Кладионица

1. dobio bih 850 da sam stavio 1x, ovako sam izgubio 1400
    al dobro posle duge suse sam vezao 2 dobitna

2. Liverpul, Siti, Zenit, PSG, PSV
    Sve na prolaz

PROŠLO!

Liverpul - Sparta X/1 4.2 (pogođeno)
    Štutgart - Benfika prvo poluvrijeme bez golova 2.65 (tropa)
    PSG - B Borisov 1. poluvrijeme X 2.5 (pogođeno)

Braga - Leh 1 1.65 (pogođeno)
    Twente - Rubin 1 1.90 (karina, jebem im mater)
    Dinamo - Bešiktaš 1 1.65 (pogođeno)
    Ajax - Anderleht 1 1.7 (pogođeno)
    Zenit - YB 1 1.3 (pogođeno)

Zenit - YB 1pX 2.7 (Pogođeno)
    Spotring - Rendžers 1pX 2.2 (Pogođeno)
    Viljareal - Napoli 1pX 2.2 (Promašeno u 47. minuti uz katastrofalnu grešku sudije)

Očajno veče.

3. a daj jebote sto nisam stavio 1x
    aa

4. Ljudi,ne igrajte na sent pauli ovog vikenda. igrace im uredjivac sajta,zbog previse povreda.

P.S. Ja prso sve danas.. zajebao me napoli,tj trebao mi gol u drugom poluvremenu da izadjem sa 3000.

5. PAtos do jaja, a lepo krene ajaks iz keca, napoli X2 psž iz X-1 i od 35 do kraja sve u kurac....

6. Ljudi,ne igrajte na sent pauli ovog vikenda. igrace im uredjivac sajta,zbog previse povreda.

Nece da igra nego ce da bude(mozda) na klupi kako bi popunili broj, jer im je 6 odbrambenih igraca povredjeno. Da igra nece ni pod razno.

7. Za danas:

Kotbus - FSV Frankfurt 1
    Gimaraes - Akademika x-1
    Krakovia - Legia 2
    Tenerife - Kserez x-1

Kvota: oko 90

8. Bomba dana:
    Slavija Prag - Brno 2 kvota oko 5

9. gazimudo, kolika je sigurnost toga? i na osnovu čega to zaključuješ?

10. zakljucujem na osnovu toga sto pogledam prethodne susrete,trenutnu formu itd.. ne prepisujem niodakle,jednostavno MOGUCE iznenadjenje. Jeste slavija mnogo bolja po rangu,al ovo je prvo kolo nakon zimske pauze,tako da je neka uigranost sigurno izgubljena.
    Ako treba da ti dam sigurnost,onda nek bude 6/10. Nije ovo za sigurice,nego cisto na neki sprdacki tiket,ako igrate takve..
    Konkretno za ovaj mec,sam video da su i jedni i drugi dosta puta pobedjivali na strani,nekad cak i naizmenicno,pa reko sto da ne pokusam.

11. dobro, zanima me, da znam da li da uknem neke veće pare, ipak je kvota 7 kod mene. oplešću to, i slovan, igra derbi sa trnavom u gostima, i opada kvota mnogo, za sad, trnavi ne igra gomila standardnih igrača, pa je to neka dobra dvojka...

12. Mozes da pokusas i poljake,imaju dve dvojke za danas sa solidnim kvotama,iznad 2.

13. Висла 2

Болоњ 0-1&Х

14. slovan prošao, kao što rekoh. to je bila dvojka dana.
    a sad, kec dana, notingem kaunti - čarlton 1. kvota iznad 2, od 2.1-2.5, pa ko može da stigne, valjalo bi da se isprati.

15. Нотс добија.

16. Prosao mi Kotbus i Ferencvaros.
    Jos Livorno i Guimaraes za veceras.

17. kao što rekoh, prođe i notingem kaunti... hvala svima koji su poslušali i ispratili, i ako je neko dig'o pare, dođe mi pivo jednom prilikom :)

18. Диго сам курац.

19. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1021-6905332-855

kakav tikettttttttt uf (nije moj naravno)

dajte nesto za danas da se baci koji som

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.