У последње време само прескачем добре дојаве а пратим злојаве. Људи, је л' могу без најаве, сад кад бих отишао до свог моцарта, да узмем 300 или 500 кинти са рачуна?
окрену манчестер, а ја бранио иксом петнаест минута пре краја, била квота 2. пукох безвезе 370 динара. ал' добро, јебежга, није лоше, прошао тикет од 'иљаду са овим манчестером.
едит: дајте ми предлог неки за вечерас. малага, м?
ја имам за вечерас два:
реимс 1х
јуве 2
сент етјен 1
варегем 1
4 квота, добитак 800.
и други сам сад оплео на лајву:
сент етјен 1
гент 2
ла коруња 2
венло 1
аз алкмар х2
иста квота, исти добитак.
(јеботебог, ако сам два сата отишао од компа откад сам устао!)
2) 00:00 BRAZIL: Campeonato Brasileiro
Corinthians - Coritiba
Tip: 2 (4.20), 1/2 (35.00), T.R. 1:2 (18.00)
Од лика са фејса, нису злојаве него предлози, прошли пут му је прошао предлог Боливар 2 у 1 који сам био окачио овде и још пар текми, ја ћу га и сад испратити са по 200 па ето..
колико је ненормална екипа овај нец. воде 1:0, ја чекам то на неком слабашном тикетићу, па 1:1, ја реко' неће ваљда да приме још један, даће, ал' за сваки случај да се браним, па кокнем икс на 2.5 квоту. они приме још један. и таман избаци 2:2, реко' добро је, макар ћу мало да будем у каквом таквом плусу, они дају још један и скењају ме што сам уопште бранио тикет, лоло. јеб'о ме више лајвбет, сам сам себи досадан.
Koliko će da prođe ovo 1 u 2 i onda ću lepo sam sebe da izjebem u bulju. Naravno, bacio me na kraju samo jebeni raspali Arsenal. Da mu se još jednom najebem mrtve majke, ako me nisu čuli onaj prvi put.
У последње време само прескачем добре дојаве а пратим злојаве. Људи, је л' могу без најаве, сад кад бих отишао до свог моцарта, да узмем 300 или 500 кинти са рачуна?
Dopuna: Nema veze, palim.
Nema,poceli i ovi sto su pogadjali zlojave da lupetaraju.
Finito sa tim. Ko ih jebe...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1215-6661950-1032
EDIT: Mrtvi Junajted, vrlo moguće da će samo oni da me sjebu.
Sta znaci u Olimp kladionici GA2+
Ако Утрехт изгуби од ове сиротиње из Валвајка, можда је боље да баталим ово.
сале, значи да гост даје два гола.
'ајде манчестере, јебемукурац, има још времена!
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-5818683-1032
Evo, uzmite koji par za sutra ;)
ko da gledam samo ću na ovu pasti...
забоде валенсија пречку, јебемлимулебац!
Тулуз води 1:0. ХАЈДЕ, УТРЕХТЕ, КОЊУ ЈЕДАН!
окрену манчестер, а ја бранио иксом петнаест минута пре краја, била квота 2. пукох безвезе 370 динара. ал' добро, јебежга, није лоше, прошао тикет од 'иљаду са овим манчестером.
едит: дајте ми предлог неки за вечерас. малага, м?
Три-нула пуши Утрехт. Ааааа... У животу нисам видео да је Валвајк победио и ето..
Дошли и црвени, Чичарито узвуко. Јебени ЛИЛ, мрш
ја имам за вечерас два:
реимс 1х
јуве 2
сент етјен 1
варегем 1
4 квота, добитак 800.
и други сам сад оплео на лајву:
сент етјен 1
гент 2
ла коруња 2
венло 1
аз алкмар х2
иста квота, исти добитак.
(јеботебог, ако сам два сата отишао од компа откад сам устао!)
Вид', и Тулуз губи. Изгледа да сам игр'о кеца на Бајерн и он би изгубио.
Мене избаци Нордсјеланд за 67 еура. Мрш, говнари дански, дабогда вас Шахтјор накантао 15-0, мајку вам јебем неспособну. Студио.
Укопасте ви мене данас са вашим злојавама а сад ћу ја мало вас.
23:30 PARAGUAY: Primera Division - Clausura
Olimpia Asuncion - Sp. Luqueno
Tip: 1 (1.65), 2/1 (27.00), T.R. 2:1 (9.00)
2) 00:00 BRAZIL: Campeonato Brasileiro
Corinthians - Coritiba
Tip: 2 (4.20), 1/2 (35.00), T.R. 1:2 (18.00)
Од лика са фејса, нису злојаве него предлози, прошли пут му је прошао предлог Боливар 2 у 1 који сам био окачио овде и још пар текми, ја ћу га и сад испратити са по 200 па ето..
колико је ненормална екипа овај нец. воде 1:0, ја чекам то на неком слабашном тикетићу, па 1:1, ја реко' неће ваљда да приме још један, даће, ал' за сваки случај да се браним, па кокнем икс на 2.5 квоту. они приме још један. и таман избаци 2:2, реко' добро је, макар ћу мало да будем у каквом таквом плусу, они дају још један и скењају ме што сам уопште бранио тикет, лоло. јеб'о ме више лајвбет, сам сам себи досадан.
Koliko će da prođe ovo 1 u 2 i onda ću lepo sam sebe da izjebem u bulju. Naravno, bacio me na kraju samo jebeni raspali Arsenal. Da mu se još jednom najebem mrtve majke, ako me nisu čuli onaj prvi put.
Добих 56 јевреја, нисам одавно :))
МАЛАГАЛЕ, АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ! дај још један у курац.