Кладионица

1. Џанки, ако ћемо реално, на Камп Ноу очекујем најмање гол-гол.
    Барси не играју Пујол и Пике, а Арсенал (као и сви Енглези) зна да искористи контре, а има и крила за то (Волкота и Аршавина, пре свега), тако да, уз мало среће, може бити свашта. Брз гол било ког тима на почетку ће много тога одлучити, па оно, видећемо. А не волим доминантне тимове, тако да сам вечерас свим срцем уз Арсенал. Идемо тобџије!

2. Шта ти ја знам...

Контам да ће бити 3:1, Барса иде даље, разуме се...

А јел игра Фабрегас?

3. за Сеска не знам, али ако буде играо, свакако ће желети да се докаже пред својим (вероватно) будућим тимом... Рекоше синоћ да је ван Перси спреман, и да игра у стартној...

4. Океј, видећемо шта ће бити.

5. Ja sam na jedan tiket stavio prolaz Arsenala, sramotna kvota 3.00!

Čisto da se osiguram jer je 98% ljudi uvjereno u prolaz Barse... A svemir je čudan.

6. aleksandarkg, volkot ne igra, povreda. racunam da ce arsavin i nasri da odrade posao. fabregas i van persi igraju, mada pitanje je koliko moze van persi da pruzi.. u svakom slucaju necu gledati idiota bendtnera.. barsa ima masineriju u napadu i rupu u odbrani, znaci gol-gol, 3+, 4+ vjerovatno... i prolazak arsenala!!!

7. LJudi,koji crni arsavin leba vam? Osim ovog userskog gola protiv barce,covek ne moze da se sastavi prethodnih 2 meseca. Gledao sam tekme i u LS i u premijer ligi,ne ume loptu da primi,a kad je primi baci je ko Cirkovic svojevremeno.. Ako on bude igrao,barca ima igraca vise.. MAda,on uvek moze da bljesne i oduci tekmu..
    GG3+ je ovde kao da se gadja da ce se igrati 90minuta :D

EVo mojih tiketa

Preston - Lids 1-2 @27
    Sahtjor - Roma 2-x @12
    Midlsbro x-1 @ 4.7

Sahtjor 1GG @ 4.4
    Salke 1GG @ 4.7 (sad sam video da mi je umesto barce otkucala salke,jebo je ja ako na to padnem)
    Preston 1GG @4.2
    Doncaster 1GG @4.55

Sahtjor
    Barca
    Preston
    Milvol
    Hul
    Lester
    Nots kaunti

Sve gg

8. Управо сам имао дојаву МИЛЗБРО 1/Х

9. E jbg,vec sam uplatio..
    A evo vam nemestaljka:
    Bajern Minhen II - Ofenbah 1 @4

10. И то сам имао 1-1

11. znaci bajern II dolazi sigurno,svako ko stize nek uplacuje.. ja potrosio vec sve pare

12. 'ајде џанкиле, испрси онда и то остало, и дајте неки узрок за то, не волим да играм на блеф ништа, па чак ни сигурице...

13. Ајд одо да одиграм неке гистро дојаве

14. znaci bajern II dolazi sigurno,svako ko stize nek uplacuje..

е јебеш га, кад овако кажеш... има ли разлог, или само зато што је џанки потврдио?
    иначе, чуо сам и ја, и вуче ме да бацим више пара и уз кеца да ставим гол-гол (јер ми тако рекоше), али бих волео неки разлог да чујем...

15. evo ti pa zakljuci:
    Direktne utakmice

NEM3 03/08 2010 Ofenbah 4 : 1 Bajern Minhen II
    NEM3 08/05 2010 Ofenbah 4 : 1 Bajern Minhen II
    NEM3 05/12 2009 Bajern Minhen II 2 : 1 Ofenbah

Jeste da ih ovi glat pelendraju,al vredi pokusati na sprdackom tiketu NE ZA VELIKE PARE!
    Al ako ces da singliras,pokusaj iz keca u kec,na 200 din,izvuci ces solidne pare..

EDIT: pola nemacke lige 3 je namestno.. ja sam dva puta uhvatio stutgart amatere, werder amatere,i jednom bajern amatere.. zato mogu da sigurnije nego inace tvrdim da je ovo kec.

16. Ja sam ispoštovao sa marku i po.

17. Ја чекам сутрашњи дан.

И да , ценим да ће Рома да прође даље.

18. иии, почело је. видећемо...

19. Одиграх неке дојаве

20. један : нулааааааааааааааааааааа :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.