Кладионица

1. Bomba dana:

Sautempton - Svindon 2 - kvota 8

juce za malo da prodje bomba dana,vodili do 70 i nekog. i na kraju X.
    Naravoucenije: bombe dana definitivno gadjati u vinerima!

Ja sam za danas odigrao:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-1388198-855
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-7730222-855
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-7860628-855

2. Ја сам данас одиграо и превише тикета ...... јављам ако неки прође.............у ствари ево вам:

Саутемптон - Свиндон 1
    Виган - Јунајтед 2
    Мајорка - Барцелона 2
    Ла Коруња - Реал Мадрид 2

-----------------
    Рен - Ленс 1
    Виган -Манчестер 2
    Химастик - Селта 2
    Сент Етјен - Ница 1
    ----------------

Остали нису вредни помена....

3. ne bih da te malerisem
    al meni su deportivo i malaga 1x.

4. 'ajmo, malopre se digoh iz kreveta, i krećem u kladionicu. dajte dva fiksa, ali su velike pare u pitanju, pa bih voleo da budu dobri, makar da ih razmotrim :)

5. aХахах за Хамилтон је цела кладиона причала да је Х , ваљда неко дојавио јебем ли га , ја нисам хтео да ставим ништа...

Прођоше ми Селта (никада ме није изневерила) и Јунајтед , још Французи , Рен и Ст.Етјен и узе чика Лаки 10 500.... а на овом другом , па , и ја мислим да ће један од њих двоје да испали ,само је питање ко...

6. Odigro iz zajebanciju

Mančester 2
    Njukasl 1x
    Lids 3+
    i jebeni Đoković, srpski sin, više od 10 gemova prvi set

NOLE, TI SI PRAVI SRBIN!!!11

Dortmund sam isto hteo da stavim x2, odlična kvota.

Nego ono, sisa sam.

7. Јебени Сент Етјен!

Рен , Селта и Дортмунд су родитељи што се мене тиче ове сезоне!

Жив ми је онај други , видећемо шта ће бити...

8. Виљареалу Б, тј. његовим играчима и тренеру из срца желим да се слупају у вукојебину и да помру сви.

9. Ja danas nisam igrao. A sve što sam planirao da metnem je prošlo. Naravoučenije - crko dabogda.

10. Ovaj jebeni Juventus ne moze da da jedan jebeni gol!!!!!

11. igra li ko ovde toto? ja redovno cepam po 5-10 kolona, zezam se, nekad i pogodim a dobijas pare i kad omasis jednu tekmu..

12. ja ponekad
    najbize sam prisao na 9 pogodaka, taman dovoljno da ne dobijem nista

13. ima i toto 10, to je za sredu i cetvrtak.. ja igram i 10 i 11.. ali nisam sad igrao, teski su parovi mnogo.. samo sam bezveze popunio, pa cu da vidim sta ce da se desi..

14. ja odigrao 6 kombinacija
    danas se igrale 4
    3 komb. pukle
    na jednoj imam jedan promasaj
    na 2 sam pogodio sve 4

15. koji su rezultati ?

16. Vila - Blekburn 4:1
    Everton - Sanderlend 2:0
    Vigan - Mancester 0:4
    Njukasl - Bolton 1:1

17. Јувентус курва највећа.............

18. odigrao sam juce neka 2 tiketa, i za sad prolaze, mada e vecina sutra

19. hahha ja igrao 2 kolone bezveze sa ćalom, i došlo sve... ako bude neki dobitak, ubiću se.. :O

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.