Кладионица

1. није ми жао да пукнем шљагу неком. ставио сам једну шљагу, лоло.
    'оћу да размотрим то на неком спрдњица тикету ако прође неки онлајн тикетић сутра.

2. Да се бачају паре дабоме, нема што друго...

Значи $утра један тикет
    Гвадалахара 2-2
    Јагодина 1
    Зета 2

са 2 еура 46,90
    Доста.

3. Други тикет опасан са 20 еура нешто бесно се игра...
    Има ли ко какви предлог

4. Imacu ja sutra na stranici i u grupi. moram da probijem maler, vec dva za redom ova za dupliranje mi pukla :D

5. ја рачунам да се сутра лагано може оплести јувентус, јагодина, евертон, јунајтед, кардиф гг3+, барселона б гг3+, дортмунд, терек и трабзон.

6. Dje ces Zetu Smarko :)

7. jagodina-smederevo 2, tako je zlojava na fejsbuku, pa ko hoće..

Meni smešna kvota 9, pa odigrao za 100 dinara, taman da imam posle jači tiket odigrati.

8. ЉУди, што мислите на ово:

Јуве дп1+
    Манчестер дп1+
    Дортмунд дп1+

Да бачим 20 еура, а?

9. Kolika ti kvota na to Smare?

10. Skontao sam da u kineskoj ligi češće dolaze utakmice na koje raste kvota.
    U 12:30 igraju neki, na 1 je kvota 3,3 i raste, baš da vidim šta će biti. 1x je 1,7.
    Mada je ovo FA kup...hahahahahah :D originalni su :)

Vigan 1 2,2
    Espanjol 1 1,9
    Voša 1, 1,4, bio bi red da nekog unište.
    Travnik 1 1,5
    8,7--- 200 din

11. Дортмунд 2 и Г2+
    Лидс ГГ
    Манчестер 2 и Г2+
    Јувентус 2 и Г2+
    Евертон Д2+
    Лил 1 и Д2+

Квота око 20.

12. Слушајте ово, данас је 25 година варвара тако да Будућност кући МОРА да побиједи. Квота је око 1.5

13. Еспањол је коначно почео да игра нормално тј играо је лепо од почетка али нису имали среће.

Еспањол 1
    Јуве Стабиа 1
    Арсенал ГГ
    Рединг 1
    Каљари ГГ
    ------------------
    Бомба

КПР 2 идемооо КПР :)

14. jagodina-smederevo 2, tako je zlojava na fejsbuku, pa ko hoće..

0 - 1. Која смејурија од лиге. Не битно дал ће доћи 2 или из 2 у 1, ово је комедија са примесама трагедије.

Жајк, да ли си управо ризиковао 500 динара да би добио мало више од сома? Ја то не бих у животу урадио :)

15. Boli me kura* nisu moje pare

16. Жајк, да ли си управо ризиковао 500 донара да би добио мало више од сома? Ја то не бих у животу урадио :)

Ja sam na taj nacin bio dobar 15 000 za 10 dana. Samo sto sam im kasnije skoro sve vratio, jebiga, nije me islo. To je realno najlaksi nacin da uzmes pare. Bolje uzeti 800 nego puci 100 :)

17. cut bre nek udje dvojka :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.