Кладионица

1. ja mislio ovo

Brazil-Group A 1.10 Plasman 1
    Croatia-Group A 1.30 Plasman 3-4
    Mexico-Group A 1.35 Plasman 1-2
    Chile-Group B 2.10 Plasman 3-4
    Spain-Group B 1.85 Plasman 1-2
    Colombia-Group C1.05 Plasman 1-2
    Cote d'Ivoire- 1.20 Plasman 1-2
    Greece-Group C 1.08 Plasman 3-4
    Japan-Group C 1.10 Plasman 3-4
    England-Group D 1.90 Plasman 1-2
    Italy-Group D 1.05 Plasman 1-2
    Switzerland-Gro 1.12 Plasman 1-2
    Ecuador-Group E 1.15 Plasman 3-4
    Bosnia&Herz.-Gr 1.60 Plasman 1-2
    Nigeria-Group F 1.30 Plasman 3-4
    Portugal-Group G2.00 Plasman 1-2
    U S A-Group G 1.70 Plasman 3-4

kvota 200

2. Šomi naše kladionice su ti uglavnom tragikomične i sa smešnim limitima ali Mozzart je trenutno najjači. Uozbiljili su se malo, lajv im je okej, uzmi napravi nalog i popuni formular u mozzart-u daće ti karticu. Ja zaboravio šifru lolo nikako da se setim kako ide al čim skupim neke pare vraćam se na klađenje onlajn na mozzartu.

I da, Mozzart mi je jednom vratio 4000 ako se dobro sećam (na lajvu uplaćivo 4k na nešto i ja udaram ono uplati uplati i izbacuje kao menja se kvota, kad ja odem na ono moji tiketi ono 2 tiketa otkucalo. Vratili mi ulog od tog drugog.)

Pošto ne verujem da ćeš ludovati sa ulozima lagano idi na Mozzart. I pazi se lajva, ne igraš sa tokenima ebenim nego pravim parama, iako nemaš osećaj da igraš sa pravim.

3. ja sam napravio u meridijanu jer tamo igram već godinama a u mocart uđem jednom u par meseci, plus ovo što je rekao stevan o igrama i lajv klađenju

http://www.dodaj.rs/f/v/9d/s4R9ah/untitled.png

inače kvota je pala, sad više ne znam ni dal da igram jebem ih usta

4. Moze u mocartu 24h da se kladi.

5. da l' prate temu il šta već, ko zna...verovatno neko već stavijo velike pare na ono što smo pričali..

6. pre će biti da su padale ozbiljnije uplate pa su smanjili.. a kad god krenem da razmišljam o uplati setim se francuza 2002. i 2010. a u glavi mi samo toresova unezverena faca pri rezultatu 2-1 za čile u 89' minutu i buskec koji plače na travi zlolol

7. moj

australija - holandija 2-2&3+
    španija - čile 1&3+
    kamerun - hrvatska GG

kvota 9,85

8. ja sam na jednom metnuo 1-1 australija pala kvota na 18 ko zna, mozda nesto kalkulisu, neka ga..

9. dzankee usro bi se da ne odigraš neki tenis

10. morao sam da ispoštujem caro, baš ima dosta mečeva.

11. ne verujem da će holanđani danas bilo šta kalkulisati, tim pre što igraju prvi. možda u zadnjem kolu kad vide kako će španci odigrati protiv čilea.

12. Švajcarska - Francuska ... Može dvojka?

13. Dvajte i ja tako nešto kontam. A Španiju SP1 odigrah na osećaj :D 2,90 jbt

14. lepa kvota, ali može ga čile umuljati.. :D zato sam igrao ono sa golovima

a šiptari i afrikanci su mi misterija, tu ne bih igrao fiks sigurno

15. Ne znam da l' Vidal igra...nije 100% spreman

16. http://prntscr.com/3u2pwp

Ovako se jebe mocoart.

ijako je mrdijan

17. jebeni kejhil, nije mu dosta što nas je traumirao pre 4 godine

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.