Ako nekog mogu da pobede to su ovi.. od 3 tekme,2 puta su pobedjivali,i to oba puta u gostima. Oldham ima ocajnu seriju,al nisu ni ovi nista bolji u gostima.. Mada ja ovakve tekme zaobilazim,vidis da ni loptu ne znaju da sutnu xD
E ljudi,imam jednu informaciju u vezi nasih..
Gledao sam juce na sosu reportazu iz Talina.. kazu da je teren zivi uzas.. estonci su dali 2 gola Urugvaju tako sto se lopta odbijala od dzombe na terenu.. Nasi su vec poceli da se pravdaju kako je teren uzasan.. Kazu da bukvalno ne moze travka da se vidi..
E sad namece se igranje na golove,ali sta?
Logicno bi bilo 0-2,jer u takvim uslovima uvek najbolje prolazi,ali...
Neki nasi su vec rekli da to mogu da iskoriste za suteve iz daljine,a ocigledno to zele i estnoci.. brani nam onaj retos Brkic,tako da je moguce da dodje i 3+..
bice bolje sledeceg vikenda,15x veca ponuda,srecno i za to...
E. Asteras 1 odigrano X
Sreća pa se ogradih tu. Sada čekam Huddersfield još za dobitak :)
SMS košta 1.20e.
Za vikend će da bude ponuda, subota posebno.
Limune, staviš i 7/7, jedna kombinacija više, a lepo kad se izmnoži :)
lepo limune...koliko si uzeo?:D
Регистровао сам се на Бвин и на бет 365 онлајн кладиону
http://i52.tinypic.com/30m5ml5.jpg
Sitno ali polako.
Evo sad još Braga pa prošao još jedan.
http://img577.imageshack.us/img577/2971/55257009.jpg
Nikad gora ponuda...
Najveci fix dana : Tipsarevic 1.65
i Solihull @5 moze da iznenadi...moguca muljaza
@Gazimudo
Može li Oldam pobediti danas nakon 5 uzastopnih poraza?
Ako nekog mogu da pobede to su ovi.. od 3 tekme,2 puta su pobedjivali,i to oba puta u gostima. Oldham ima ocajnu seriju,al nisu ni ovi nista bolji u gostima.. Mada ja ovakve tekme zaobilazim,vidis da ni loptu ne znaju da sutnu xD
E ljudi,imam jednu informaciju u vezi nasih..
Gledao sam juce na sosu reportazu iz Talina.. kazu da je teren zivi uzas.. estonci su dali 2 gola Urugvaju tako sto se lopta odbijala od dzombe na terenu.. Nasi su vec poceli da se pravdaju kako je teren uzasan.. Kazu da bukvalno ne moze travka da se vidi..
E sad namece se igranje na golove,ali sta?
Logicno bi bilo 0-2,jer u takvim uslovima uvek najbolje prolazi,ali...
Neki nasi su vec rekli da to mogu da iskoriste za suteve iz daljine,a ocigledno to zele i estnoci.. brani nam onaj retos Brkic,tako da je moguce da dodje i 3+..
Sta vi mislite?
mislim da nema šanse... oni nama ne mogu uvaliti više od jednog, a na takvom terenu ni mi njima više od dva... da se ovo dvoje poklopi teško
Znaci ti mislis da ce 0-2? I meni je to veca verovatnoca nego 3+.. Sta ostali misle
2 do 3.
Ove kvalifikacije će proći u znaku ove igre.
Moze i to skocko,ili 1-3 ili 2-4 gola...
Ja za danas odigrao tenis.. mogu da ostavim ako nekog interesuje ,mada cisto sumnjam
Preskačem danas.
Прескачем такође
Ja bih igrao al' toliko mi je mrsko izaći iz kuće, sinoć sam imao napade, završio sam u hitnoj, izboli su me k'o šniclu i nije mi ni do čega.
Skočko, nije valjda zbog kladže?