1.Maj - Uranimo danas

1. Гледајући како је многима у овом тренутку било битно само да ждеру и шљемају за 1.мај, имам осећај да и ова назови опозиција (европејци), као и ове назови патриоте (бот-патриЈоте), а и ови "неутрални" (то су они: "Нисам за Вучића, али...") једва чекају да протести пропадну да би опет једно - ништа. А то ништа је кукање на Вучића на друштвеним мрежама где ће европејци опет кмечати како живимо у дИктАтУрИ и како смо рУскА гУбЕрнИјА, а ове патриЈоте ће и даље нарицати како смо ОкУпИрАнИ. Ове протесте у Београду и Новом Саду су омасовили људи који су дошли из мањих места. Београђани, а и Новосађани су отишли кући за празнике јер као што рекох, ждрање и шљемање за 1. мај нема алтернативу.

2. Добро људи, протести ће се угасити спонтано, то је неминовно, али, имате овај протест 9, маја ја мислим велики.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.