Кладионица

1. Ja sam prod'o auto, puk'o 12 iljada na ustašiju, ostalo mi još 3 iljade da trošim sitno. Sutra singliram Plauen - Haverse iz iksa u prekid. 2500€. A ostalih 500 mi je za cigare.

2. meni onaj od danas sjebali samo rusi, jebiga.
    a na tiketu za oporavak, čekam još irska da se završi, bosna 1x i izrael 1 prošli. opet kvota 3, 10 minuta sam skupljao muda da uplatim neku veću kintu, i umalo da ispušim.

3. Брага Х2
    Елче 1Х
    Равена 1Х
    Монца 1Х

убацићу још нешто

4. limunovo drvo hvala sto si im posalo sms al jebiga,sjebao barow mada im svaka cast,u ovoj slaboj ponudi su pogodili bar kvotu 50 a sta ce tek biti sldece nedelje kada budu svi standardni mecevi...ja bi poslao da ima za srbiju...nadam se da ces jos neki put poslati sms i ostaviti nam tiket...;) bar neki za sledeci vikend...

5. какав СМС?

6. http://infosms.bloger.hr/

limun poslao sms dobio :
    colchester 1 5:1
    harogate 1 3:0
    Solihuli 1 1:0
    Eastleigh 1 4:1
    Pacy Eure 1 2:1
    Alfortonvile 2 1:2
    Barow 1 0:1
    ukupna kvota bila oko 190

sad vidis ? :D

7. Тикет за сутра

Газиантеп 0-3
    Брага Х2
    Равена 1Х
    Комо 1Х
    Монца 1Х
    Кротоне 1Х
    Елче 1Х

квота 3,3

и додаћу неки баскет ил тенис

8. @luksaa
    Šaljem i sutra.
    I prekosutra.
    I sve dok ne dobijem!
    xD

9. luksaa brate ako sutra opet pošaljem javiću ti.
    I ogiramo sistem recimo 6/7 pa šta bude :)

10. Koliko kosta taj SMS,prevedi u evre,ne znam koliko je marka.. I ako ti pogadjaju,daj da ti mi uplacujemo kredit,a ti ostavljaj ovde info :D

11. биће пара данас

Биел Делемон 1

12. ja necu nista da igram do sledeceg vikenda,stekam pare,posto ce biti puna ponuda, a kontam da na kvalifikacijama i 2 ligama spanije i italije nema bas puno sanse za zaradu..

13. Како лепо иду утакмице...нек се ткао настави :Д

14. i siena bila kec kao kuća. ne znam šta je sa kvotama danas, ali da su padale, jesu, mnogo.

Siena 1-1
    Brazil 2
    Braga x2
    Elče 1
    Ljodra 2:0

kvota 22.

15. bravo...ravena 0 1 jebeno

16. ајде равена

17. odigrao;
    lulea 1
    valjekano 1
    siiena 1
    kolo kolo 1

18. Doxa Drama 1
    E. Asteras 1
    Haladas 1
    Pisa 1
    Cadiz 1
    Police UTD 1
    Salt Lake 1

Pola je bilo blokirano na William Hill, pa sam odigrao samo četiri utakmice sa kvotom 4 i kusur. Slaba ponuda danas.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.