Кладионица

1. Jebote, odigram Blekburn - Birmingem dp1+, slepci naravno 1:1 prvo, i onda ladovina..
    evo 85 min i dalje isto.. jebote,prste golovi na sve strane,samo ja slepac ne umem da odaberem tekmu. A na njihovim tekmama 2,6 golova prosek po tekmi..

2. Радмило Топола

ја не стигох да је играм, закаснио 2-3 минута, па сам играо икс на полувремену у десетом минуту, квота 2, па ћу к'о и стивен, да сачекам бар до 55.-ог, па да метнем нешто више.

Ја нећу да чекам много или нећу уопште, већ одмах на полувремену. Голови у првом су пали у 1. и 4. минуту, изгледа да ови не чекају кад намештају :)

3. Гледао сам прво и мало другог полувремену Блекбурн - Бирмингем, која лошина од играња лебац те јебо жарки.

4. хвала газимудо :)
    и то што кажеш, стиви, појео бих муда да у 47.-ом поведу 2:1, а ја чекам да порасте квота још мало.

5. Jebeni Artera promasi penal u 94om minutu za pobedu, i sjeba mi listic!

6. 9 od 11 utakmica iz Engleske druge doslo gg i ja bas nadjem da igram jebeni Hull. Napuse mi se kurca !

EDIT : OPAAAAAAAAA 2:1 jolololo

7. стивене, ти имаш лајв... ако раднички крагујевац стигне цибону сад, кокај на кеца, изгледа да играју три за три... овај, два за два. ја ставио кад је било негде 21:21, квота око 1.8 чини ми се.
    са крком су играли овде, исто тако играју, увек домаћин добије, и то ако се сетим има да товарим на крку кад им буду гостовали.

8. Nek se nosi kladionica u kurac!

Salke - Werder 4-6 kraj 2:1, u 70om pao poslednji gol.
    Blekburn - Birmingem cekao dp1+, naravno 1:1 kraj, oba gola u prvom poluvremenu
    MK dons - Shefild Utd, igrao X2, nisu porazeni gosti 16 tekmi, i naravno, u 90om penal za 1:0.

Mrs u picku materinu!

9. Jebeni Artera promasi penal u 94om minutu za pobedu, i sjeba mi listic!

Isto

10. Уплатио 283 на Данце, добитак 537 :)

Ацо, ево поведе Раднички, квота на Цибону 2. Колико си сигуран ти у то да играју 2 за 2?

11. погледај на www.flashscore.com, кликни на баскет, нађи текму и међусобне дуеле. е сад, ако раднички случајно сад добије, добија цибона у крагујевцу. а ја мислим да би то било весело по муту и целу екипу. а и цибони није свеједно да их српска екипа тамо бије. ако већ играју 2 за 2, онда је кец далеко сигурнији од двојке.

едит: ја још чекам за нордсјеланд да га клепим у синглу. до 65.-ог! :)

12. Хвала на предлогу, али квота се мења сваке 2 секунде, прескочићу ово. Нек уђу ови Данци и за данас је и више него доста. Треба да идем да се спремам.

13. Jebeni Artera promasi penal u 94om minutu za pobedu, i sjeba mi listic!

Isto

Da li je bre ovo jebeno moguće?! Aj što su primili 3 jebena gola od jebenog Fulama u gostima, nego što seljačina promaši penal u 95. minutu! A daaaaj bre jebote. Čekao bih Juve 2 i AZ x2. Za siću doduše, ali opet... Au dete vam jebem šuntavo.

14. уплатио у 66.-ом минуту нордсјеланд 1 на квоту 2.4. фино ако дође. ако не дође, јебига.

15. Lolo Coa, cekali tebe da uplatis pa da zajebu xD

EDIT: Pu sto nemam pare na lajvu,sad bih sigurno opicio na keca za bar 200 kinti.

16. Слушајте ово, данас је 25 година варвара тако да Будућност кући МОРА да побиједи. Квота је око 1.5

1:0, лагана побједица..

17. Aj bre nek vrate normalan naziv teme,od kako su krenuli da ga jebu, ne mogu dinara uzmem !

18. Јебени Лил не може два гола да учачка, и што је најгоре још победе говна. Ово више није хумано...

19. умало да прође нордјеланд. јебежга.
    а и раднички ме изјебао на осталим тикетима. зато пишем двојку на цибону кад буду гостовали. зинат.
    сад да манчестер добије и повади ме, бићу у плусу неких 500 динара ако дође.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.