Кладионица

  1. 0:0 брате, то се знало :-)

    ајд погоди неки други резултат. нпр, сутра Гана - Аустралија?

  2. Мени нешто мирише на 1:1, 1:2...

  3. ma koga briga dosli iz x-x stavio sam 1000 kvota 5 taman imam za cokoladu.. :)

  4. Ахахахахахахахаха

    Ето, кад нешто кажем, а не одиграм, излази ПРОВЕРЕНО! Кад одиграм, Шпанци изгубе од Швајцараца :(

  5. cuti.. nisam ni igrao na engleze a danas kazem 3+ danci i kamerunci i ne odigram mrzelo me..

  6. Јебеш СП, нема од тога вајде. Сутра креће Вимблдон, јупи-јеееееее! :)

  7. Одиграо за данас:
    Португал-Кореја 1 и 2 до 3 гола
    Шпанија-Хондурас 1 и 4+

  8. Јеб'о им пас матер.

  9. Ујебаше те Португалци за 10 минута...

  10. Ето, ја синглирао 5+ Корејанце против Бразила, они гинули на терену, а сад...

  11. Одмах сам пао на ове Французе. Одиграо сам X на једном тикету, а на другом 0-2. Али сам погодио Уругвајце и квоту 4.

  12. igrao sam:

    engleze-1-1
    amere-X-1
    nemce-1-1
    srbiju-1

  13. Konacno , prvi uspesni tiket na SP ....

    Engleska - Slovenia 1
    USA - Alzir 1
    Helsinki 1

    ufff.....

  14. Koliko mi je malo falilo da večeras dobijem 102.400 dinara, pa to je neverovatno. Odigram danas u meridijanu 5 lakih komada(to je ono kad treba da pogodiš u kom će se minutu šta desiti a imaš ponuđeno od do minuta i to) na meč Brazil-Čile i evo šta se desi:

    Vreme prvog gola: 28-51.....došlo, prvi gol u 35. minutu
    Vreme prvog kartona: 19-26.....prvi žuti bio u 30.minutu
    Broj kornera: 14+....bilo tačno 14
    Broj žutih kartona: 4 ili 6....bilo 5
    Broj faulova: 31-34.....bilo 32 faula

    Bukvalno me je par minuta delilo od love. Dobro, i jedan žuti gore dole.

  15. Јао, јао, јао. Шта ми се десило...

    Разгледам ја понуду за данас на нету и западну ми за око 4 меча која су ми деловала прилично сигурно. Имао сам црвену код себе, купио сам цигаре и остало ми је 880 динара. Уплатио сам тикет. Добитак 7700.

    -Први пар (ватерполо): Црна Гора - Ј. Африка 1 (-15.5) 1.55

    Црногорци су, уз наше, најбоља репрезентација на свету, а Јужноафриканци једва да умеју да пливају. У групи су у просеку губили са око 20 голова разлике. Без размишљања сам ставио на тикет.

    -Други пар (кошарка): Шпанија у20 - Црна Гора у20 1 (-7.5) 1.85

    Шпанци су увек били у врху европске и светске кошарке што се тиче млађих категорија. Противник новонастала држава са једва 500 хиљада становника, без већих успеха. Хендикеп кец, наравно.

    -Трећи пар (ватерполо): Србија - Кина (-8.5) 1.85

    Навијачки, а и откад знам за себе никад нисмо завршавали меч са жутима испод 10 голова разлике.

    -Четврти пар (кошарка - жене) Русија у20 - Летонија у20 без хендикепа 1 1.65

    Летонке су по иностраним кладионицама биле фавориткиње, ваљда зато што су добиле Шведску 50 поена разлике дан раније, а и како сам малопре сазнао, биле су домаћини. Рускиње једине могу колико - толико да парирају Американкама у сениорској конкуренцији, па самим тим сматрам да морају да имају и изузетно јаку омладинску школу.

    Црногорци су почели први. "Слабо" су кренули. Прва четвртина 4-1, али су онда ствари дошле на своје место. Друга четвртина 9-0, остатак солидно одигран уз мноштво лаких голова из контри. Крај 21-2.Малтене паралелно с тим мечом кренуо ми је други пар са тикета, где су Црногорци били у егалу до средине друге четвртине, али је онда фурија направила серију 10-0 и одржала то вођство до краја. Завршено 64-50.

    Наши су, како сам очекивао, "мучили" с Кинезима у првом делу меча, који је завршен 7-4. У другом полувремену сломљен отпор, два пута по 5-0 за нас за коначних 17-4.Остао је последњи пар због кога сам све ово писао. У почетку су се екипе смењивале у вођству за по поен-два, све до вођства Летонки 14-10. Рускиње су узвратиле серијом 7-0, а прва четвртина је окончана резултатом 22-17 у корист "гошћи". Другу четвртину су (ја сам ово први пут видео) Рускиње добиле 15-0 (и словима: НУЛА!). До двадесетдеветог минута се играло "кош за кош" и резултат је у том тренутку гласио 53-32. Рачунао сам да је тај меч већ прошао и чекао сам само да наши ватерполисти пробију хендикеп. Наши прошли, ја већ планирам шта ћу с парама и размишљам о томе како ћу вечерас да се олешим. Чисто формално, да погледам крајњи резултат, идем на сајт бет365 и имам шта видим: 59-59, продужеци.

    Небројано пута до сада ми се дешавало да ми се кошаркашки меч са тикета заврши нерешено. Било је ту тројки у последњим секундама, разних преокрета и осталих срања, али ово... Мислим да је превише. Довољан знак да оставим кладионицу, барем на неко време.

  16. A sad jedan nekropost.
    Pre svega, NMF, katastrofa. :D

    Dalje, počele su mnoge jake evropske lige. Šta kažete da dignemo temu na noge?

    Evo, ja sam sa drugom mlatnuo četiri utakmice. Kod njega je tiket, više se i ne sećam šta je. Ako mi dođe Roma večeras, napisaću ostale pošto se ostale tri igraju sutra. Za sad Roma maši zicere, Toti gađa po centimetar iznad prečke, Vučinić s metar puca u golmana, a rezultat ostaje 0-0 sa Ćezenom. Je l' ko još šta igrao? Imate li savete za sutra?

    EDIT: Jebena Ćezena. Ispuših.

  17. Ja sam hteo da napisem prekjuce kako mi super ide na kladionici,I islo mi je .... do juce.Do tad sam uzeo 25 000 dinara na nekoliko uzastopnih tiketa ,a juce jedna a danas druga katastrofa i ja ostah bez dinara.
    Sutra moram da dobije ili u suprotnom kladionice nema do daljnjeg.

  18. Ја сам увек за то да се ова тема оживи. :)

    Не знам колико гађате тенис и остале спортове, осим фудбала. Ја скоро никада не играм тикет без тога. Сутра креће ЈуЕс оупен, па ћу да оставим своје предлоге.

    Да ли има љубитеља онлајн клађења и неког ко би могао да ме упути? Ја сам на братовом налогу играо на бет 365 и преко ноћи направио око 100е са почетних десет. Сутрадан је брат "изгинуо" играјући квалификације за лигу уефа. Што се мене тиче, врло лепа ствар.

    Едит: ујеба ме Фенербахче за 3 црвене. Играо сам да дају 2 гола у првом, било 1:0 :(

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.