Кладионица

1. Vicenca 1
    Fereira 1
    Atalanta 1
    Nacional 2
    Celzi 2-2&3+
    Deportivo 1ili prvo poluvreme 1

Ukupna kvota 84

Ova je "realan" a imam i jedan sprdacki.

2. Bem ti HV 71 i hokej i sve...Pašću izgleda opet samo jednu. Degeni gube 4:0...

3. АЈДЕ ТЕНЕРИФЕ ДАЈТЕ ЈЕБЕНИ ГОЛ

4. Ajde fereira bre,ovi imaju crveni sat vremena,i dalje nisu primili gol :S

5. Аугсбург 1 2, здраво ђаци.

6. Bulonj u prvih 5 minuta primio 2 gola... Jebem ti porijeklo da ti jebem.

7. А у просеку даје 1,1 а прима 0,4 по утакмици

8. Депортиво овалио курац Сосиједаду. Браво Александре.

9. Ahaha,koji cim.. Hteo sam da te pitam otkud znas kako se zovem,kad ono vidim gore da je aca iz KG isto ostavio tip na deportivo xD
    JA uhvatio celzi na kvotu 2.4 (2-2&3+) (proslo je i ono gore gg3+) al prodali me portugalci bagra..

10. Ja samo da cestitam svima koji su igrali na Deportivo :D

11. Šta da igram sutra, zajebana je situacija!

12. 1X na barcu xaxaxax
    Sutra cemo ostavimo predloge.. znam samo da cu igram na Sahtjora i to iz keca,i barcu 1&4+

13. Imam nekih 200-300 din fore za danas. Planiram da opičim tu ligu šampiona danas.

Kontam i ja da metnem 1 na Barcu, to je za sada nekako najsigurnije, mada bih toliko voleo da ispadnu, da toliko oklevam, da je to strašno. Crći ću ako ne odigram jedan manji iz 2-2 na Arsenal.

Šahtjor računam da će da kikuje Romu, glupi žabari.
    Šalke mi takodje deluje kao dobar kandidat za dalje.
    A Totenhemu želim svu sreću sveta da prodje one pavijane italijanske, crkli dabogda.

14. Данас Енглези

15. Evo vam muljaza za vcrs.. Preston - Lids 2 @2.5
    Preston je najveca muljacka ekipa,u losoj su finansijskoj situaciji,tako da bi mozda valjalo pokusati iz 1 u 2 .. Mislim da je dvojka sigurna,tj lepo su se izdogovarali u proslosti..
    al ajde da kazem 8/10..

Danas se moze igrati milion tekmi GG,sad idem do faxa,pa cu ostaviti kad se vrnem..

A evo jos jedna,al cisto moj neki zakljucak:
    Barnsli - Skantorp 2 @4

Do sad su igrali tako da jedan tim osvaja 4 boda po sezoni,pa sledece sezone drugi..
    Ove godine su vec odigrali X (kao i svakoj prvoj tekmi u sezoni,jer verovatno cekaju rasplet situacije da vide kome vise treba),tako da bi mozda trebalo pokusati dvojku i malo golova.. za ovo nek bude sigurnost 5/10.. I eventualno za neki sprdacki..

16. Хмм....ја сам шатро имао неке дојаве

17. Jagielonija bi trebalo da dođe,pucaju na vrh a kiksnuli su prošlo kolo.Kvota na 1 je sasvim solidna- 1,80.Kec na Barsu i Šahtjor ne bi trebalo da se dovodi u pitanje,mada kao što reče Gazimudo imam osećaj da će Ukrajinci doći iz 1-1 kao.3+ na Kamp Nou bi trebalo bez problema da dođe a 4+ za hrabrije.Preporučio bih i Midlsbro-Derbi gg3+.

18. пукох јуче на телстар - камбур х2. јебеш га, а стварно ми се чинио као добар тикет.
    е сад овако... ставио сам сома динара на арсенал. људи, верујте да ми је лакнуло, никад ми није било толико драго због бачених пара. з'инат, ко им јебе матер.
    и још један тикет са улогом 300:

Барсенал 0-3
    Шахтјор 0-2
    Евертон 0-2 (јебаће ме Жигић, осећам)
    Свонси 1
    Нотингем 2

и 100 динара на:

Барсенал х-2
    Шахтјор х-х

квота 86.
    Све наопако, па ако ишта од овога прође, алал ми курац.

19. Ма даааааааааај, Барса добија лагано, много се надају енглешчићи...

Елем, издвојио бих

Стивенејџ...

А пробаћу Колчестера 2

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.