Кладионица

1. ko je sladza i gde prediktuje?

2. Слађа Хроника.

Јеб'о те, кад год гледам овај Анжи, увек поведе пред крај полувремена!

3. ko je sladza

ICA BLESFEMI!
    http://www3.picturepush.com/photo/a/6911006/img/6911006.jpg
    O jebem ti šuntavi Liverpul. Sva sreća pa ih izbegoh na ovom "glavnom tiketu"... Inače, ortak mi reče još pre nego što će da krenu CSKA i Barsa da će Barsa lagano da ih opegla, kvota 3.10 bila jebote! Pitaću ga sutra šta da igram, možda opičimo i nešto zajedno, pa će valjda se setim da javim ako je dobra kvota. Ipak ne odigrah Portland, tako da će 100% doći.

4. Јебеееееееееем, полако се крећем ка плусу на покеру.

5. Partizan - Inter D0 ( Partizan ne daje gol ) kv.2

6. Распали Удинезе губи од јебеног Јанг Бојса. Еее фудбале међ' шљивама...

7. Кућу на Партизан вечерас :)

8. Prodjoh sad dvije I2-3 i cekam Leverkuzena i Hanofera I2-3. Ajmo Svabe, samo efikasno!

9. Супер што сам сазнао да Атлетико не игра без пола првог тима након што сам уплатио тикет.

10. ALI LJUDI NE MOGU NI X DA IZVUKU! Jebene govnarčine mrtve, a i ja marmun kad na tiket gde uplatim 240 kinti stavim takvu tekmu. Bar jebeni x da su izvukli... Sad onaj šugavi Molde da nekako izjednači i Napoli da dobije i to je ok, ali to će se desi malo juče.

11. А јеб'о те, не разумем ове клубове из јаких лига попут Удинезеа, који имају квалитет да далеко догурају у овом такмичењу, а њих боли курац за то такмичење. Да бар имају квалитет да нешто ураде у ЛШ, па и да разумем ту немотивисаност.

12. Супер што сам сазнао да Атлетико не игра без пола првог тима након што сам уплатио тикет. +1

13. Počeo sam da jurim singl iz neiksa u iks. Juče sam tipovao na Benfika - Spartak, razočarale me Ruje. Večeras sam mećno 200 na Hapoel - Sparta 2-X.

14. I dođe Udineze ne 4 nego 5+ i Marsej i Menhengladbah 4+ k'o što rekoh. Da ne spominjem koliko su smešne kvote bile na gg ili gg3+. Ali džaba. Džaba kad jebeni PSV ne može ni jedan jedini gol da da i jebeni govnjivi Molde ili kako se već čita, koji ne mogu da uhvatim već jedno 3 puta i kad jebeni Atletiko raspali ne može ni x da izvuče. Kurac. A i ja majmun, kakav sam tiket odigrao, nije ni čudo što je pao. Aukurac. U igri mi je samo tiket gde sam igrao sistem 6/7 6 ikseva i Tvente 1&3+. Sjebao me je jebeni Rubin koji je igrao 2, tako da moraju svi ostali da prođu. Ušli Briž i Menhengladbah, ali treba još 3 da prođu. Videćemo, svašta može da se desi. A kako mi je jebeno krivo za ovaj tiket...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1050-8550633-1031

15. Anži 1
    Rubin 2
    Briž gg
    Kopenhagen 2-3
    Sporting 1
    inter x

Ima nade, ima još :) Za 8000

16. http://i50.tinypic.com/21defrq.jpg
    Ја одрихтао .. за бурек и за јогурт ... дојавили ми Руси ..

17. Свака част :) Нишлија ? :)

18. auuu kako mi ućero golman Totenhema
    kakvo govno od golmana

19. Ajde Hanovere sukni ga !!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.