Кладионица

1. У последње време само прескачем добре дојаве а пратим злојаве. Људи, је л' могу без најаве, сад кад бих отишао до свог моцарта, да узмем 300 или 500 кинти са рачуна?

Dopuna: Nema veze, palim.

2. Nema,poceli i ovi sto su pogadjali zlojave da lupetaraju.
    Finito sa tim. Ko ih jebe...

3. Sta znaci u Olimp kladionici GA2+

4. Ако Утрехт изгуби од ове сиротиње из Валвајка, можда је боље да баталим ово.

5. сале, значи да гост даје два гола.

'ајде манчестере, јебемукурац, има још времена!

6. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-5818683-1032
    Evo, uzmite koji par za sutra ;)
    ko da gledam samo ću na ovu pasti...

7. забоде валенсија пречку, јебемлимулебац!

8. Тулуз води 1:0. ХАЈДЕ, УТРЕХТЕ, КОЊУ ЈЕДАН!

9. окрену манчестер, а ја бранио иксом петнаест минута пре краја, била квота 2. пукох безвезе 370 динара. ал' добро, јебежга, није лоше, прошао тикет од 'иљаду са овим манчестером.

едит: дајте ми предлог неки за вечерас. малага, м?

10. Три-нула пуши Утрехт. Ааааа... У животу нисам видео да је Валвајк победио и ето..

11. Дошли и црвени, Чичарито узвуко. Јебени ЛИЛ, мрш

12. ја имам за вечерас два:
    реимс 1х
    јуве 2
    сент етјен 1
    варегем 1
    4 квота, добитак 800.
    и други сам сад оплео на лајву:
    сент етјен 1
    гент 2
    ла коруња 2
    венло 1
    аз алкмар х2
    иста квота, исти добитак.
    (јеботебог, ако сам два сата отишао од компа откад сам устао!)

13. Вид', и Тулуз губи. Изгледа да сам игр'о кеца на Бајерн и он би изгубио.

14. Мене избаци Нордсјеланд за 67 еура. Мрш, говнари дански, дабогда вас Шахтјор накантао 15-0, мајку вам јебем неспособну. Студио.

15. Укопасте ви мене данас са вашим злојавама а сад ћу ја мало вас.

23:30 PARAGUAY: Primera Division - Clausura
    Olimpia Asuncion - Sp. Luqueno
    Tip: 1 (1.65), 2/1 (27.00), T.R. 2:1 (9.00)

2) 00:00 BRAZIL: Campeonato Brasileiro
    Corinthians - Coritiba
    Tip: 2 (4.20), 1/2 (35.00), T.R. 1:2 (18.00)

Од лика са фејса, нису злојаве него предлози, прошли пут му је прошао предлог Боливар 2 у 1 који сам био окачио овде и још пар текми, ја ћу га и сад испратити са по 200 па ето..

16. колико је ненормална екипа овај нец. воде 1:0, ја чекам то на неком слабашном тикетићу, па 1:1, ја реко' неће ваљда да приме још један, даће, ал' за сваки случај да се браним, па кокнем икс на 2.5 квоту. они приме још један. и таман избаци 2:2, реко' добро је, макар ћу мало да будем у каквом таквом плусу, они дају још један и скењају ме што сам уопште бранио тикет, лоло. јеб'о ме више лајвбет, сам сам себи досадан.

17. Koliko će da prođe ovo 1 u 2 i onda ću lepo sam sebe da izjebem u bulju. Naravno, bacio me na kraju samo jebeni raspali Arsenal. Da mu se još jednom najebem mrtve majke, ako me nisu čuli onaj prvi put.

18. Добих 56 јевреја, нисам одавно :))

19. МАЛАГАЛЕ, АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ! дај још један у курац.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.