U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
igrao partizan x u hendikepu
od mene za danas :
Tiket 1
Rubin 2
Psv 2
Inter 2 (ovo preskočite ako vam nije hića)
Tiket 2
Hanover 1-1
Totenhem 1-1
Leverkuzen 1-1
Tiket 3
Molde 1-x
Fenerbahče x-1
Bazel x-1
Tiket 4
Hanover - Helsingburg 2+ prvo p.
Totenhem - Maribor 2+ drugo p.
Patlidžan - Inter 2+ drugo p. (preskočite ako vam nije hića)
Uzdravlje!
Evo jedan za danas, kasnije ostavljam link:
Ath.Bilbao-Lyon t2 2+ 3.00
Lazio-Panathinaikos 1& 2-3 3.35
Metalist-Rosenborg 1 & 2-3 2.85
E, da, sta je X u hendikepu?
to ti je da partizan pukne sa tacno jedan razlike :D
Odigran jedan sprdački 2+3/3:
Nefči 1-1 i 3+, dp11
Esbjerg 1-X, 2-X
Za 100 kinti
Jedan da ispratim gosn Gazimuda, ali sve djuture na jedan tiket sa njegove VIP grupe
Udineze dp1+
Bilbao dp1+
PSV dp1+
Njukasl x2
Fener basket 2
Anži 1
Za 400 kinti, kvota 6 i nešto
I jedan sve dp1+, gde god mi pala hemijska:
Bordo
Fener
Napoli
Partizan
Sporting
Lacio
Totenhem
Za 400 kinti, kvota 3 i nešto
E predrage,ovaj drugi pucas na Anzi i NJukastl.
To, to, bolje izmaleriši ti meni, nego ja tebi :)
Ja sam odigrao 3 jaaako vesela tiketa i jaaako veseli su mi dobici. :D Mrzi me da pišem sad. Šta mislite, dolazi li 2 na Atletiko, iako im ne treba? Ja sve nešto mislim da će ih dobiti i sa rezervnim timom.
haha :D elem, moji predlozi za danas
Anzi 1&tim1 2+ (liverpul neku djecu poveo, pitanje je da li znaju da prime loptu s obzirom kakav im je prvi tim)
Akademika 1X (atletiko otisao u portugal bez pola tima, ukljucujuci i falkaa)
Udinese pp2+
Marsej 0-2
PSV 2
Twente 1&GG
Hanover 4-6
Atletik BIlbao 1-1
Lacio X2
Odaberite odatle nesto, od ovih 9, barem 6 ce prodje.
Pfjjjjjuuuuuu. Ja ih gađao x u glavu. :D Aj neki moji predlozi: sve moguće kombinacije golova na Udineze - Jang Bojs i Marsej - Menhengladbah. 'Nači gg, gg3+, 4+, možda čak i 5+. Tvente 1&3+, onda nešto što mislim da lagano dolazi a to je Sporting - Genk x. Sporting se raspao a Genk uopšte nije loš. Ne verujem da će biti 2, mada ko zna, nekako mi je x najrealniji. Napoli i Dnjepar 2-4 ili 3+. Ja ću vala sad da se iscimam i jedan tiket da opičim samo golove. :D I to 3+ na bar jedno 10 tekmi i ćao poz zdravo. :D Ovaj Molde mi dismr na keca, ne znam što. Jedna tekma koju ozbiljno planiram da singliram pa bar na nekih 300 kinti: Portland - Klipersi 1. Kvota 2.10 u Mocartu.
Ја одигр'о један озбиљан:
Фенер - АЕЛ 1
Марсељ - Менхенгладбах 1Х
АИК - ПСВ Х2
и један луди тикет:
Фенер - АЕЛ 2:1, 3:1 или 4:1
Удинезе - ЈБ Хк1
Молде - Стеауа Х
Наполи - Дњепар 1
Тотенхем - Марибор 2:1, 3:1 ил 4:1
Анжи - Ливерпул 1
Нефчи - Рубин 1Х
Марсељ - Мехен глабаш 1
НЕК ДА БОГ И СВЕТИ ДИМИТРИЈЕ ДА ДОЂЕ ОВАЈ ЛУДИ ТИКЕТ! СРБИЈА!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1188-1647916-1031
Ko je majstor ove igre? lololo
Uuuuu, maćori, koliko si ti sinoć iskakao kad je Čelsi dao gol. :D Bravo, bravo. Koliko si uplatio? :)
E ljudi,sad nesto razmisljam. PARTIZAN KECUGA! Nije sto ja idem na utakmicu pa bih voleo da ko svaka pijana stoka vristim neartikulisano, nego razmisljam da ovaj inter oce da dovede lazara markovica. A posto u savremenom fudbalu u transfer ne ulaze samo pare , ocekujem da ce inter malo da pusti ovde, tipa poklonice nam jedan penal. A u januaru ili junu Markovic pici u Inter. Isto ko i za falkaa. Kupio ga celzi za 60 milki,i bas sutradan puknu od atletika u super kupu 4:1 :D
Dakle, konacno.
Kako bih voleo da vidim kvotu na ovo iz meridiana,al nemam nigde blizu pa cu ostati uskracen za taj podatak. To bi mu doslo vako, tacan rez 1:0 puta X-1 puta Sale strelac, to mu dodje kvota negde oko 21983718293. Stavim 10 kinti, i zivim do kraja meseca opusteno.
sica, 100 kinti... u 70.minutu celsi 2-2, barton gubi 1-0, junajted gubi 1-0, nisam ni znao da sam uzeo pare, ortak mi javio :) leglo mi je ovih 6 cigli ko budali samar
http://www.dodaj.rs/f/X/Mo/T2Ayu4R/ketti.jpg
Мислиш да ће Сале да шутира пенал? Ја би' рек'о да ће пре НТ7, ал' не'ам појма. Не памтим кад смо задњи пут имали неки озбиљан пенал. :Д
SLADŽA MAMARA PREDIKTOVALA 2:0 ZA PATLIDŽAN! TO MORA SISPRATI!
Баш и ја гледам сад. Ко зна, можда је укења. Обично што се мање разумеш, то боље погађаш. :Д
ја знам да сте ви баксузи, ал' ћу да поделим свој тикет са вама. а не знам ни што више не батаљујем ово говно ако сам рекао да хоћу, но добро, дајем сад по 50-100 динара на тикет. ево га:
Рубин 0-2
ПСВ х-2
Њукасл пх
Лацио 1 (знам, знам, ко игра на лацио...)
Интер 2-2
Тотенхем 1
на стотку изађе двајес 'иљада.