Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ма само немојте прећерати, видео сам од неког лика што је погађао те прелазе па реко да поделим. Ако уђе екстра, а не, могу и без 100 ђунти да живим. :)
Rudar dosao, kao sto rekoh. Ja imam 5-6 parova pp1+ sad u 4. Kad bi to proslo cekao bih St.Etien pp1+, pa sam mislio da turim pare na to ppX da se gradim..
Hteo ja da napisem kao analizu to za rudar,al sedoh za komp u 1 i 20. Ako imas nesto nekad,ti pisi.
A sto se tice ovog gore,extra fora. Stavis nekoliko tekmi u jednom terminu pp1+, i onda jos jednu van tog termina pa da mozes da se branis. Probacu jednom.
Како фино изјеба јагодина. Ја се успавао, па ми пропао само тикет који сам још синоћ играо, и мет'о јагодинце. ал' сам зато устао на полувремену, дош'о овде, вид'о да сте рекли да се прича и о двојци на смедерево па кокао на лајву да остане двојка, и да не падне више голова на јавор - рад, а писао и на полувремену да ће монако играти 0-2. и ушло, сад сам у плусу на рачуну око 'иљаду. ако федерер узме први сет, у још већем сам плусу. крцкам ово на моцарту на ситно, ал' за сад иде :)
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=905#post_2162453
Ово ми је 5000. пост на форуму. ДОБИЈАМ ТИХ 5000 ДИНАРА! :Д
Допуна: Добијам курац, ови воде већ од 5. минута.
Ау ал га погоди, 3:0 лололо
Kazu vako:
Nordsjaelland - Randers FC X/1
To je sve sto znam.
Ко има на моцарту, може уживо да се клади на Лутон, тренутно губе 0:1. То бих ја урадио да имам лоло.
E u picku materinu. Arsenal 1-1, sa 2-0 oni primaju dva, onako opusteno, od kojih jedan glavom sa 12 metara.
Everton X-1, daje im ga podredjeni Sanderlend u zaustavnom vremenu poluvremena, ni ta jebeni X da me ispostuje.
Ajde verdere i salke, samo jos 1
само то газидумо?
Јавор - Рад 0-2
Арсенал - Фулам гг3+
Шалке - Вердер гг3+
На 250, добитак 1180.
pre 17 sati
Коначно да убодем нешто, већ данима падам.
lepo,lepo
Bravo Stivene
вр. овако на мало и треба играти, мада колико год пута то изгворим никада не испоштујем.
Је ли, што је овај АПОЕЛ отказан? Ово ми листић:
АПОЕЛ 2
Утрехт х2
Асвел 1
Тулуз 1
Utakmica Etnikos Anhas - APOEL Nikozija odložena zbog poplavljenog terena
Utakmica Etnikos Anhas - APOEL Nikozija odložena zbog poplavljenog terena.
Kazu vako:
Nordsjaelland - Randers FC X/1
To je sve sto znam.
1-1 одмах на почетку, изгледа да ће тако завршити прво. Тренутно је квота на кец 1.85, ваљда ће до другог полувремена бар још мало да скочи. Таман да ставим 200 или 300.
ау, за 20к обара ме икс селта. свака има част, јебени немачи појма, од 02 на 32!
ја не стигох да је играм, закаснио 2-3 минута, па сам играо икс на полувремену у десетом минуту, квота 2, па ћу к'о и стивен, да сачекам бар до 55.-ог, па да метнем нешто више.