Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
E ljudi, Lilu večeras neće igrati oba beka ni Baša, kao ni onaj nackli iz menađera Lukas Digne, tako da će verovatno rezervnog golmana da stave na levog beka. :D Lagano bar 1&3+. Bajernu neće igrati Gomez, a piše da je Mandžukić sumljim ali vrlo verovatno će im igrati. A i da ne bude, tu im je Miler. Valja probati i 1&2+p.p. Mada je pitanje i koliko će se zaletati. Igrajte golove na Benfika - Spartak, gg3+, 4 ili 5+, biće tu jako veselo. Samo je fora što za Benfiku neće igrati ni Aimar ni Karlos Martins ni Tićma, tako da bi valjalo staviti x ili x2, predobra je kvota na duplu šansu, 2.18 u Mocartu. Kluž je skoro smenio trenera, Galati neophodna pobeda pa valja gađati 2 u glavu, ali ja ću preventive radi staviti x2. Junajtedu ne treba ni za 'leba, njih ću na zajebanciji staviti x. Opet predobra kvota na duplu šansu. Kako bih stavio ova 2 soma na ovo:
Braga - Junajted x2
Bajern 1
Juve 1
Benfika - Spartak 3+
Čelsi 1x
Za večeras igrah:
Bajern 1-1i3+
Juventus 1-1i3+
Valensija 1iTm1 2+
Kvota 4,9
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1332-8413951-1031 zagrevanje pred ligu sampiona i NBA :)
Moj danasnji mezimac...
Utah-La 2, kvota 2.50.... jeste da nikoga ne mogu da dobiju, ali to su lejkersi majku mu, pa dobice bar 50 posto utakmica na takvu kvotu
Dalas-Toronto 1 bez hendikepa
Zvezda 2 sa hendikepom
Juve 1&2-3
Celzi 1
Barsa 2-2i3+
Galata Tim22+&GG...na 250 din, 60 hiljada.. :D
Inace, ortaci su se u zadnjih mesec dana nauzimali kesa na onu moju 2+pp,3+pp igru, jebem ih u usta bas, ima da im uzmem 10 posto od dobitka svakog. :D
Jel bi mogao ovde ili na PVT da mi posaljes kako se racunaju dobici za tu igru.
Naprimer Bayern 2+pp 3+pp 2.05 4.75
Pa moras sa jos jednom da spojis. :)
Aj spoji sa bilo kojom ako te mrzi. Preko fona sam, pa ce mi mozzartov sajt otvarati dok ne pocne LS :)
Posalo sam ti pvt...
Bravo El Ninjo. Koliko si uplatio? :)
Današnji tiketi, po jačini kvota:
1.
Juve - Nordsejtresauothkursgfurshfhland 3:0
Kluž - Galata 0:1
Na 30 kinti 9051 dobitak.
2.
Kluž - Galata 2
Juve - Norblablatrućland 1-1&3+
Čelsi - Šahtjor 1
Bajern - Lil 1&3+
Benfika - Spartak M. gg3+
Na 30 kinti 2559 dobitak.
3.
Kluž - Galata 2-4
Juve - Nordsjeland 3-4
Čelsi - Šahtjor 2-4
Bajern - Lil 3-4
Valensija - BATE 2-4
Seltik - Barsa 2-4
Benfika - Spartak M. 2-4
Na 50 kinti 2617 dobitak.
4.
Kluž - Galata x2
Juve - Nordsjeland 1
Čelsi - Šahtjor 1x
Bajern - Lil 1
Benfika - Spartak 2-4
Valensija - BATE 1
Na 200 kinti 1272.
Benfika ce dodigra 0:0 paste sta sam reko
Ja cu da vezem Plimut-Burton i Kluz-Galata, mislim da su dobre kvote... :)
Eznaš štaću ti d'uradim ako se to desi, eznaš?! :D Nemoj da se zajebavaš bre. :D
O, da!
zna li neko sa onim planetwinom 365?
Hamburg- R.N. Leven 1, kvota 1.8
Hamburg- R.N. Leven 1, kvota 1.8
Da li da odem da bacim neke pare na tiket ili ne? Lijeno mi je otići, nije problem potrošiti pare :D
Е, играо сам и ја ЛА за ноћас...
Спрцах 9 еура данас на кладионицу, више нећу, среће ми :)
Boli te, sinoć si 40+ evra dobio :)
Igraj se Dube, što da ne? :) Čisto da ti bude još zanimljivije dok budeš gledao. :) Šta je bre Smare proš'o, ja ništa ne videh? :D
А јесам 45 са 20, 25 еура сам у плус :)
Мало ми је фалило јуче да бачим свих 50 што сам има', боље би ми било :))