Кладионица

1. Blake Griffin

Opet stavio 550 kinti, ovaj put na SA i GS preko poena. Presmešna je granica.

- koliko ti sigurno to?

aj deranje daj neke predloge :D

2. Pazi, ja sam stavio 550 kinti zato što sam se više smorio da štekam ovu jadnu siću, pa ako uleti, dobro je, ako ne, boli me uvo. Prilično sam siguran, samo je problem u činjenici da je to putujući cirkus i da su se dešavale i mnogo luđe stvari od toga da recimo oni večeras odigraju ispod poena. Ako ti nije žao tako neke sitnine, stavi, ako jeste, nemoj.

3. Klipersi 1 1,2
    Klivlend-mia 2 1,2
    Dallas-Bruklin 1 1,5
    kvota 2,16..............za duplanje
    i stavio bi WSH-PHX doh 1.6 189,5
    Atlanta-Milwoki 1,5
    Nzm za Golden State sto se tice poena, igrali su vec jednu tekmu ispod stotke, mozda za sitn h2 golden state i Kari vise poena.

4. kako radnički, đe mogu pratiti?

5. U cemu, odbojci?

6. Kakvi slepci oni jebeni Voriorsi...

7. Danas dvojka na EFES protiv Zalgirisa. Zalgiris u finansijskim problemima, promenili su i trenera, otisao im najbolji igrac Darden..
    Kvota 2.1 al bice u padu sigurno. Na bet at home je 1.75

Ne propustite.

8. I da pridodamo jos Brazil - Italija 3+ , kvota oko 2
    Real - PAO manje od 150,5
    Troicki - Anduhar(+3) HG2

Znaci ukupna kvota 2.1 x 2 x 1.85 x 2 = 15,5

9. Rekao bih Mičigen kec hendikep (-10,5)

10. Gazimudo sta mislis Barsa-Kaha? Jbt, prosli put stavili h 10 na CSKA a Zalgiris je pokrio.
    @Ljakse jel pratis NCAA kolko ti je sigurno ovo i jel imas jos sta?
    NBA Cikago 1 i Sacramento 1

11. Ovo je 97,5 % sigurno.

12. Gazimudo sta mislis Barsa-Kaha?

Mislim da bi tu moglo da bude iznenadjenje. Barci ne treba pobeda, dok se Kaha bori za prolaz. Mozda tu proradi njihov inat, pa puste Kahu da bi joj povecali sanse za prolaz.
    I uz to , Barca kupila igraca iz Kahe na polusezoni.
    Mozda im sad vrate uslugu. AL posto je to samo nagadjanje, bolje preskociti. Nekako mi se ne isplati igrati na Barcu na kvotu 1.3

EDIT: Mozda je najbolje H2, mada je hendikep samo 6,5. BLejce, igraj X ovde :D

13. Iste su kvote Barsa Kaha i Real PAO...a Efes 1.9 u mozzartu? A Unicaja CSKA?

14. Evo jedan koristan sajt, za one koji se i dalje klade na fudbal. Sve jače lige sa dosta analiza i podataka..oko golova i prelaza. http://www.ballhelper.com/

15. BezDeranjaMolim
    Iste su kvote Barsa Kaha i Real PAO...a Efes 1.9 u mozzartu? A Unicaja CSKA?

Ma jebo mozzart, pukli su najstrasnije. Ja od sad samo u balkanbetu. Na 4 tekme izvuces ukupnu kvotu vecu za barem 1.

U balkanu je na barcu 1.35, na real 1.3
    Sto se tice Unikahe i CSKA , imali su pravi run & gun prosli put, a sad je granica 144,5.
    Ne verujem da ce opet igrati na 170+ ,al mislim da ce bar 150 ubaciti.
    Evo i balkan bet uveo smanjeni hendikep i smanjeni broj poena. Definitivno je najbolje VISE od 142,5 , kvota 1.7 , a moze da se proba i da domacin daje vise od 69,5

16. Danas resih da odigram nesto, i odigram za 500 kinte, Copila, Rochusa, Bedenea, i Zalgiris preko 145.5, naravno rochus i zalgiris prodju (tj zalgiris se jos igra al kontam da prolazi lagano), i obori me ovaj majmun copil. jebem ga u usta. kakogod, odigrah jos jedan tiket za 210 kinte.

bedene 2
    real manje od 148.5
    cikago manje od 189.5
    denver manje od 201.5
    sakramento manje od 211.5

dobitak oko 4500 :D

17. Danas dvojka na EFES protiv Zalgirisa. Zalgiris u finansijskim problemima, promenili su i trenera, otisao im najbolji igrac Darden..
    Kvota 2.1 al bice u padu sigurno. Na bet at home je 1.75

Ne propustite.

Zapaliću te za ovo!

18. lol sta je sad ono na flashscore-u MY LEAGUES?
    Ima kao neke zvezdice i treba da se ulogujes da bi mogao da koristis to...

19. To ti je da bi kao ti mogao da napraviš listu svojih omiljenih liga pa bi ti one bile uvek na vrhu dnevnih ponuda i uvek bi bile u lijevom dijelu. Evo kakve mogućnosti dobijaš sa registracijom:

Poredaj utakmice prema:
    -naziv lige
    -vrijeme početka utakmice

Prikaži Moje lige na vrhu:
    -Da
    -Ne

20. Mislim da mogu da zivim i bez toga :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.