Prijava

stono kae drug ceu "nije bilo genocida"

Eventualno tu i tamo neki ratni zločinčić. Jebi ga, kad pošalješ mejmune da pobiju par hiljada civila i kidnapuju još preko sto, pa se sakriješ kao najveċa pičketina po sopstvenim vrtićima i bolnicama i odatle hrabro vičeš kako ćeš to da radiš opet i opet, znaš da si usrao motku celom svom narodu.

Ratni zločinčić < gENoCid

Kmee zašto nas tlače zli Jezdimiri, kmeee, kad smo nevinašca, jes da mi u ‘amasu pucamo od zdravlja jer smo poždrali svu humanitarnu pomoć, ali vidje li ti one naše jadne neuhranjene majke i sestre i ridajuću nejač?
Mrš.

https://youtube.com/shorts/8fJNCVgiAZk?si=FpAHZYfiXhbLCaiQ

zasto nikog ne boli kurac sto je opet probalo ubit precednika tramptarda

Bio neki drugo-čamuganer, vrv mentalac, ne isključujem da je veteran, krenuo sabljom na tenk kao Satan Panonski. Meh.
Već se priča da je iscenirano.

Viš da bacaju sito i rešeto na lajmeta, te vanzemoljci, te atentati, te ormuz njuz, samo da se ne priča o Džefriju.
Realno - da se zovem Džefri - sam bih se kobejnovao. Tako da - ko zna…

Seks droga i Dag Mari

Jebote, koliko zatucan moraš da budeš da ne shvatiš da Hamas, organizacija koja je počela kao humanitarna i koja se preobrazila u genocidnu terorističku bandu, sponzorisanu od strane iranske klerofašističke diktature, u svom manifestu ima pod 1, 2 i 3 da Izrael ne sme da postoji i da treba da bude uništen i svi Džuz da budu pobijeni, da odbije sopstveno postojanje ponudnjeno od strane medjunarodne zajednice jer nije from d river tu d si, teritoriju na koju imaju 0, rečju NULA prava u bilo kom istorijskom kontekstu koja im je bukvalno bila poklonjena, da za tu nidje veze ideju žrtvuju ne samo semitsku jevrejsku braću nego i sopstvenu decu.
Šta, šalji im pomoć?
Dokle bre više?
Čak su ih Egipćani i Jordanci odavno odjebali, mrš tamo stoko neotesana. Zatvaraj granice, Palestinci stop, cimanje stop.

zasto nikog ne boli kurac sto je opet probalo ubit precednika tramptarda

Zašto nikog ne boli kurac da dok mi ovde šiljimo spolovila, u Gazi i u Zapadnoj obali su u toku pajsad DEMOKRACKI izbori.
I gle čuda - u Gazi Hamas orbanuje dok u ZO uzima maha.
Igrica - predjena.

Gažani shvatili da nema leba od te politike. Digli ruke, poštujem, ljudi smo, idemo dalje.
Šta su sve Jevreji preživeli, inšala, doći će i vaših 5 minuta, (neće, hehe).
Zapadno-obaljani krenuli da se lože na Hamas. Ne valja im PA, previše su mekani.
Posle će da bude Izrael ovo, mosad ono. A mi naivni k’o francuska sobarica.

pošten neki baja, vidi se da nije vreme provodio u društvu ljudi koji uredno ćute radikal babama na pomen hvalospeva druga vjekoslava šešeljuge

Hmmm, da. “Bićete procesovani u Hagu”. Baš kao Šešeljuga. Na stranu to što Izrael, baš kao ni SAD ili Rusija ne priznaju taj cirkus od suda za Srbe i Afrikance.
Simpatičan mladić. Drugo-Džuz uvek postojali, Kad nauči da veže pertle i sam briše guzu može da se javi na donji šalter.

Ali kako se istorija ponavlja. Opet džihadisti vrbuju mlade, naivne marksiste da ruše kapitalizam, kao u Iranu ‘79. A nisu čkolovali šta su ti džihadisti uradili marksistima minuta kad su se dokopali vlasti.
Meni lepo kad se medjusobno tlače, samo mi ne ide u glavu kako komunjare uvek dobiju po pičci. Daj malo da bude napeto.

Како је ружна ова жена.