Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Који малер Макаронац, оба тикета за по један гол.
Ето, уђох у кладионицу, жури ми се, не размишља ми се, узмем листу пљас пљас пљас, на брзину набацам утакмице а то никад не радим. Повежем среду и четвртак, квота 100, уплата 100, бонус 2к молим лепо, сутра исплата. Ево шта сам све ставио:
Сити - Бајерн 2
ПСЖ - Бенфика 1
Левергузен - Сосиједад 1
Анжи - Тотенхем 2
Апоел - Франкфурт 2
Ејсберг - Салзбург 2
Свонси - Сент Гален 1
Виган - Марибор 1
А сумњам да би неко преписао да сам ставио лоло.
Lepo,lepo, a svaka čast za Totenhem i Frankfurt.
Svaka čast.
da je i neko uz'o novaca.
doce i meni jednom premija na 20 dindzi.soon
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1110-2908303-1123
Samo da se najebem majke portugalskim ciganima i ovim originalnim ciganima:
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=1357#post_2547433
dabogda iz lige ispali mamu im jbm
JEBITE SE FRANCUSKI SENEGALCI
JEBITE SE POLJSKI JEVREJI
JEBI SE EJSJGDBVERŽE
JEBITE SE I VI AZ, BORDO I BETISE IAKO VAS NISAM STAVIO NA TIKET
JE BI TE SE!
Lion - Gimaraeš 1
Trabzon - Lacio x2
Rubin - Zulte 1
Anži - Totnm 2
APOEL - Ajntraht x2
Elfsborg - Standard x2
Černomorec - PSV x2 (KVOTA NEVERA, 1.32; da mi je sad jedno 100.000 jevreja da drknem na ovo).
Samo da ponovim svoj tiket i najebem se mrtve majke jebenom nesposobnom Lionu koji će svakako dobiti sledeći meč k'o iz pičke, 150 im krvavodijamantskisijeraleonskialžirskoimigrantskih majki jebem ja! Ali najcrnje je od svega što su gotovo SVI realni rezutlati došli, bar oni koji su mene interesovali (npr. namerno sam eskivirao Bordo jer ih je u prošlom kolu Frankfurt otres'o od k00rca i Makabi i tako neka sranja). Užas jedan. Ako ništa, bar nije za veliku kintu i nisam ni uložio veliku kintu, tako da ono...
I da: trađedija za PSV. Trađedija.
ESAM REKLA? ESAM REKLA?????
Sele,svi mi znamo da cemo da padnemo. Ja bih voleo da znam kad cu da prodjem :)))
ZNA LI NEKO GDE MOŽE DA SE NADJE RAŠLJAR. NEŠTO MI NE IDU IGRA NA SREĆU.
Sele,svi mi znamo da cemo da padnemo. Ja bih voleo da znam kad cu da prodjem :)))
Ma Gazi, ja sam baksuz, čim odigram što je neko drugi odigrao kolektivno padamo :D
A što se tiče vikenda će meće ova CIJELA dva ojra što su mi ostala na Arsenal. Kvota 2. Dosta za glupiranje narednih dana :D
Liga evrope je cigansko takmičenje.
Sinoć baš nisam imao sreće sa ona dva tiketa. Oni protiv Svonsija ladno penal promašili.
Kad neće neće.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1451-8464850-1123
Ortak ubo fin tiket. Iako mi nikad neće biti jasno zašto igra gg.. Nema šanse da igram GG a da ne dodam 3+
Gledajte da uzmete pare ovaj vikend, jer sledećeg igraju reprezentacije!
Kad smo već tu: https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-7079728-1123
Ja metn'o:
Anži 2
Kuban 2
Sevilja 1
Svonsi 1
Trabzon GG
Alkmar GG
Gledam mrtvi Alkmar 80. minut 0:0, reko' batali, jeb'li me golovi. Ono povedu 1:0 smećari. Upalim da gledam prenos tamo neki 88. minut, da bar vidim na ekranu kako mi snovi propadaju.
Kad ono neki Grk, jebeš ga userska, zabode neki skrnavi polu-volej u 93. minutu za 1:1, ja pohisterisao. Posle toga samo još Svonsi trebao da dobije. Tu kad sam video da su gosti omašili penaltik, znao sam da mora da dodje, pa da ga jebeš.
Za 100 uzeo 2500, milina taman.
čavez mene taj gol zajebo za 90 sa jednim ojrom...
Jebiga, neko kara, neko bude karan na isti račun. :)
Zato sam pao sada na prvu tekmu, karma je zlo.
Sutrašnje dojajne kvote (na prvi pogled):
Siti - Everton 1 @1.65 (moraju da se iskupe za debakl protiv Bajerna)
Monako - St. Etjen 1 @1.55 (prošli vikend nerešeno, sad bi trebali da dobiju)
Sanderlend - Mančester 2 @1.55 (nerešeno u LŠ, u ligi mnogo loše, Sanderlend se raspada, ako ne uzmu sad 3 boda onda jebiga...)