Кладионица

1. Ја можда пљунем сутра на Сандерлнд. Јел би мого неко од вас да ми провери квоте за тај тим јер сам у студентском дому и немамо приступ никаквим листама и осталом преко нета. :Д

2. Kvota na Sanderlend okruglo 2. Mada ne bih rekao da ce da dodje kec, jer je dosao Rednap, mora da dodje do poboljsanja.

3. ајмо за данас нешто дајте идте у курац!

4. 20:00 Dortmund - Dusseldorf 1
    20:00 Frankfurt - Mainz 1
    20:00 Hamburger - Schalke 2
    20:00 Hannover - Furth x

5. Осасуна - Хихон 1 Не знам зашто, чини ми се да се ложе на тај куп..

Хул - Кристал Палас ГГ
    Влекпул - Бирмингем ГГ
    Лацио - Удинезе ГГ

и

Хамбург - Шалке Х Шалке баш не бриљира толико а домаћин ће бити мотивисан против оваквог противника, мислим да могу да остану непоражени иако играју катастрофа.

6. Ја сам за данас игро само
    Токатспор-Мерсин х-2
    Бетис-Ваљадолид 1
    9 квота

7. Ma jok coa, gledao sam na net 29.5 pisalo...u olimpu 25.5 bilo :D

nego, za danas jedan rodjendansko-domacinski tiket, da castim sebe :D

nesto ovako...

Dortmund 1 1.20
    Anderleht 1 1.30
    Kaizerslautern 1 1.35
    Krka 2 1.25

EDIT1: ovo ipak, kvota 2.5, taman :D

8. Za danas cu igrati QPR dvojku, X2 ili da ce dati barem 1 gol, ne znam jos da li cu igrati sigurniji ili opusteni tiket.
    Hamburg bi mogao u duplu sansu, salke nije nista posebno u gostima,a hamburg solidno igra ove derbije do sad (osim bajerna).

9. izbacujem Jablonec, igraju sa 2. postavom...

10. Tiket 1
    Hamburg x
    Hanover 1
    Seltik 2
    Fiorentina 1
    na 100 din - 1200 dobitak ... malo li je na ovoj krizi

I jednu "dojavu"

Tiket 2
    HULL - CRYSTAL PALACE 1-x

Srećno ko prati!

11. Барнсли гг, Чарлтон гг, Хул гг, Лидс гг, Шефилд В. гг, Ајнтрахт гг, Хановер гг
    Ук. квота 25.13

Динамо Др 2-3, Кајзерслаутерн 2-3, Минхен 1860 2-3, Бохум 2-3
    Ук. квота 13

Јаблонец 4+, Осијек 2-3, Дебрецин 1-1, Галата комб 1-1, 2+п.п, Петролул 0-2
    Ук. квота 17,64

12. Shoma ispratih juče ono tvoje al' džaba... :)

Aj danas ću da ispratim ovaj tvoj prvi prijedlog sa kvotom 25.

Možda i ovaj Zhajkov.

13. Гле ове коцкасте јебем им матер што ме сјебаше у 94. , чекао бих само Петролул. Напушите ми се курца четничког, јебем вас уста !

14. Вечерас се игра онај ФА Трофи, ту увек буде намештаљки из 1 у 2 и обрнуто. Бароу, Мансфилд, Лутон, то су те екипе...

15. Guiseley - Halifax - poslednje dve utakmice su dosle 2-1, vredi probati. u Mocartu i Socceru je blokirana, kvota 14 u Meridianu.

16. Ево за ноћас НБА:
    Финикс 2 без хенџе, Филаделфија, Хјустон и Сакраменто више поена, Лејкерси Н1.

17. е не ували ли дортмунд још један, јеб'о сам им кеве.

18. па добро, минут није прошао откад сам постовао, и они примише. е александре коњино, држи језик за зубима. сад ће курац да дају два.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.