Кладионица

1. brazil meksiko ne pada gol prvo 3,9
    rusija x-1 prodade me za 1600 jebeni kapelo serem ti se usta ovo je moralo biti 1:0 u 76.minutu jebem ti kapela

2. jos 8 aktivnih tiketa , dnevno 3-4 uplatim, danas 7... pola za taj dan pola uopsteno za sad ide dobro videcemo...

3. оћу да кренем са лајв клађењем, немам појма ништа о томе тако да ме занима која је најбоља клаџа, који су услови уопште итд...
    ПЛС ХЕЛП

4. Ма моцарт је најбољи, сви ови остали једу говна превише. Меридиан има више игара чини ми се, ал је го курац. Моје искуство, а често играм лајв.

5. Ako si gospodin odeš u mocart kažeš hoću karticu, daju ti neki formular popunis za minut daš ličnu kartu, daju ti odmah karticu koja je prelepa, dodješ doma, udjes na sajt mocart bet, napraviš akaunt i imaš ne znam tačno gde mislim negde u gornjem desnom uglu opciju povezi sa karticom, tu ukucas broj kartice i to je to... Minimum uplata je 200din na karticu, a na sajtu normalno kao i u kladionicama ..
    lako ćeš se snaći na sajtu bukvalno je nacrtano sve , ako hoćeš detaljnije kvote kliknes na tekmu i to je to
    sad pošto je svetsko imaš opciju brazil specijal tu su ti ove kvote prvi strelac , osvaja svetsko i to..
    snacices se uglavnom lako je...
    imaš i meridijan, tu ti daju neku šifru sranja neka, a sajt im je isto siromašnije uradjen mnogo u odnosu na mocartov, meridijan sajt 00-24 dok na mocartu do 12 uplate samo i ponekad su bolje kvote na meridijanu...

moj predlog - mocart

6. Što se tiče lajva imaš opciju live bet udjes tamo i vidiš koje su tekme u ponudi u lajvu isto kliknes na nj i imaš sve kvote lepo opisano detaljno itd..
    na lajvu je minimum 100din, a za singl 200din, za merdijan ne znam

7. Шоми

оћу да кренем са лајв клађењем, немам појма ништа о томе тако да ме занима која је најбоља клаџа, који су услови уопште итд...
    ПЛС ХЕЛП

Меридиан има више игара и мање услова. Заборавио сам шифру за Моцартов сајт, толико сам га баталио.

8. AKO TI JE KVALITET ISPRED KVANTITETA ONDA MOCART

9. хвала свима, видећу још ионако планирам само за свецко да се кладим, после ћу баталити... армине једино ми није јасно на коју фору тврдиш да је сајт меридијана очај кад ја не јебеном моцарту не могу НИКАКВУ информацију да добијем, помоћ им не ради док на меридијану https://meridianbet.rs/#!html;path=Rule%20book ко да су устав писали, буквално све могу да сазнам и проверим што ме занима

и на коју фору не ради 00-24 ако текме трају и после 12?

10. Не почињи са онлајном, све ћеш паре сјебати само тако.
    Најгора ствар за нас играче, опуштено ти те паре које улажеш ти не пролазе кроз руке па се некако и лакше одрекнеш њих. Сумњам да је неко извукао лову (бар 50 еура) са тих онлајн клађења. Једино ако немаш неки систем и план и да се тога придржаваш и не играш ништа мимо тога, онда је океј мада опет постоји могућност да изгубиш.

11. Najpre podržavam šta je roben rekao.

a to što nema pomoći , pa gospodski mocart očekuje se da si iskusni kladionicar koji se ranije kalio u kladzama tipa brazil, lavovi, meridijan.. Uostalom sve sam ti objasnio , nema šta tu za lajv samo klikces jebote , live bet , tu ti izadju sve trenutne tekme, kliknes koju hoćeš i izadju ti sve kvote sve lepo objašnjeno za šta je.. Napravi akaunt pa promuljaj se malo po sajtu , možeš kasnije opušteno karticu da povezes..
    a to posle 12 stvarno ne znam, to im je jedina mana, mada kladze za vreme svetskog rade do 00 tako da su možda i ovo promenili..

mislim ok je i meridijan za svetsko ovo, još ako nećeš na duže staze al mi paorski nekako

12. и на коју фору не ради 00-24 ако текме трају и после 12?

Ја се прексиноћ кладио у 2 и нешто на победу Сан Антонија на лајву. Ај рест мај кејс.

13. To paorski meridijan, gospoda spavaju u to vreme

14. јбг армине баш си се истриповао сад око овога, прво уопште није госпоцки да ја као потрошач оћу да добијем неки инфо а не могу због ради овога http://help.mozzartbet.com/lang/srb и да не могу јебено ништа око уплате/исплате и свих других услова да сазнам...
    и немају они шта да очекују и претпостављају да сам ја искусан кладионичар и слично, оћу јебене ОСНОВНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ пре него што поверим некоме своје паре, нисмо у јебеним 70-им. а то што се тиче самог клађења и где шта да кликнем, то ћу похватати то је најмањи проблем

требам да отворим неку картицу за нешто о чему не знам ништа а они ми не нуде да сазнам... јбг јесам правник и све, али због оваквих ствари људи генерално пропадају, са неким полу информацијама се уваљују у разноразна срања, почевши од банака па даље

ниво господинлука на сајту 4.36/10

15. šta mislite je li se može odigrati tipa plasman u grupi Meksiko 1-2(prvi ili drugi) hrvatska (3 ili 4) na jednom tiketu? msm praviti takve kombinacije

16. Nema šta da mislimo, može!

17. hvala!
    onda ću da ih oderem hehe

18. to su specijali ne moze da se veze na jednom tiketu u jacim kladionicama

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.