Кладионица

1. Sunce vam jebem, što ulažete taj minimalac na to? Pa ja bar uložim marku da mi dođe 100% od kvote a ne da mi oduzimaju od kvote. Ništa gore od toga, prođeš kvotu 1000 a daju ti 500 maraka.

2. dosta je meni i tih 20 soma koje bih dobio.ne bacam pare na kladionicu,vec iz razonode igram,a kada je blizu dobitka malo se uspalim i to je to.k'o da nista nije bilo,puk'o-pu'ko,sta sad...jebes 20 dinara.sutra cu jos 2-3 tiketa,otice jos 40-60 dindzi i to je to.subota popodne,engleske 43ce lige...i kako mi to oduzimaju od kvote?980,88x 20 je 19617

3. sanitarni, mislim da sad daju kintu za taj promaseni par, ne mora besplatno kladjenje...nisam siguran, ali proveri ti, maislim da ces dobiti pare na ruke.

4. Ja mislim da pomnozis sve dobitne kvote i imas tamo tabelu kolko dobijas, a kolko znam trebalo bi na ruke dide.

5. Piše mu ispod tiketa(lijevo)
    "Osvojio(la) si Naplati promašaj benefit: 10 x vrednost uplate."
    znači 200 dindži, to sutra na tikete stavljaj :)

6. A vid stvarno pise hehe JESMO SASAVI!

7. 200 dinara si dobio, idi uzmi pa igraj jos. :)

vidi stvarno pise :)

8. sve pare na Litvance u finalu, osvojice jebo im pas mater

9. hehe,vid stvarno,nazad na tiketu pise samo da mogu uzastopce da se kladim za te pare svaki dan.jebi ga,nije 20 soma,200 je.mozda bas od tih 200 bude neki zajeban tiket :) sve u svemu,hvala na informaciji.

10. Eo vam dobitni tiket za sutra... ovde nema šta da padne, čekao sam ove parove godinu dana i poklopiše se :) http://www.dodaj.rs/f/i/gy/MwXHcJZ/222.jpg

11. Je l' samo meni nece da se uloguje na prokleti mozzart?

12. Za danas:

Prvi:
    Liverpul - Sautempton 1
    Vest Hem - Everton 1X
    Nuneaton - Salisburi 1
    Danganon - Ards 1
    Terek - Krasnodar X2
    Partizan - OFK GG

Drugi:
    Srbija - Italija 1
    Francuska - Litvanija 2

13. Heraklis - Tvente 1X
    Den hag - NEC 2
    Roda - Hereven g1/1
    Gent - Oostende Gpp1+
    Mechelen - Mons Gpp1+

14. Sutra ako možete izbjegnite Arsenal, sudi Majk Din, a on kad sudi Arsenal je dobio samo jednu od nekih 20 tekmi

15. Svonsi 2
    Psž ppx ili kraj x
    Ajaks 4+
    Roma 1
    Fiorentina 2
    Totnam 2
    Junajted 2-3

16. http://www.dodaj.rs/f/I/tS/4U1BP8cB/001-2.jpg

je*o me Liverpul i engleska prva liga, a lepo volim da igram na Everton i ja budala stavim Liverpul, jer je kao "siguran" na svom terenu.
    Neko me prokleo ove nedelje

17. U mozzartu uveli poene igraca?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.