o ovoj utakmici u banjaluci priča pola grada, a blokirana je u kladionici od ponedeljka, tako da slobodno okušajte sreću ako ima negdje da se uplati...
ustvari, ima da se uplati u merdijanu, ali kvota 4... e kurac ću im uplatiti ovaj prelaz za te pare :)
bogme, kod mene nije mogao da se igra bazel prelaz, pa ga odigrah u fiksu, samo dvojku. i na kraju još ispade dobro, mada, sad je 1:1, al' ima vremena. a betis sam odigrao prelaz, i ide fino, videćemo do kraja šta će biti. i još jedan, valensija u singlu, i to se nadam da će da prođe, pa da imam neki jači kapital za vikend...
to sam odigrao bez gledanja forme i statistika i bilo čega, onako na ime...
mrzelo me a on dosadan malo pa sam požurio...
za Totenhem se plašim, mislim da će City proći...
Ništa. Idemo dalje.
Rosoneri je imao dobru ideju: Od sve četiri njegove predložene, prošao je samo Seltik, i to na jedvite jade (ko je pratio meč).
Ne krivim ga, možda bih i ja igrao isto.
Gazimudo non-stop predlaže neka iznenađenja od kojih se nijedno ne ostvaruje.
Ali dobro, uvek razmatram njegove komentare, bez obzira na konačni ishod.
Pao sam i 133-ći tiket zaredom, ali idem dalje.
Bar zbog toga da vidim koliko dugo to može da traje.
Totenhem igra sa Milanom nekoliko dana kasnije, i da utakmica im je mnogo bitnija od one sa Vulverhemptonom. Da ne pričam o tome da su igrači Vulverhemptona poznati kao tabadžije, teren je vrlo težak(izrovan, ne pogoduje tehničkim ekipama) i nema šanse da će igrači Totenhema dati 100% u tom meču jer je meč protiv Milana mnogo važniji.
E sad, ako imate muda da igrate uprkos tome, srećno.
Fiks vikenda je Štutgart. Dižu formu, treba im za opstanak, Šalke igrao juče sa Bajernom i igra sa Valensijom par dana nakon toga, ovaj meč je u sendviču izmedju i ne znači im apsolutno ništa.
o ovoj utakmici u banjaluci priča pola grada, a blokirana je u kladionici od ponedeljka, tako da slobodno okušajte sreću ako ima negdje da se uplati...
ustvari, ima da se uplati u merdijanu, ali kvota 4... e kurac ću im uplatiti ovaj prelaz za te pare :)
aoo jebo vas, kasno javiste te dojave :D
Sreća pa se ne stigoh kladiti, tačnije, bilo mi mrsko pa sam zaspo.
bogme, kod mene nije mogao da se igra bazel prelaz, pa ga odigrah u fiksu, samo dvojku. i na kraju još ispade dobro, mada, sad je 1:1, al' ima vremena. a betis sam odigrao prelaz, i ide fino, videćemo do kraja šta će biti. i još jedan, valensija u singlu, i to se nadam da će da prođe, pa da imam neki jači kapital za vikend...
Ponferadina - Betis 1:1 i domaći imaju crveni, a ima još pola čuke. 'ajmo Betis, u kurac te ljubim!
edit: dobi i betis crveni. majke im ga spalim.
Bil - Bazel iz 2 u 1.
Hahah,bil bazel iz 2 u 1.. ocigledno je neko pogresnu buvu pustio xD
Moj drugi tiket u životu...
sa ortakom po 50 din, ukupno 100
Man City-Wigan 1 (1.3)
Barselona-Saragosa 1 (1.3)
Liverpul-Man United 1 (2.7)
Volverhempton-Totenhem 2 (2.3)
Napoli-Breša 1 (1.3)
Santander-Real 2 (1.3)
EDIT: Santander:Real zamenjeno sa Blekpul-Celsi ista kvota
kvota:17.73
kvote su otprilike sa nekog sajta, pošto ne znam u kojoj kladionici će on uplatiti tiket...
nemojte se smejati ja sam početnik :)
dobar ti je tiket,samo mislim da padas na Totenhem i City :)
spalim im ga i ja. :/
to sam odigrao bez gledanja forme i statistika i bilo čega, onako na ime...
mrzelo me a on dosadan malo pa sam požurio...
za Totenhem se plašim, mislim da će City proći...
Što ste se toliko usfrkisali za Totenhem?
pa ni sam ne znam...
eto tako...
Oni ne smiju sad sebi dozvoliti kikseve jer ih je glupi Čelzi prestigao na tabeli. Mislim da će se boriti iz sve snage da pobjede ovu utakmicu.
e tu grešiš, al dobro svako ima pravo na svoje mišljenje...
znam i ja da ne smeju da dopuste to sebi al jebi ga...
Jebem li ga, ne volim Čelzi, al ono baš nikako, pa zbog toga kažem glupi... :D
madafaka dobar je tiket, ali Totenhem jeste zajeban. drzimo ti palceve :)
Ništa. Idemo dalje.
Rosoneri je imao dobru ideju: Od sve četiri njegove predložene, prošao je samo Seltik, i to na jedvite jade (ko je pratio meč).
Ne krivim ga, možda bih i ja igrao isto.
Gazimudo non-stop predlaže neka iznenađenja od kojih se nijedno ne ostvaruje.
Ali dobro, uvek razmatram njegove komentare, bez obzira na konačni ishod.
Pao sam i 133-ći tiket zaredom, ali idem dalje.
Bar zbog toga da vidim koliko dugo to može da traje.
Totenhem igra sa Milanom nekoliko dana kasnije, i da utakmica im je mnogo bitnija od one sa Vulverhemptonom. Da ne pričam o tome da su igrači Vulverhemptona poznati kao tabadžije, teren je vrlo težak(izrovan, ne pogoduje tehničkim ekipama) i nema šanse da će igrači Totenhema dati 100% u tom meču jer je meč protiv Milana mnogo važniji.
E sad, ako imate muda da igrate uprkos tome, srećno.
Fiks vikenda je Štutgart. Dižu formu, treba im za opstanak, Šalke igrao juče sa Bajernom i igra sa Valensijom par dana nakon toga, ovaj meč je u sendviču izmedju i ne znači im apsolutno ništa.