Кладионица

  1. Kako mi ga utera Sautempton prvoklasno.

  2. Zajeba me Mehengladbah za 300 maraka -.-

    Rennes-Monaco X

    Nice-Lorient X

  3. И џинџери почеше да намештају племе им јебем. Саутемптон сабија кући и изгуби од јебеног Кардифа кога разваљују Хал и Кристал Палас. Како сам само наиван испао, курац бих појео да могу да дохватим. А леп тикетић, све ми дошло.
    https://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=200415500224&pin=4546

  4. Onaj osećaj kad nisi dobio pare na kladionici sto godina, dođeš ovde, prospeš nešto ovako

    cegrtaljka123
    Javor:partizan tačan rezultat 0:1

    pre 4 sata

    i naravno ne uplatiš.
    Ne daj Bože da upadne i ovaj Vitese

    cegrtaljka123
    Freiburg-Braunschweig 1 @2.2

    Ovaj Braunšvajg mi je mnogo smrdljiv tim ali su nekako simpatični. Ipak, Frajburg protiv njih nema poraz u međusobnim duelima (9-1-0) a samo je jedan meč igrao nerešeno. Poslednjih šest je dobio.

    Fulham-Norwich 1 @2.25

    Norič je na poziciji ispred Fulama (jedna iznad opasne zone) sa 5 bodova više. Nekako se očekuje da Fulam hvata poslednji voz jer je ovo jedan od onih mečeva koji vrede 6 bodova zbog utakmice sa direktnim rivalom za opstanak. Eventualnom pobedom, Kanarinci će biti na dva stepenika iznad Fulama što je svakako nadoknadivo u narednim kolima.

    Cambuur-Vitesse 2 @2.00

    Kambur je sa šest bodova iznad opasne zone, recimo delimično siguran dok se Vitese bori sa PSV-om i Twenteom za poziciju 3 ili 4. Ono što plaši jeste forma Vitesea koji u poslednjih četiri kola ima dva poraza i dve nerešene, ali ni domaćem Kamburu ne cvetaju ruže. Međusobni duel je naravno na strani Vitesea (3-2-0).

    pre 7 sati

    i mogu komotno da skočim u mutno Moravo :)

  5. Trpajte na Zvezda - Cukaricki X2

  6. Хвала ти Галатасарају хехех, ајд' сад још један очаспосла

  7. Jel me ispratio ko? Cekam na ovom samo barsu a na drugom jos monako ( mada se za taj ne nadam previse) a barsa bi trebalo da dobije ove slepce.

  8. Uzeo sam ti ja Modenu. Na tom cekam jos Zenit.
    A na onom sistemskom tiketu cekam Arsenal. Ali se nesto ne nadam previse, gledao sam malo, nema tamo ko da da gol.

  9. I ladno bajern ne dade gola ovim slepcima i ne uspeh da uzmem ni one benefite .. Pusite ga purgeri, dabogda vas odrao real

  10. Kako ga Bajern duva... Ušao i Levandovski. Pa ovde će petarda pući.

  11. Jebi Gecea pičku izdajničku !

  12. Valjda ce doci. Ja ih dodao jer racunam da im borba za titulu zavisi od toga a ovi imaju tri vezana poraza. Mada sam racunao da su uzdrmani od lige sampiona.

  13. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1004-5849492-1178

    I posle čovek da ih ne mrzi...
    Mada navik'o sam, jbg, prečesto mi se dešava...

  14. Napuši mi se kurca cela Katalonija, KATALONIJA JE SRCE ŠPANIJE jebem vam seme cigansko, nesposobno.

  15. sad rokajte na barsu ide preokret

  16. x2 1.5 kvota
    stavio sam pola kuće i kera

  17. u merdijanu maloprije kad sam bio bila 1.6, uplatio 40 eura pa ako ne dodje ne igram cijeli mjesec kladzu

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.