Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jebote koji peder ovaj trener reala. Kerol dao 10 poena za 13 minuta, i izbacio ga jos u drugoj cetvrtini i ne vraca ga nazad, usta ga jebem!
PRosli i Kerol, i Braun i Fernandez, a mrtvi vesterman 0 poena. Brze bre majmune daj 3 trojke usta te jebem!
Ma slusao na vijesti, pa kontam da bi trebalo da dodje..
kako lepo partizan poobara pola evrope!
Њуелс - Килмес кец у хендикепу. Ко кућа.
а да ја вас питам нешто!
коначно сам отворио картицу, јел'те, погодио први тикетић на лајвбету фала богу (пардон, мареју) и сад ме занима кад је тај добитак расположив за играње? колико треба да прође?
едит: не треба одговор, легло сад видим.
пијес: јебем мајку лајвбету, већ појебах добитак, лоло
Криптонајт, штрајковали су и играчи Зете....
Планирао сам да играм двојку сјутра на њих гомна...
Изјеб'о нас баскет. Шта ћемо сад, људи? Ае неке предлоге за сутра...
Mozda cu ovde dvojku da odigram
http://www.flashscore.com/match/OAc6VDt7/#match-summary
Е, да http://www.rezultati.com/utakmica/YL4gYFdl/#detalji-utakmice Истрипова сам се ноћас да ће ово да дође из 2 у 1...
0:1 - 2:1
То ми је неки трип баш онако :)
Убо данас неке 4 текме за неку сићу, 1400 , али сваку плус је добродошао ! :)
:D Ja baš zato neću da uplaćujem na račun jer znam da bih se izjebao k'o lud. Vuklo bi me ovo, vuklo bi me ono, ovako znam, ili me mrzi da se cimam ili je kasno. :) 'Ajmo ovako:
Auzburg - Dortmund 2
Šalke - Verder gg3+, 4+, 5+, šta vam je volja, mada bih ja stao kod 4+ za svaki slučaj
Bajern - Ajntraht 1-1
Kuban - CSKA x
Arsenal - Fulam 1
Sautempton - Svonsi x
Vigan - WBA x
Valjekano - Selta x2 (ili čist x, ali je mnogo sigurnija dupla šansa, kvota 1.55)
Levadiakos - Aris x (može i dupla šansa, odlična je kvota, 1.64)
Ima bogami skroz lepih tekmi sutra.
Јавор - Рад 0-2
Арсенал - Фулам гг3+
Шалке - Вердер гг3+
На 250, добитак 1180.
Њуелс - Килмес кец у хендикепу. Ко кућа.
ја писао обичног кеца након твог предлога. дакле бенисијо, јебемутруње.
Рединг 1
Јунајтед 2&3+
Аз Алкмар 2
На 300 ђунти добитак 3400 . Није лоше :)
сутра на сваки могући тикет ставити јагодину. ја ћу чак на једном да пробам и 1-1&3+ у синглићу неком.
Има ли каква дојава гомна?
јагодина кец. :)
мени данас рекао друг, после видели квоту па се разочарали, ал' ће свакако да прегазе, тако да вреди играти и на 1.3, или да се појача из кеца.
Ima dojava. Gvadalahara - Gijon 2u2. Reko onaj sto je masio,al je proslu pogodio.
Stavite sta vam nije zao da puknete.