brate ja samo kazem da si juce rekao da imas dojavu za francusku trecu ligu za danas,a onda si dosao na pola tekme sa italijnskom ligom. Prevarant si kao i svi .
Rosoneri,za sredu je pomereno,ja cu staviti ovde cim saznam...Ovaj Rodez je sa neke leve strane dosao,a i smrdeo mi je cim mi je dvoje ljudi reklo da su culi da ima nesto mutno,tako da se nisam ni nadao.Za danas nista ne odigrah,jbg,sa zenom sam na odmoru,pa da me ne ubije... :P E,ali ZNAO sam i hteo da napisem da ce Lece da dodje 1,i to iz iksa! Zajebavam se...srecno svima!
Jebo im mater stutgartsku u bulju.
Na 2:2 su imali stativu i ponisten gol,a posle im se ovi nacestitali nove godine.
A jos veca prodaja je Fejnord.. imao vinera 2 u singlu,kvota 3,5 na 500 din,i sa 0-2 od 80og do 85og na 2:2!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Krivo mi sto ne ostavih i predlog za Karlsrue,kvota bila 3.7,ja uvatio na 200 din.
A sto se tice bombe,slucajnost je da su obe bile Stutgart :)
A za ovaj tiket gore se slazem,ja sam odigrao na jednom manje vise sve isto.
Monza-Gubbio
2/1
Izvinjavam se sto kasnim,trenutno je počelo drugo poluvrijeme i rezultat je 0:1
Ахахах, сад је 2:1.
Da,da :)
Јеси ли продао неком на крају ту дојаву?
Jesam ali ne ljudima sa ovog foruma jer niko nije htio.
Do jaja si brate. Treca francuska liga ti je monza..
Pogledaj bolje rezultate ove lige :
ITALIJA: Serie C1/A
oftopik: hordasu, bravo, svaka ti čast, svi ti se klanjamo, a sad bih te zamolio da ideš, takvi nešto nisu poželjni ovde.
a već me jebe ova roma, igrao 0-2, a od šesn'estog minuta vode 0:2. ako me to usere, biće naopako.
brate ja samo kazem da si juce rekao da imas dojavu za francusku trecu ligu za danas,a onda si dosao na pola tekme sa italijnskom ligom. Prevarant si kao i svi .
Rosoneri,za sredu je pomereno,ja cu staviti ovde cim saznam...Ovaj Rodez je sa neke leve strane dosao,a i smrdeo mi je cim mi je dvoje ljudi reklo da su culi da ima nesto mutno,tako da se nisam ni nadao.Za danas nista ne odigrah,jbg,sa zenom sam na odmoru,pa da me ne ubije... :P E,ali ZNAO sam i hteo da napisem da ce Lece da dodje 1,i to iz iksa! Zajebavam se...srecno svima!
Gazimudo ,
nisam ja rekao za francusku ja sam rekao za italijansku,odi na 122 stranicu i pročitaj moj komentar.
u svakom slucaju,sad je 2:3 tako da si pukao 200e,a mozda i vise, posto si prodao nekome foru i stavio te pare na tekmu.
hahaha, kakav fejler.
Nego, da ja metnem svoje tikete.
Štutgart 2
Đenova - Roma oba daju gol
Hetafe 1
Almerija 1
Dobitak:57.35
pa onda
Napoli - Katania X/1
Šalke ppX
dobitak: 100.80
i onda treći
Viljareal - Malaga 1
Lejton - Arsenal 2
CSKA M - Ufa 2
Severstal - Neftehimik 1
Spartak M - Automobilist 1
Dinamo M - Sibir 1
Pardubice - M. Boleslav 1
Kladno - Litvinov 2
dobitak: 50.17
Jebo im mater stutgartsku u bulju.
Na 2:2 su imali stativu i ponisten gol,a posle im se ovi nacestitali nove godine.
A jos veca prodaja je Fejnord.. imao vinera 2 u singlu,kvota 3,5 na 500 din,i sa 0-2 od 80og do 85og na 2:2!
Не може Штутгарт диздржи без да прими 2 комада на крају, па то ти је... А по именима солидна екипа, греота што ће вероватно испасти из лиге.
Мрзи ме сад да слика, свеједно сам пао...
Левер Штутгарт Х2
Севиља Херкулес Х2
Хетафе Сантандер 1
Ница ПСЖ 2
Тиенен Х
Парма Х
Opali me Tvente za dve glave. Jebem ti Skandinavce.
Opali me Tvente za dve glave. Jebem ti Skandinavce.
Koga bre?
Брате, Твенте ти је немачки тим, то није Скандинавија, него Бенелукс.