plus ce vasa aktivnost izlaziti tamo u onoj traci sa strane pa postoji mogucnost da neki prijatelj vidi da ste vi lajkovali tamo neki post i sam dodje i lajkuje stranicu, Ukratko, pomaze mi da skupim vise ljudi.
поједе ми пост изгледа. написах да ако се пише вукајлијашки тикет, онда ћу и ја да одиграм тикет у кладионици, иако сам решио да баталим. и у том случају, од мене:
дупла победа на сити. колико год да је фуњарски тим у последње време, не да ће да добију ајакс, него ће бар 4 да им утерају.
а за неки луђи тикет бих предложио милан - малага друго гол-гол, порто 0-1 и двојку на зенит. или из икса у двојку.
Moj predlog za sutra je psz 1-1&3+, hensikep pobeda, daju 3+, ili cela tekma 4+, videcu sutra sta od ovog daje najbolju kvotu. Napunice ih ko nerotkinju!
Ја прилажем Барнли - Лидс гг3+ за вукајлијашки тикет. Често је долазило у последњих пар међусобних , а и Барнли и даје и прима више код куће, а Лидс даје и прима више у гостима.
Значи, за сада имамо ово на вукајлијашком тикету:
20:45 Барнли - Лидс гг3+ (1.7)
Одлучи се, Газимудо.
Evo za luđi tiket.
Šalke-Arsenal X ili X/X
Мастер, какав луђи, дај нешто за вукајлијашки, нешто за шта си убеђен да треба доћи.
Važi, javim se za 10ak minuta dok vidim celu ponudu. Mogu li ostale lige ili samo LŠ?
EDIT: Aha, vidim sad. Važi
može.
Шта ош, само немој нешто насумично. И добро би било да свако има бар покушај образложења.
Za vukajlijaški tiket:
Eto od mene i Gazimuda isti par :)
Čak bi mogla i ova kombinacija pa vi vidite:
I ovo:
Šalke-Arsenal
EDIT:
Još jedan za ludi:
Mogu ja? ARSENAL DVOJKA!
Договорите се Газимудо и ти шта ћете. Колдфилде, ти то чисто навијачки? Не делујеш ми озбиљно.
Ај нек неко испрати сутра ово и забележи коначну верзију тикета, ја највероватније нећу бити при компу пре 7-8.
није то то, у старту. дај да одиграмо тикет да ваља (разумем да се на арсенал стави двознак, овако већ претерујемо). први сам ја појео говно, иако сам убеђен да ће сити да им растури дупенце, боље да се стави 1-1 само, да не једемо говна са квотама.
едит: још кад би свако хтео анализицу да остави за свој пар, било би фино. рецимо, сити има бод, а зверску екипу, и даће у првих двадесет минута два гола ајаксу, јер морају да иду на све три победе до краја да би прошли. крвили су се добро са реалом, парирали, играли добар фудбал са дортмундом (мада су их швабе надиграле, ал' јебигасад), и појели говно против ајакса једном. а манћини не сме да дозволи да две године за редом пиркају курчић што се ЛШ тиче.
Milan-Malaga x2 @1.75
Malaga dobila 3 od 3 do sad, bez primljenog gola, a Milan slab trenutno.
На ПСЖ оно лагано, мада је премала квота.
Имам осјећај да ће овај Арсенал да добије у госте, јебем ли га што...
Овај Андерлехт или 1 или Х :)
То ја само онако причам, не велим вам да играте, чисто да се зна :)
Ја ћу паре ставити на Реал, Сити и Милан.
На другом тикету, за 100-200 кинти ћу да одиграм:
Андерлехт гг3+
Динамо Киев 1 или гг3+
Шалке X
и неке енглезе....
Ево гледајући нешто онако...
http://i46.tinypic.com/pdmu.png
Ma igraj PSG hendikep 1
Ja navijacki igram 2 na arsenal, nije mi sigurica, to sa tugom kazem, variraju dosta. Ali remzi se povrijedio, tako da imaju cak i dobre sanse :)
Кол'ко је хендикеп?