Eventualno tu i tamo neki ratni zločinčić. Jebi ga, kad pošalješ mejmune da pobiju par hiljada civila i kidnapuju još preko sto, pa se sakriješ kao najveċa pičketina po sopstvenim vrtićima i bolnicama i odatle hrabro vičeš kako ćeš to da radiš opet i opet, znaš da si usrao motku celom svom narodu.
Ratni zločinčić < gENoCid
Kmee zašto nas tlače zli Jezdimiri, kmeee, kad smo nevinašca, jes da mi u ‘amasu pucamo od zdravlja jer smo poždrali svu humanitarnu pomoć, ali vidje li ti one naše jadne neuhranjene majke i sestre i ridajuću nejač?
Mrš.
zasto nikog ne boli kurac sto je opet probalo ubit precednika tramptarda
Bio neki drugo-čamuganer, vrv mentalac, ne isključujem da je veteran, krenuo sabljom na tenk kao Satan Panonski. Meh.
Već se priča da je iscenirano.
Viš da bacaju sito i rešeto na lajmeta, te vanzemoljci, te atentati, te ormuz njuz, samo da se ne priča o Džefriju.
Realno - da se zovem Džefri - sam bih se kobejnovao. Tako da - ko zna…
još jedan visoko zabrinuti gojim vidim
Seks droga i Dag Mari
Jebote, koliko zatucan moraš da budeš da ne shvatiš da Hamas, organizacija koja je počela kao humanitarna i koja se preobrazila u genocidnu terorističku bandu, sponzorisanu od strane iranske klerofašističke diktature, u svom manifestu ima pod 1, 2 i 3 da Izrael ne sme da postoji i da treba da bude uništen i svi Džuz da budu pobijeni, da odbije sopstveno postojanje ponudnjeno od strane medjunarodne zajednice jer nije from d river tu d si, teritoriju na koju imaju 0, rečju NULA prava u bilo kom istorijskom kontekstu koja im je bukvalno bila poklonjena, da za tu nidje veze ideju žrtvuju ne samo semitsku jevrejsku braću nego i sopstvenu decu.
Šta, šalji im pomoć?
Dokle bre više?
Čak su ih Egipćani i Jordanci odavno odjebali, mrš tamo stoko neotesana. Zatvaraj granice, Palestinci stop, cimanje stop.
Zašto nikog ne boli kurac da dok mi ovde šiljimo spolovila, u Gazi i u Zapadnoj obali su u toku pajsad DEMOKRACKI izbori.
I gle čuda - u Gazi Hamas orbanuje dok u ZO uzima maha.
Igrica - predjena.
Gažani shvatili da nema leba od te politike. Digli ruke, poštujem, ljudi smo, idemo dalje.
Šta su sve Jevreji preživeli, inšala, doći će i vaših 5 minuta, (neće, hehe).
Zapadno-obaljani krenuli da se lože na Hamas. Ne valja im PA, previše su mekani.
Posle će da bude Izrael ovo, mosad ono. A mi naivni k’o francuska sobarica.
pošten neki baja, vidi se da nije vreme provodio u društvu ljudi koji uredno ćute radikal babama na pomen hvalospeva druga vjekoslava šešeljuge
Hmmm, da. “Bićete procesovani u Hagu”. Baš kao Šešeljuga. Na stranu to što Izrael, baš kao ni SAD ili Rusija ne priznaju taj cirkus od suda za Srbe i Afrikance.
Simpatičan mladić. Drugo-Džuz uvek postojali, Kad nauči da veže pertle i sam briše guzu može da se javi na donji šalter.
Ali kako se istorija ponavlja. Opet džihadisti vrbuju mlade, naivne marksiste da ruše kapitalizam, kao u Iranu ‘79. A nisu čkolovali šta su ti džihadisti uradili marksistima minuta kad su se dokopali vlasti.
Meni lepo kad se medjusobno tlače, samo mi ne ide u glavu kako komunjare uvek dobiju po pičci. Daj malo da bude napeto.
Како је ружна ова жена.
stigo brt čeu u ćelaviv
https://pbs.twimg.com/media/HHBdwpDaYAA1cVV?format=png&name=small
stono kae drug ceu "nije bilo genocida"
https://x.com/i/status/2047846706096525633