Кладионица

1. Ljudi nasao sam taj par,al ga nisam ostavio evo zasto:
    http://www.soccerway.com/matches/2011/02/28/greece/b-ethniki/levadiakos-fc/ofi-heraklion-fc/1033509/head2head/

Zato sto najverovatnije dolazi 1. iako po poziciji timova nije nemoguca ni dvojka..al meni lici da ce ipak kec da dodje..

Mada opet za neki sprdacki tiket sto da ne.. i ja cu ga odigrati..

2. Edit:
    sad sam tek video da su poceli da muljau od 2006.
    Medjutim,prosle godine je doslo 2x za levadikos.. dakle moze se pokusati dvojka.

3. Nisam našo OFI u ponudi, pa sam turio Fortunu iz zajebancije u singlu.

Da pratim nešto, nisam odavno.

4. Pušenje obe, lololo

Sreća ne uplatih mnogo...

5. braga x

JEB
    kvota preko 3

6. Obraćam se prvenstveno gospodinu Rosoneriju, a i ostalima, ako su od pomoći.
    Da li bi gsn. Rosoneri mogao da mi predloži 4 utakmice (da sveukupna kvota ne bude manja od 10) kako bih prekinuo gubitnički niz od 129 propalih tiketa zaredom.
    Neće me, pa to ti je!
    Igram svakoga dana po jedan tiket, što će reći da 4 meseca ne dobijam ništa.
    Koliko vidim, Rosoneri je jedini koji je u proteklih nedelju dana vezao dva dobitna tiketa zaredom, a to bi trebalo da se ceni, i da bude neki orijentir meni za pomoć i za konačni dobitak. (Gazimudo raspolaže sa bitnim informacijama, ali ništa ne dobija).

P.S. Ako prođem (a nije bitno da li je samo za danas, mogu da se vežu i tri dana), častiću plusem svaku novu definiciju koja se bude pojavila u narednih 15 dana.
    Dosta mi je više luzerskog fazona.

7. hahahaa evo ti moj tiket za danas

čelzi 1x
    indijana 1
    aris 1
    sevilja 1
    gran kanarija 2
    yaroslav 1

8. buri, to je 6 utakmica!
    A ne bih znao koje dve da odbacim.
    Želim da odigram samo 4.

9. odbaci jaroslčava i aris, al vota ti je manja od 10 onda...

10. kako bih prekinuo gubitnički niz od 129 propalih tiketa zaredom.

U jebote, pa šta ti gađaš?

11. U jebote, pa šta ti gađaš?

bombe dana, sigurno...

12. Gađam malo veće kvote i u tome je, izgleda, moj problem.
    Nikako da odigram nešto normalno i realno.
    @buri Nisu bombe, samo kvote između 2 i 3.

13. ja sam ta 2 vezao posle puno propalih
    a i posle toga sam pukao par
    sad jedno vreme necu igrati, jer moram da nadjem drugu kladzu, u ovu mi vise ne daju jer sam maloletan

sad 4 sa kvotom preko 10 ne znam da li cu moci, ali bolje da stavljam neke za koje mislim da ce proci, nego da se proseravam samo da bih presao 10

bolje nemoj previse da ulazes, ipak sam ja ovde medju losijima veruj mi
    samo sam imao tu srecu da na na jedan tiket rasporedim ove sto su sjebale, a na drugi ove sto prolaze
    obicno izmesam lolo

sad negde oko sredine marta krece americka mls liga, mislim da je tu daleko lakse pogoditi rezultat

mrzelo me da stavljam tacke

EDIT: Nisam gospodin lolo

sacu da vidim nesto za danas i sutra

14. Ja odigrah 3 varijacije za Čelzi i Mančester.

Jedna je 1-x, druga x-x a treća 2-2. Ne prihvatam mogućnost pobede Čelšita.

15. Po meni je celzi jedan od sigurnijih fixeva. oni se bore za 4to mesto,dok je mancester prvi.. svi znamo da se mnogo bolje igra kad gori pod nogama,nego kad se brani osvojeno.
    Zato ja gadjam keca.. A i ferguson nije poznat kao neki napadac na strani protiv jacih timova,tako da iz te defanzivnije formacije verujem da nece dati gol.. a celzi ce bar 1 da skrpim..
    Evo jedan INFO:
    Portsmut u odlicnoj formi, a u goste dolazi osakaceni Scuntorp. Domacin moze i do doigravanja za Premijer ligu zato vcrs moramo da ih ispostujemo!
    Za ekipu Scuntorpa nece nastupiti: Paul Reid prvi golman, Joe Murphy defanzivac, Cliff Byrne defanzivac, veznjaci Rob Jones, Neil, Canavan, a već duže vrijeme odsutni su Chris Dagnall, Michael O’Connor, Garry Thompson.
    Tako da, 1-1i3+, kvota 4.05!!! Nije bomba kao iznenadjenje, ali jeste zbog kvote!
    Od ostalih ne znam sta da vam kazem.. ponuda nije neka..
    Valjalo bi pokusati keca na Espanjol,keca na redjinu,dvojku na hibernian..
    Od bombica bi valjalo pokusati Tenerife dvojku (3.8) i X na midlsbro (3.2)

Ja sam za danas odigrao jedan tiket sa 10ak tekmi ukupno golova 2+,ako prodje okacicu.. odigrao jedan na 20 din,nije vredan pomena osim ako ne udje,i odigrao jedan GG,pa sta bude..

16. Celzi je u zadnje vreme los, dok je Mancester u zadnje vreme dojajan, tako da ne znam cemu tolika kvota na Mancester.Ali verovatno ima neki razlog, mozda to neko drugi moze detaljnije da obrazlozi.

Dvojka na Mancester 3.35

Seltik - Rendzers 1 2.05
    Jes da je ovo kup, ali Seltik ih je trsio 3:0 pre neki dan u ligi, verujem da ce opet.

Ried(ili Rid jebemliga)- Tirol 0-2 1.6
    Njihovih 6 poslednjih medjusobnih diela je zavrseno sa jednim il' nijednim golom.

Kvota na te 3 je 11

E sad vidite ovo:
    http://www.betexplorer.com/soccer/austria/austrian-1st-max-bundesliga-2010-2011/nextmatch.php?matchid=6644175

LASK u zadnjih 10 meceva ima 2 neresena i 8 poraza.
    Nojstad je kao gost go kurac.
    Kad su igrali pre 4 meseca doslo je iz 2 u 1.

Vidite sta cete, samo sam hteo da napomenem.

Ja nista ne igram, a vama srecno.

17. Gazimudo gte ti nalazis sve te kladionicarske informacije?

18. Nalazim ih i ja, ali ih ne uvažavam.

19. Znači: Mančester 2,
    Seltik 1
    Rid 0-2
    Lask 1

Ok.

20. Mančester 2 ovo probaj ali mozda je Gazimudo u pravu
    Lask 1 samo sam rekao da mi mnogo smrdi ova tekma

ove 2 su do jaja, i vidi jos neke 2
    ili uplati malo vise nego sto inace uplacujes
    poslusaj Gazimuda za keca na Porsmut
    Probaj ovako:

Seltik 1
    Rid 0-2
    Porsmut 1
    Everton 1

Kvota oko 9

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.