Баскет само изгледа лакши од фудбала, али и он у последње време зна да изјебе к'о нико. Како ме ПАО сјеб'о прошле године, два пута Бамберга не мож' да победи љуцки.. Онда Лејкерси изгубе 3 за редом, све од екипа типа Сакраменто, Бобкеци и слична боранија...
Сијена распад од екипе ове сезоне. Гледам ко игра за њих док сам састављ'о тикет и видим да нема више никог од главних актера прошлих сезона. Да је била квота око 2, можда би' се наложио, ал' 1.40 у гостима се не исплати.
pa realno, osim turaka u svim zemljama je mnogo manje kesa ulozeno u basket.. italijani se raspali totalno.. grci ako dodju do f8 extra za njih, spanci tu i tamo,al mnogo slabije nego pre, rusi nista spec, balkan ni ne uzimam u obzir,al zato turci zvetaju :D
Moja preporuka.
Rudar - Lovcen 1-1 3+.
Lovcenovi prvotimci odbili da igraju jer nisu primili platu ko zna od kad, a i da igraju svi ne bi nerealno bilo da dodje ovo.
kryptonite
Moja preporuka.
Rudar - Lovcen 1-1 3+.
Lovcenovi prvotimci odbili da igraju jer nisu primili platu ko zna od kad, a i da igraju svi ne bi nerealno bilo da dodje ovo.
Баскет само изгледа лакши од фудбала, али и он у последње време зна да изјебе к'о нико. Како ме ПАО сјеб'о прошле године, два пута Бамберга не мож' да победи љуцки.. Онда Лејкерси изгубе 3 за редом, све од екипа типа Сакраменто, Бобкеци и слична боранија...
Juce je fener bio dvojketina dana, a izgubili preko 20 razlike!
A kurac sam smeo da dam da ce da otrse one retarde.
Evo za Lejkerse nova vijest.
Trener Mike Brown je otpušten.
Juce je Olimpijakos bio dvojketina Gazi :) koji me je oborio za 12000 jer sam igrao 2 i + a doslo je 2 i - :)
ma basket je laganica, il plus il minus, il H1 il H2, nema 1 x 2 kurcevi palcevi
Супер, таман сад могу да доведу Обрадовића да научи Кобија памети. :Д
Супер, таман сад могу да доведу Обрадовића да научи Кобија памети. :Д
Verujem da bi zeljko izvrsio suicid nakon 2 treninga.
Koj kurac sa Sijenom, daj obrcite to seljani!!!
Сијена распад од екипе ове сезоне. Гледам ко игра за њих док сам састављ'о тикет и видим да нема више никог од главних актера прошлих сезона. Да је била квота око 2, можда би' се наложио, ал' 1.40 у гостима се не исплати.
Kako nema niko, sreto? Bobi Braun plodi. Evo dao je vec 14 poena za 12 minuta.
Па мора неко да забија. Ал' екипа није ни близу оној од прошле и претпрошле године са Бошком, Стонруком, Зизисом, Каукенасом...
pa realno, osim turaka u svim zemljama je mnogo manje kesa ulozeno u basket.. italijani se raspali totalno.. grci ako dodju do f8 extra za njih, spanci tu i tamo,al mnogo slabije nego pre, rusi nista spec, balkan ni ne uzimam u obzir,al zato turci zvetaju :D
Evo za Lejkerse nova vijest.
Trener Mike Brown je otpušten.
Dzaba mu sad kad sam ja pare izgubio.
Moja preporuka.
Rudar - Lovcen 1-1 3+.
Mislim da je red da Riding sutra napravi prvu pobedu u prvenstvu
Ko je promjenio ime teme, jebo ga pas u dupe?
Moja preporuka.
Rudar - Lovcen 1-1 3+.
Gde si procitao ovo?
Loše misliš a još slabije znaš. :D Pa bio bi red, realno...
Pre 100 godina. Nije ni čudo što ne znaš kad ne banjavaš uopće. :P :)
đe ste drogeranti i zajče? ima li koja šušpka? ja se slabo snalazim sa dinarima pa kad dobijem 2000 mislim bogzna kakave pare, al prc...
Вид јебеног Ефеса коју екипу има, а испушиће од Жалгириса кући.
Ma vidjela sam i prije, al mi bilo mrsko pisati i pitati :) No, ko i što promjeni ime, koj kurac? Ne kladim se baš nešto u zadnje vrijeme.