Кладионица

1. Puce Efes.
    Nocas Cikago 1 i Sakramento 1.

2. A realno. Nisam se ni ja registrovao. :)

3. Ono my leagues na flashscore je teska sranjcuga. bolje je bez toga. jebote izbacuje mi hrvatsku ligu u odbojci kao omiljenu. neka hvala...

4. Danas dvojka na EFES protiv Zalgirisa. Zalgiris u finansijskim problemima, promenili su i trenera, otisao im najbolji igrac Darden..
    Kvota 2.1 al bice u padu sigurno. Na bet at home je 1.75

Ne propustite.

Chavez
    Zapaliću te za ovo!

Створила ми се слика у глави како Чавез са осмехом улази у клаџу и задње паре ставља на сигурицу Ефес лолололо

5. Створила ми се слика у глави како Чавез са осмехом улази у клаџу и задње паре ставља на сигурицу Ефес лолололо

Sad se više ni ne nerviram, jer sam pikao Brazil-Italija 2-3 gola, a već je 2:2, tako da lomaču čuvam za nekst tajm. :D

6. Džanki brate samo je izbaciš sa spiska i gotovo
    Nego,šta kažete za sutrašnje mečeve kvalifikacija?

7. Izvini Chaveze, jebiga, i meni je bio Efes na tiketu. Sreca pa oborio i Viktor..

8. Nema veze, kao da nam je prvi put, hahaha.

Ma sutra mećem slobodnu igru na Hrvatsku i naše - 2+ crvena, nekako mi realno.

9. GOSPODSKI SUTRA NA CROASANE PROTIV CETNIKA 1gg & 2gg , KVOTA 25 u SOKERU, ETO VAM DOJAVA! A ja igram sigurno i 5+ kvota preko 8, i tacan rez 3:2 kvota 20!

10. I jos jednom da se ponovim.
    Svajcarska 2 1.60

11. Gazimudo
    GOSPODSKI SUTRA NA CROASANE

Sramoto jedna...

12. Ne izvlaci iz konteksta :D

GOSPODSKI SUTRA NA CROASANE PROTIV CETNIKA 1gg & 2gg

13. Ма знам мито, ал глупо је свеједно.

14. Sta kendras dzankee? Ja se regao, ubacio lige koje me interesuje u omiljene, i vise ne moram da skrolujem 6 dana da bih dosao do spanaca.. Lepo sve na vrhu, belgijanci 3, turci 8, i italija 34/w mi ne trebaju ni za kurac..
    Isto tako sa basketom.. naci ABA ligu je bilo na 10 klikova,sad je odmah tu kad udjes u basket..

15. Kakogod, ja izgleda navikao da skrolujem 20 dana da bih video sa kim igra Manresa :D

16. http://www.webpagescreenshot.info/img/1426-3222013121533AM

Jos mi reci da to nije bolje nego skrolovanje 3 dana da dodjes do NBA , recimo :)

17. Mogao bi pasti crveni sutra :)
    Kvota 3
    (HRV - SRB)

Biće oštro, šta mislite?

18. Ja hteo to da igram,al miha danas izjavio da ako neko dobije crveni nece vise igrati kod njega.. kontam da nece smeti da se biju na maximiru,a male su sanse da ce smeti turak da svira ustasama crveni..
    Mada, s obzirom da ce se piciti celu tekmu,verovanto ce se neko pobiti,pa mozda bude preventive radi po 1 na obe strane.

19. Ostro, ostro, a jos i sudi Cakir, zicer je to. :)

Lupa Miha, jedno prica za medije, a drugo igracima.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.