У последње време само прескачем добре дојаве а пратим злојаве. Људи, је л' могу без најаве, сад кад бих отишао до свог моцарта, да узмем 300 или 500 кинти са рачуна?
окрену манчестер, а ја бранио иксом петнаест минута пре краја, била квота 2. пукох безвезе 370 динара. ал' добро, јебежга, није лоше, прошао тикет од 'иљаду са овим манчестером.
едит: дајте ми предлог неки за вечерас. малага, м?
ја имам за вечерас два:
реимс 1х
јуве 2
сент етјен 1
варегем 1
4 квота, добитак 800.
и други сам сад оплео на лајву:
сент етјен 1
гент 2
ла коруња 2
венло 1
аз алкмар х2
иста квота, исти добитак.
(јеботебог, ако сам два сата отишао од компа откад сам устао!)
2) 00:00 BRAZIL: Campeonato Brasileiro
Corinthians - Coritiba
Tip: 2 (4.20), 1/2 (35.00), T.R. 1:2 (18.00)
Од лика са фејса, нису злојаве него предлози, прошли пут му је прошао предлог Боливар 2 у 1 који сам био окачио овде и још пар текми, ја ћу га и сад испратити са по 200 па ето..
колико је ненормална екипа овај нец. воде 1:0, ја чекам то на неком слабашном тикетићу, па 1:1, ја реко' неће ваљда да приме још један, даће, ал' за сваки случај да се браним, па кокнем икс на 2.5 квоту. они приме још један. и таман избаци 2:2, реко' добро је, макар ћу мало да будем у каквом таквом плусу, они дају још један и скењају ме што сам уопште бранио тикет, лоло. јеб'о ме више лајвбет, сам сам себи досадан.
Koliko će da prođe ovo 1 u 2 i onda ću lepo sam sebe da izjebem u bulju. Naravno, bacio me na kraju samo jebeni raspali Arsenal. Da mu se još jednom najebem mrtve majke, ako me nisu čuli onaj prvi put.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
У последње време само прескачем добре дојаве а пратим злојаве. Људи, је л' могу без најаве, сад кад бих отишао до свог моцарта, да узмем 300 или 500 кинти са рачуна?
Dopuna: Nema veze, palim.
Nema,poceli i ovi sto su pogadjali zlojave da lupetaraju.
Finito sa tim. Ko ih jebe...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-6661950-1032
EDIT: Mrtvi Junajted, vrlo moguće da će samo oni da me sjebu.
Sta znaci u Olimp kladionici GA2+
Ако Утрехт изгуби од ове сиротиње из Валвајка, можда је боље да баталим ово.
сале, значи да гост даје два гола.
'ајде манчестере, јебемукурац, има још времена!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-5818683-1032
Evo, uzmite koji par za sutra ;)
ko da gledam samo ću na ovu pasti...
забоде валенсија пречку, јебемлимулебац!
Тулуз води 1:0. ХАЈДЕ, УТРЕХТЕ, КОЊУ ЈЕДАН!
окрену манчестер, а ја бранио иксом петнаест минута пре краја, била квота 2. пукох безвезе 370 динара. ал' добро, јебежга, није лоше, прошао тикет од 'иљаду са овим манчестером.
едит: дајте ми предлог неки за вечерас. малага, м?
Три-нула пуши Утрехт. Ааааа... У животу нисам видео да је Валвајк победио и ето..
Дошли и црвени, Чичарито узвуко. Јебени ЛИЛ, мрш
ја имам за вечерас два:
реимс 1х
јуве 2
сент етјен 1
варегем 1
4 квота, добитак 800.
и други сам сад оплео на лајву:
сент етјен 1
гент 2
ла коруња 2
венло 1
аз алкмар х2
иста квота, исти добитак.
(јеботебог, ако сам два сата отишао од компа откад сам устао!)
Вид', и Тулуз губи. Изгледа да сам игр'о кеца на Бајерн и он би изгубио.
Мене избаци Нордсјеланд за 67 еура. Мрш, говнари дански, дабогда вас Шахтјор накантао 15-0, мајку вам јебем неспособну. Студио.
Укопасте ви мене данас са вашим злојавама а сад ћу ја мало вас.
23:30 PARAGUAY: Primera Division - Clausura
Olimpia Asuncion - Sp. Luqueno
Tip: 1 (1.65), 2/1 (27.00), T.R. 2:1 (9.00)
2) 00:00 BRAZIL: Campeonato Brasileiro
Corinthians - Coritiba
Tip: 2 (4.20), 1/2 (35.00), T.R. 1:2 (18.00)
Од лика са фејса, нису злојаве него предлози, прошли пут му је прошао предлог Боливар 2 у 1 који сам био окачио овде и још пар текми, ја ћу га и сад испратити са по 200 па ето..
колико је ненормална екипа овај нец. воде 1:0, ја чекам то на неком слабашном тикетићу, па 1:1, ја реко' неће ваљда да приме још један, даће, ал' за сваки случај да се браним, па кокнем икс на 2.5 квоту. они приме још један. и таман избаци 2:2, реко' добро је, макар ћу мало да будем у каквом таквом плусу, они дају још један и скењају ме што сам уопште бранио тикет, лоло. јеб'о ме више лајвбет, сам сам себи досадан.
Koliko će da prođe ovo 1 u 2 i onda ću lepo sam sebe da izjebem u bulju. Naravno, bacio me na kraju samo jebeni raspali Arsenal. Da mu se još jednom najebem mrtve majke, ako me nisu čuli onaj prvi put.
Добих 56 јевреја, нисам одавно :))
МАЛАГАЛЕ, АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ! дај још један у курац.