Кладионица

1. Ja igrao
    Milton tim12+/gg
    Plimut gg/3+
    Čelzi tim12+
    Sao Paolo 1

kvota 13.62

2. Vratite stari naslov teme.

Bayern 2-3
    Braga Px
    Kluž 2-3
    Čelzi 1
    kvota 14, ulažem 500 dindži, toliko mi je još ostalo od prošlog dobitka...ako dođe biće lepo, ako ne opet se igra za 50 di :D

3. Šta je bre Smare proš'o, ja ništa ne videh? :D

Газимудово оно дуплирање 1+дп :)

4. danas pododne uzeo 3000, jos jedan malo jaci pre lige sampiona, za sada ide lepo :D http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1332-2583801-1031

5. Gazimudo
    Kako sam izanalizirao norvezane svaka mi dala :D
    Mrzi me da pricam opet,imate u grupi celu analizu.

U svakom slucaju, Sandnes - Tromso 1x @1.5, to je sigurica.
    A za hrabrije winer1 @1.8 ili cista kecuga @2.5 i aupicku materinu :D

3:0 , sezdeseti minut :D

6. 4:0. Ovi pune ko u nerotkinju!

7. Čelzi 3+
    Juventus 3+
    Benfika 0-2
    Kluž 0-2
    i Mančster 2

8. Gazimudo
    4:0. Ovi pune ko u nerotkinju!

ISpratio sam. Doduse 1X. Jebi tromsona!!!

9. ЈЕБАЋЕМО ТРОДОНА!

10. E ljudi, moram vam reci da su ovi iz partizana picketine. Danas na zvanicnoj stranici objave status, i kao, prva tri koja odgovore tacno na pitanje dobiju kartu za tekmu sa interom. Pitanje bilo,koji zabarski tim je poslednji gostovao partizanu u evropskim takmicenjima.

ja se zadesio tu kad je status objavljen, i lupim sampdorija, jer mi nista drugo nije palo na pamet. Pogledam posle,ono stvarno jeste sampdorija. POgledam, kad ono ja drugi po redu napisao komentar.

Kad ono medjutim, objavljuju imena onih koji su osvojili,kad ono uzeli lika koji je pre mene napisao (logicno) i jos dvojicu koji se nalaze posle mene. Koji cigani jebote. Pitao sam tamo, zasto su me preskocili, nista.

11. Evo link pa proverite da nije kod mene nesto izbagovalo:
    http://www.facebook.com/FKPartizanBG?fref=ts

Videcete njihov status, i moj komentar bi trebalo da je drugi. Ja sam Aleksandar.

12. Ја игр'о нешто зајебано, укупна квота скоро 200 на 4 пара. :Д

Челси - Шахтјор Х
    Клуж - Галата 1
    Бајерн - Лил прво полувреме оба дају
    Бенфика - Спартак Х

ЕДИТ: Сигурнија варијанта би била Челси мање од 3, дупла шанса на Клуж, Бајерн 3+ и дупла шанса на Спартак, ал' није ми се улагала нека већа кинта, па сам одигр'о овако рекреативно.

13. Јувентус - Нордснјсндкламасклд 2-3
    Брага - Манчестер 2
    Клуж - Галата 1Х
    Сао Паоло - Универзидад де Чиле 1
    Мотхерњел - Данди Јунајтер Х2
    Селтик - Барселона 2

Квота: 21
    ЈЕР ПРОЛАЗИ ОВАЈ ТИКЕТ?

14. ЈЕР ПРОЛАЗИ ОВАЈ ТИКЕТ?

КОБЈАСН!

15. Сјебаће те Љанчестер.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.