Кладионица

1. Sunac ti jebem, umalo da uzmem kartu za Norvič jebeni... Fala Aston Vilo.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1022-7476035-1140

2. Ја преписао од тебе, све сем Леверкузена, не знам зашто. Пратио сам и глат су могле доћи, обе које су пале.

3. Samo ako mogu da zamolim da ovde ne pišete priče tipa prodala me Nica za tri soma evra već da ova tema služi za konstruktivnu diskusiju kladioničara sa predlozima,savetima...

4. Šomaro, samo ako mogu da zamolim da se ne proseravaš, jer sam skoro SVE jebene utakmice ostavio danas u predlozima. Fala.

5. Nisam mislio na tebe batice, opušteno...baci pogled na prethodne dve strane i videćeš na šta sam mislio.

EDIT: Štaviše, nešto od tebe sam i prepisao, samo me Aston Vila usra.

6. Izvini stvarno matori, nervozan sam nešto. U korist moje odbrane, preterano mnogo je izgledalo da se baš meni obraćaš. :) Mada u suštini kad pogledaš i jeste ovo proseravanje. Treba kačiti samo predloge, a evenutalno se pofaliti ako je prošao tiket. A pravo na ''jadanje'' da ima samo onaj čiji je tiket zajeb'o onaj Coin.
    Izvini još jednom Šomaro.
    E da, umalo da zaboravim. Videh da su stavili u Milenijumu poene igrača (možda je bilo i ranije, ali tek sam sad provalio ololo) pa stavih 'vako:
    Dankan više od 12.5
    Bajnam više od 7.5
    Rubio više od 8.5
    I ono što mi se posebno svidelo, Parker i Hauard zajedno više od 34.5. Spojio to sa Zvezdom dvojkom protiv Krke pa šta bude.

7. ma bitno je da je tema ziva ,a i lakse je ljudima da se nekome pozale i kad neko saoseca sa njima jbg

inace ja za danas :

leverkuzen 1
    hofenhajm gg3+
    norvic 1x
    njukasl gg
    lil x2
    junajted x2

Kontam samo ovi da dodju gg i prosao sam ,igrao sam jos neki sistem i jedan malo sigurniji stavljam kasnije mrzi me da kucam sifru sad uglavnom su tekme u nedelju

8. Ma ok, šta mi se izvinjavaš toliko :)

Odigrao sam neki bedni singl na Real 7+ za 50 kinti, 400 mi izlaz :) večeras NBA, nema spavanja :9

9. U jebem ti, igro uživo nešto, i mrtvi koper ga primio u 90 minutu.

10. Šeko ti si lud bre, to uživo najveće zlo, sve pare ćeš dizgoriš

11. Naravno. Samo da objasnim koncept uživo kladjenja. Počneš, pukneš. Oš da vratiš pare, uduplaš kvotu ili ulog padneš i to. Kažeš sebi mogu ja da vratim ovo, pa izigravaš retarda igraš 3 jordansku obojkašku ligu i naravno padneš. I kad dodješ na korak do nule podigneš se malo na neku kvotuu 1.5 ili 2, i naložen tim dobitkom pukneš sve ostalo. I tako iznova.

12. Шека
    Naravno. Samo da objasnim koncept uživo kladjenja. Počneš, pukneš. Oš da vratiš pare, uduplaš kvotu ili ulog padneš i to. Kažeš sebi mogu ja da vratim ovo, pa izigravaš retarda igraš 3 jordansku obojkašku ligu i naravno padneš. I kad dodješ na korak do nule podigneš se malo na neku kvotuu 1.5 ili 2, i naložen tim dobitkom pukneš sve ostalo. I tako iznova.

Istina od reci do reci ,2 puta uplacivao po 50e i nisu trajali ni jednom vise od 5 dana.

13. Zhajk
    Vest Hem Junajted - Fulam 2- 4 golova
    Njukastl - wba 1
    Selta Vigo - Almerija 1
    Parma - Bolonja kiXVppX ( biće nerešen rezultat ili na poluvremenu ili na kraju utakmice)
    Valensijen - Lil 2-3 ukupno golova

АЈДЕ ВАЛЕНСИЈЕН ЈОШ ЈЕДАН ГОЛ, ИСПРАТИО САМ ЖАЈКА МАЂИЈУ, ОН УМЕ ОН ЗНА !

14. I naravno, ja se sad vratio na nulu, i ugasim komp da ne bih igrao, i dovatim laptop udjem i ubacim nešto na realov tačan rezultat, pa da vidimo.

15. AJMO DJENOVA OĆU 2 KOMADA U DRUGO POLUVRIJEME, BILO KO DAA DA!

16. OOO BEM TE ŽAJK, 'DE BAŠ OVE FRANCUZE USRANE DA STAVIŠ.

17. Ovaj Porto u teškom kurcu.

18. auuu....te kvote do 1.15 su najveće navlakuše...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.