Кладионица

1. H2 1.75 U Meridian

2. па 1, значи са хендикепом изађе квота негде на 1.4

3. На квоту сам мислио... а што знам, ако је 1.4, то се не исплати ни играт' :)

4. Ostavljam predloge kad dodjem sa faxa.

Do tad, bilo bi lepo da se ogranicite na kvotu max 2.
    I da pored svog para napisete zasto ga ostavljate.
    I da,zbog preglednosti,kad dodate par, citirajte dole sve parove koje se nalze na vukajlijaskom, znaci prethodne parove, plus vas.

Recimo:

Siti 1, Lids GG3+, PSZ 1&3+

5. Koji domaćinski naziv teme! ;-)

6. Posto ove prethodne parove ne razumem ko se sprda i preuvelicava a ko je ozbiljan, ja cu da ponovim moj, pa nek svako napise koji je njegov.

Za VUKA tiket: PSZ - Dinamo 1&3+ 1.6

Cekam vase predloge i analize, iako sam vec odigrao tiket:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3977120-1031

Inace, ne znam zasto sam stavio siti u ovoj kombinaciji. Verujem da ce dobiti, a opet verujem i da ce da zajebavaju,pa mi olovka sama malte ne napisala ovo.

7. Имам осјећај да ће овај Арсенал да добије у госте, јебем ли га што.

Dobar ti je osjecaj, ne igra Remsi nisu ga cak ni poveli u Njemacku tako da odigraj slobodno.
    JA ovo odigro
    http://i.imgur.com/bMaE0.jpg

8. Za vukajlijaški tiket Olimpijakos - Monpelje X2 (1.7). Očekujem tvrd fudbal bez mnogo golova, moguće da će biti i 0:0. A kvalitet bi trebalo da je na strani Francuza. Elem:

Siti 1, Lids GG3+, PSZ 1&3+, Monpelje X2

9. Bogme, fin tiketic, aj jos jedan par da ne preteramo :D

Sto se tice povreda,bacite pogled ovde: http://www.mozzartsport.com/flesevi

Imate karticu povrede, pa pogledajte sta vas interesira.
    Gledajuci ove izostanke za salke i arsenal,meni se tu javlja 0-2 gola :D

10. Sta jos da odigram na PSG od ovoga:

4+ 2.55, 5+ 4.0 , 7+ 23.0

7+ ide sigurno u singlu,e sad pitanje je biti alav pa staviti i 5+ ili igrati sigurnije na 4+,cisto da se povrati dobitak?

11. и 'ладно ви мени преправисте пар... а боли вас курац.
    не сити 1, него сити дупла победа. или 1-1.

12. Anderleht 1, Milan 1, Arsenal 2....kv.25

Siti 1, PSG 1&3+, Monpelje x2, Real gg3+, Malaga 2-4, Lids gg3+...kv. 15

Dinamo K. 2+dp, Siti 2+dp, PSG 2+dp, Real 2+dp, Salke 2+dp...kv. 24

Burnley gg, Charlton gg, Derby gg, Sheff Wed. gg, Watford gg, Bolton gg, Crystal P. gg..kv. 24

13. Znaci:

Siti 1-1, Lids GG3+, PSZ 1&3+, Monpelje X2

14. Открићу вам један систем који је веома добар али за који треба почетна кинта.

Нађете неки пар и одиграте два сингла. Један сингл је - више голова прво полувреме ( квота је углавном 3,10 ). Други сингл је 2+ друго полувреме ( тражите неки пар где је квота око 2,20 ). Једини резултати који вам не одговарају су 0:0, 1:0(0:0), 1:1(1:0). ПР: Ставите 200е на један сингл(кв. 3.10), 200е на други(кв.2.20). Ако вам прође само први пар у плусу сте 220е. Ако вам прође само други у плусу сте 40е. Ако вам прођу оба 660е. Јако је лепа игра и ко има кинте и муда нека размисли о овоме :)

15. A onda kad puknes, odigras za soma evra 2+ na neku tekmu kvote 1.25 i vratis pola uloga. :)

16. Познајем лика који је овако зарадио 8000е. Ниједном није пао тикет :) А никад није повећавао улог, одвоји 2000е за викенд, нађе 5 текми и ај у курац. А не као ја, одиграм тикет где ми је добитак 900дин, паднем на један гол и жив се поједем :)

17. Ma bre o kojim crnim singlovima za 200e pricamo?
    Pa da ovde imamo para za single od 200e, ne bismo ni znali sta je single.

Elem, onaj lik sto je pogodio santos dvojku, a zatim sutradan promasio one neke juznoamerikance, kaze za danas

Forest - Midlsbro 2

18. Jean lik se posvađao sa ovim što radi u kladionici, i kući nađe 20 parova, i da drugom liku da ode da uplati tri tiketa, bilo koji parovi odatle, i on samo povuče crtu, 7 , 7 i 6, i dođe svih 20 tekmi, dobio ukupno oko 3000, a da je sve na jednom bilo bilo bi oko 200 000 lololololo.

19. PuppetMaster
    Djokovic preko 21
    WBA 1
    Cedevita 1 (uslo na 500)

Isti takav + nju jork 2 2.5 + majami H1 za 200

Usla su oba. Nadam se da je ispratio neko.

Ajde posto niko nije spominjao, ja bi odigrao Olimpiakos 1 ( nije za Vuka tiket ). Dobri su domacini, a Monpelje je raspad. Tukli su ih i tamo...

20. Valensija je u fenomenalnoj formi i mislim da će nastaviti tim tempom
    Valensija - Bate borisov x-1

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.