Кладионица

1. http://oi43.tinypic.com/2d8p354.jpg
    Ovaj lijevi u petak a ovaj desni sinoć. Vodili debili sinoć na poluvremenu i onda lagano 1/2
    Mogao sam dobar kaput kupiti a sa onim od četvrtka i gajbe kupiti.

A evo ga prošli petak. Neće više od 3 iksa pa to ti je. A kad singlam kurčina.

http://oi41.tinypic.com/50mezm.jpg

2. Шта има преко недеље? Немојте ми само рећи пријатељске репрезентација.

3. Макаронац добри тикети нема шта, ја сам раније играо на 3 икса на тикету за неку симболичну уплату и изашо сам једном после 20ак пута :D
    После сам играо 4 меча са оном игром полувреме или крај Х и тад сам чешће добијао али су добици били знатно мањи. Моја препорука је да јуриш Аргентинце и прву и другу лигу на икс, и Португалце 2. лигу, баш често играју Х. А и Руска 2. је неефикасна углавном иде 0-2 гола па самим тим углавном иде у Х

4. http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B21757C7C-04E5-413B-8F6C-CCBA1CE56831%7D

Шта рећи...Ликови имају гол разлику после 11 кола 22:21 и сад не могу гол да дају кад мени треба јебо их магарац

5. neki tenis nesto ? ajde dzanki i medvedic ako moze :)

6. Od ovog sto je ostalo od tenisa (ujutru su bili odlicni mecevi, ja u skoli bio jebiga), valjaju samo ova 2 para, nisu bog zna sta, al za mali ulog vredi ispratiti

Przysiezny - Raonic vise od 9.5 I set
    Melzer - Dodig 2

Eto...kvota 2.25...

7. Ovo sto cu reci sad je fix nad fixevima

kaze Radnicki-Siroki doh1 1,60 5,5

8. Ja hocu da dodam ovo:

Solnok - MZT 2 @ 2.7

EJ 2,7 , pa odvalice Vukoicic madjare samo tako!
    Ko oce da se ogradi ,nek igra sa hendikepom, oko 5 je hendikep.

9. to je malo jebeno Gmudo...

10. Jes jebeno, bice sedam razlike za MZT.

11. dobro gazumudo dobro...ima madjari da im oplave picku ko nista!

12. kad su bre madjari nekog uspeli da oplave :D

13. znas li te bre ko su jedan Marton Bader i Wili Woren? M?
    p.s. mala pomoc Bader je onaj sto ckilji naoci!

14. Martin bader je naduvani madjar,a ovaj drugi je Chili Wili, to sto je crnac ne znaci da je kosarkas. Jebace ih Stojanovski i Gecevski u gujsce, Vukoicic sprema salate

15. Zhajce, ja sam visokotolerantan decko,al ti smaras sa ovim tiketima za medalju.
    Posto si takvo mudo, okaci jednom pre pocetka tekmi, ovako slobodno mozes da iskuliras, jebe nam se.

16. Онај осећај кад одиграш тикет за среду и касније схватиш да си ставио 2 утакмице за петак :S
    Иако сам гледао тикете након уплаћивања нисам провалио да се две играју у петак, полудео сам :S

17. Zhajce, ja sam visokotolerantan decko,al ti smaras sa ovim tiketima za medalju.
    Posto si takvo mudo, okaci jednom pre pocetka tekmi, ovako slobodno mozes da iskuliras, jebe nam se.

лооооооооололо

Људи праштајте, тражите да се обрише, али ово мора да се овековечи у бар једној дефиницији.

Бар ћу да пробам :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.