Stavio bih taj prelaz, ali vec sam bio u kladzi.
Inace skocimise, i jedan moj ortak igra Celzi 2-x, svi mu rekli da nema sanse da prodje, ali voleo bih.
Lion 1x, kvota je 1,85, stavio sam jer mnogo potcenjuju Lion, u zadnjih par susreta Lion je dobijao kuci, a u Madridu je dolazio x.
Porsmut 1
Aberdin 1
I sutrasnja Arsenal 1
kvota 7,56
cekam 756
bilo bi dobro da mi prodju, pa da mogu da isspratim onu dojavu ako postavi blvdga.
Hessen Kassel-Greuter Firth II......2-1....ja sam za 3000 igrao...U Mozzartu ne daju,u Meridianu su mi sa 28 smanjili na 15 kad sam hteo sinoc da uplatim za 4 hiljade,danas su me pustili za 2000 ali moraju 2 da se spoje jos.U Atlantiku moze singl,ali je kvota 20...za ostale ne znam...
Moj drugar je juče uhvatio Blekpul totenhem 1X kvota je bila 3, na nekim sajtovima je iskopao da ovi nisu igrali sa prvom postavom ili tako neka spika...kao čuvaju se za Milan
A danas je meni taj Bayern baš dvojka, Inter je užas, a Mančester 1X prognoziram da će biti 0:0 :D
Не знам, зајебане утакмице...
Мени је Копенхаген В1
Dakle, ispisano, i odoh da odigram sledeće:
Tiket 1:
Lion - Real 2
Kopenhagen - Čelzi 0-2
Norič - Donkaster 1
Tiket 2:
Kopenhagen - Čelzi DP2
Tiketi 3 i 4:
Tiket 5 (singl):
1 мора да изађе, бему матер.
Ауу, тог Норича мрзим.
totenhem gubi danas,svi se zaleteli ko mladi majmuni,.. Kao sto ovih 1:1 CSKA,izbacilo pola igraca iz kladze :D
Stavio bih taj prelaz, ali vec sam bio u kladzi.
Inace skocimise, i jedan moj ortak igra Celzi 2-x, svi mu rekli da nema sanse da prodje, ali voleo bih.
Elem, moja 2 tiketa:
DERBY - HULL X2
LEEDS - BARNSLEY 1
NOTTM FOREST - PRESTON 1
BLACKPOOL - TOTTENHAM 2
NORWICH - DONCASTER 1
8,75
stavio 100
cekam 875
Lion 1x, kvota je 1,85, stavio sam jer mnogo potcenjuju Lion, u zadnjih par susreta Lion je dobijao kuci, a u Madridu je dolazio x.
Porsmut 1
Aberdin 1
I sutrasnja Arsenal 1
kvota 7,56
cekam 756
bilo bi dobro da mi prodju, pa da mogu da isspratim onu dojavu ako postavi blvdga.
Ma Čelzi je bio čisto opuštanje, tiket za dušu.
Pa kaže:
Kopenhagen - Čelaz 2
Hrlpul - Sautempton 2
Dagenred - Hadrzfild 2
Pitrbro - Kolčestr 1
Rašden - Istbrn 1
Kroli - Sautport 1
Sautend - Barnet
I IZ NEKOG RAZLOGA
Madrvel - Sent Miren 1
Notingem - Preston 1
Norvič - Donkaster 1
Brajton - Plimut 1
Aberdin - Hamilton 1
Копенхаген - Челси 2
Лион - Реал 2
Блакпул - Тотнам 2
Норич - ???? 1
ЈЕБЕМ ТИ ТОТЕНХЕМ
A katastrofalne večeri...
koje govnjo, pogodim Liona X 3.5 kvota a masim CSKA 1.4 -.-
Evo prelaz dana:
Notingem Forest - Preston 2u1 kvota je 27 u mozzartu
Prethodne 2 dolazile iz 1 u 2,pa vredi pokusati.
u 90om minutu Notingem obrce,sto je i ocekivano,i onda u 90+ neki kreten daje gol za 2:2..
Mora da budala nije znao da je namesteno.
Hhahahahahaah koji je to kralj
Ceo svet je pao na Totenhem :/
Lion 1X
Porsmut 1
Aberdin 1
pogodio
jos Arsenal pa da prekinem crni niz...
Nije ceo svet pao na totenhem,ja sam uhvatio winer 1,jer nisam imao muda da odigram cistog.
A sutra dobija bajern,ne zalecite se na inter ;)
ma kakav inter, to ti je go kurac...
Što svi, kada je LŠ u pitanju, odmah drkaju na kec ili dvicu?
Likovi, obije će biti X. Dojava. xD
Hessen Kassel-Greuter Firth II......2-1....ja sam za 3000 igrao...U Mozzartu ne daju,u Meridianu su mi sa 28 smanjili na 15 kad sam hteo sinoc da uplatim za 4 hiljade,danas su me pustili za 2000 ali moraju 2 da se spoje jos.U Atlantiku moze singl,ali je kvota 20...za ostale ne znam...
A majke im, gdje da odigram u ovoj mojoj vukojebini...
Moj drugar je juče uhvatio Blekpul totenhem 1X kvota je bila 3, na nekim sajtovima je iskopao da ovi nisu igrali sa prvom postavom ili tako neka spika...kao čuvaju se za Milan
A danas je meni taj Bayern baš dvojka, Inter je užas, a Mančester 1X prognoziram da će biti 0:0 :D