Кладионица

1. Dobro,onda uzivaj sa svojih 500000 e koje ces zaraditi i ostavi nas ovde da pokusavamo da provalimo sami.

Postujem ja to sto sto hoces legalnim putem da nas prevaris,al ocigledno je da niko nije naseo.
    Ajd uzivaj sa tvojim italijanima,evo upravo je sijena dosla iz 1 u 2 ;)

A samo mi reci,ako vec ne prodajes te dojave,kako znas da se mnogi pravdaju time da nemaju leba,imaju bolesne itd?

2. Ма зајебавам се бре.

Не значе мени ништа те паре, ја се кладим ретко и за ситне паре, а да стављам огромну кинту на огромну квоту (дојаву) у нади да нисам зајебан од стране неког непознатог лика, то никад нећу да радим.

Али ево ти чисто пар савета: Прво, овде стварно сумњам да је неко толико наиван да неком ког у животу није видео (у овом случају, тебе) да да десет динара, а камо ли 10 евра. Ко мени гарантује да моје паре неће да заврше теби за пајдо? Ко каже да ти стварно имаш пар? Ко каже да ти нећеш да ми даш погрешан пар, намерно? Ко каже да ти ниси хакер, и да нећеш ово да искористиш да ми сјебеш рачун на неком сајту, а ја ЛИЧНО знам лика који је за 2000 долара купио вирус уз помоћ ког можеш да упаднеш неком на банковни рачун и узмеш му брдо лове.

Дакле брате, могу одма' из искуства да ти кажем да овде, на вукајлијашима, нећеш зарадити.

3. E ko hoce neka proba Rodez,treca liga Francuske iz 2 u 1..nije sigurno,drugar mi javio,on je stavio vajferta jednog,ja sam sa 200 ispratio.Ko ima visak para i voli da gadja prelaz,neka odigra.Igraju veceras u 20h...
    P.s. Peki,moja jedna je dosla... :) A sutra stize jos jedna...

У којим кладионицама има трећа Француска?

4. Meridian,Soccer...za njih sigurno znam...U mozzartu nema..

5. Ma znam,razumijem te,stavit cu sutra kada počne utakmica da se uvjerite i to je to.
    A taj "viros" ma smijesno,mislis da neko ne bih bacio 2000 dolara a moze lako zaraditi 200 puta više,smiješno.

6. Jao Sieno na kurac te bacim , do 80 vode 2-1 i PLJAS PLJAS pukne 2-3 .....nema veze , cekam Celtu za 5200 ....

7. Ma ništa,ja cu utakmicu sutra staviti kada počne da se uvjerite.

Pa šta ako je počela mogu ja tući i uživo. :)

Ova fora je jako dobra, ali je stara ko biblija i svi je znaju. I ne radi se ovde nego na kladioničarskim forumima na kojima si stekao jako "ime". Cilj je da ti prođe par "dojava". U početku ti ljudi daju mali keš, pa kasnije povećavaš. Uredno ih isplaćuješ i još častiš. Posle pešes prolaza garantuješ za dojavu, pošto se pročulo i ljudi su alavi, može sa dobrim škeom da se nestane ko Molder. Dobra fora.

Đes naš'o to ovde prodavati vi'š da kaizen za ktitora ne može iskamčiti 200 dindži. :)

Nego, evo sad mi rekoše da sutra nema ni jedna dojava u nižim italijanskim ligama. Tako da, ako si ozbiljan, pazi koliko cepaš. ;)

8. У којим кладионицама има трећа Француска?

Meridian,Soccer...za njih sigurno znam...U mozzartu nema..

Ima i u mozzartu provereno, samo nije u listi nego u dopuni tj dodatku.

9. Ima , ima vjeruj.
    Vecina se ne kladi online,a ko se kladi neka igra,vazno je samo da prodje.

10. e ovako... danas pustiše u kladži priču za neke špance, druga liga, iz dvojke u keca. inače ne volim takve dojave, pa nisam ispratio, a sad se i ne sećam koja je utakmica. jebemliga, možda mi bude i krivo ako prođe.
    za ovaj rodez i prelaz na njega sam i ja načuo, igra u 20h, možda i odem da stavim nešto malo.

Dortmund 1
    Hanover 1x
    Ried 1
    Okser 1
    Cirih 1

to je moj današnji, stavio nešto više para, kvota 4 (4,2 možda). uzdam se u taj okser, valjda će da pobede lagano fenjeraše arl. videćemo. ako prođe, onda ću da ispratim i taj rodez malo jače.

11. Hordaš, aj jedan dil!

Ja tebi uplatim 5€, ti meni daš jednog domaćina, kad ti uplatim još 5€ ti mi daš i gosta tog para. Valja l'?

12. A ti nećeš znati gosta kad ti ja dadnem domaćina ?
    Smiješno

13. Ponuđen ko počašćen.

14. A sta mislis ovako:
    Ja ti dam kurac,ti mi ga popusis,ja ti dam rcma ti mi ga polizes?
    A kladzu ko jebe!

15. Može,to je bolja opcija.

16. stavicu 100-200 na rodez
    videcu koliko cu na ovu sutra
    u koliko pocinje ta?

17. Е, ај кажите још једну кладионицу где има француска трећа, нити знам за један Сокер у Нишу, а Меридијан најближи преко пола града.

18. А курац, то и нема у Нишу. :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.