Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja sam Štutgarta ganjao prošli vikend, prošao je, tako da nešto kontam da će ispušiti. Najrealnije je da dođe X, što ću da stavim.
Povezaću još na to Bolton - Aston Vila pikX, Vesthem keca i Hanofa - Munčen GG.
Kvota 17.44, kontam uplatu 3 marke, čisto da pređe 50.
Mislim da nisi dobro pratio sta sam ostavio..
Proslo je bar 30%,sto je za kvote preko 5,koje vadim iz glave,sasvim solidno.
Nije da se nesto hvalisem,al evo juce je bomba dana bila i salke kvota 6 koja je dosla.
A sto se tice tvog tiketa,ne zaboravi da sam ti ja dao info za portsmut. To je bio moj jedini tip za tvoj tiket i prosao je.
Ne svadjamo se,samo kazem...
Cinjenica je da nisam neko mudo,posto mi je kladza i dalje uzimala pare..
Ako možeš da pogodiš 30% kvota preko 5, registruj se na bettingadvice.com forumu i piši neko vreme, za par meseci ćeš plivati u parama.
Imo je Gazimudo svojih bisera koji su prošli, ne znam do u procente al' pogađa. Treba odigrati s vremena na vrijeme.
Gazimudo, naravno da se ne svađamo. Svakako da sam video da je to bio tvoj predlog za Portsmouth i svaka čast na tome.
Nego, imaš li ti za danas, sutra ili prekosutra dve utakmice?
Ne trebaju mi bombe dana, samo dve sigurne (ako išta može biti sigurno) utakmice sa kvotama ne manjim od 2 i ne većim od 2.30.
Za preostale dve ću se sam snaći. Ne igram nikad ispod 4 utakmice.
Pa pazi,utakmica kojoj je kvota iznad 2 nikako nije sigurica,al pokusacu nesto da nadjem,pa cu ti ostaviti predloge..;)
@ Ljakse,evo ja cu ti osatviti nekoliko tipova koji mislim da ce doci,pa ti izaberi sta ti se najvise svidja
za petak:
Inter Zaprešić - Zagreb 1 (2.2)
Lece - Roma 2 (2.0)
Za subotu:
Metalac - OFK winer 1 (2.0),a mozes i cistog keca,al kvota je preko 3
Birmingem - Vest Bromvič Albion 1 (2.2)
Nirnberg - St. Pauli 1 (1.9)
Kardif - Ipsvič Taun 1 (1.9)
Nedelja je jos daleko xD
А што форсирате тог Кардифа, кад он не може да уђе у Премиер ?
Moze od ove godine.
Може ?
Kako bre ne moze? vidis da se bore za drugo mesto koje vodi direkt u PL. Plus,zimus su doveli belamija i jos par igraca iz premijer lige,sto jasno govori o njihovim ambicijama..
Nego aj mi pomozite oko ovog para:
http://www.soccerway.com/matches/2011/03/04/hungary/nb-i/kecskemeti-te/debreceni-vsc-megaforce/956795/head2head/
Muljaci su,al sam se izgubio ko je na redu da pobedi,zbog ovih silnih kupova :S
Па Велшани су ваљда
Proslu ti je dobio Keckemet,a ti si mislio da treba Debrecin... Pre par dana valjda...Znaci sad Debrecin! :D
EDIT:Tacno Debrecin...u NBI imaju isto,u LEC po pobedu,a u MAK Keckemet ima pobedu vise... ;)
EDIT za Dzankee-ja:Jesu Velsani,ali su im dozvolili da udju...
УУуу, а ја их избегав'о.
Pa da,al oni igraju sad u ligi,znaci ovo NDI,a tu ispade da debrecen ima pobedu vise xD
EDIT: evo jos jedne muljaze,doduse samo 3x su igrali tako da nije sigurno:
Kajzerispor - Manisaspor 2 kvota 5
Tacno,ja sam se sjebao....U NBI ima Debrecin pobedu vise...A gledam Keckemet ih je u ligi drao kod kuce stalno...ako je NBI liga bas...tako da ja stavljam keca... :D
Кајзери долази Х-1
nasao sam jos jednu mogucu.. dakle ajde sa sumiramo:
Keckemet - Debricin 1
Inter Zaprešić - Zagreb 1
Kajzerispor - Manisaspor 2
Štutgart II - Sandhauzen 2
A sto taj Inter? Evo i ja sad pogledao na soccerway-u,nista mi nije toliko cudno... A ni Stutgart...Jedino ako je to tvoje misljenje.Ali ovo za Keckemet se vidi da muljaju... :)
Bomba dana:
Omnivorld Almere - FC Cvole 1 (kvota 7)
Ovo je nista drugo nego ona fora da prvi ne pobedjuje poslednjeg kad igra u gostima :)
Obicno sam te meceve izbegavao,aj sad cu da pokusam da uhvatim. Mozda bi ipak trebalo gadjati winer ili cak duplu sansu,nije mala kvota.