Кладионица

1. E ljudi, Lilu večeras neće igrati oba beka ni Baša, kao ni onaj nackli iz menađera Lukas Digne, tako da će verovatno rezervnog golmana da stave na levog beka. :D Lagano bar 1&3+. Bajernu neće igrati Gomez, a piše da je Mandžukić sumljim ali vrlo verovatno će im igrati. A i da ne bude, tu im je Miler. Valja probati i 1&2+p.p. Mada je pitanje i koliko će se zaletati. Igrajte golove na Benfika - Spartak, gg3+, 4 ili 5+, biće tu jako veselo. Samo je fora što za Benfiku neće igrati ni Aimar ni Karlos Martins ni Tićma, tako da bi valjalo staviti x ili x2, predobra je kvota na duplu šansu, 2.18 u Mocartu. Kluž je skoro smenio trenera, Galati neophodna pobeda pa valja gađati 2 u glavu, ali ja ću preventive radi staviti x2. Junajtedu ne treba ni za 'leba, njih ću na zajebanciji staviti x. Opet predobra kvota na duplu šansu. Kako bih stavio ova 2 soma na ovo:

Kluž - Galata x2
    Braga - Junajted x2
    Bajern 1
    Juve 1
    Benfika - Spartak 3+
    Čelsi 1x

2. Za večeras igrah:

Bajern 1-1i3+
    Juventus 1-1i3+
    Valensija 1iTm1 2+

Kvota 4,9

3. Moj danasnji mezimac...
    Utah-La 2, kvota 2.50.... jeste da nikoga ne mogu da dobiju, ali to su lejkersi majku mu, pa dobice bar 50 posto utakmica na takvu kvotu
    Dalas-Toronto 1 bez hendikepa
    Zvezda 2 sa hendikepom
    Juve 1&2-3
    Celzi 1
    Barsa 2-2i3+
    Galata Tim22+&GG...na 250 din, 60 hiljada.. :D

Inace, ortaci su se u zadnjih mesec dana nauzimali kesa na onu moju 2+pp,3+pp igru, jebem ih u usta bas, ima da im uzmem 10 posto od dobitka svakog. :D

4. Jel bi mogao ovde ili na PVT da mi posaljes kako se racunaju dobici za tu igru.
    Naprimer Bayern 2+pp 3+pp 2.05 4.75

5. Pa moras sa jos jednom da spojis. :)

6. Aj spoji sa bilo kojom ako te mrzi. Preko fona sam, pa ce mi mozzartov sajt otvarati dok ne pocne LS :)

7. Posalo sam ti pvt...

8. Bravo El Ninjo. Koliko si uplatio? :)
    Današnji tiketi, po jačini kvota:
    1.

Braga - Jedinstvo Mančester 0:2
    Juve - Nordsejtresauothkursgfurshfhland 3:0
    Kluž - Galata 0:1

Na 30 kinti 9051 dobitak.
    2.

Braga - Jedinstvo x
    Kluž - Galata 2
    Juve - Norblablatrućland 1-1&3+
    Čelsi - Šahtjor 1
    Bajern - Lil 1&3+
    Benfika - Spartak M. gg3+

Na 30 kinti 2559 dobitak.
    3.

Braga - Junajted 2-4
    Kluž - Galata 2-4
    Juve - Nordsjeland 3-4
    Čelsi - Šahtjor 2-4
    Bajern - Lil 3-4
    Valensija - BATE 2-4
    Seltik - Barsa 2-4
    Benfika - Spartak M. 2-4

Na 50 kinti 2617 dobitak.
    4.

Braga - Junajted x2
    Kluž - Galata x2
    Juve - Nordsjeland 1
    Čelsi - Šahtjor 1x
    Bajern - Lil 1
    Benfika - Spartak 2-4
    Valensija - BATE 1

Na 200 kinti 1272.

9. Benfika ce dodigra 0:0 paste sta sam reko

10. Ja cu da vezem Plimut-Burton i Kluz-Galata, mislim da su dobre kvote... :)

11. Benfika ce dodigra 0:0 paste sta sam reko

Eznaš štaću ti d'uradim ako se to desi, eznaš?! :D Nemoj da se zajebavaš bre. :D

Utah-La 2, kvota 2.50

O, da!

12. zna li neko sa onim planetwinom 365?

13. Hamburg- R.N. Leven 1, kvota 1.8

14. Hamburg- R.N. Leven 1, kvota 1.8

15. Da li da odem da bacim neke pare na tiket ili ne? Lijeno mi je otići, nije problem potrošiti pare :D

16. Е, играо сам и ја ЛА за ноћас...
    Спрцах 9 еура данас на кладионицу, више нећу, среће ми :)

17. Boli te, sinoć si 40+ evra dobio :)

18. Igraj se Dube, što da ne? :) Čisto da ti bude još zanimljivije dok budeš gledao. :) Šta je bre Smare proš'o, ja ništa ne videh? :D

19. А јесам 45 са 20, 25 еура сам у плус :)
    Мало ми је фалило јуче да бачим свих 50 што сам има', боље би ми било :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.