U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Uplatio sam za nešto sitno, čisto da se prati
Na kurac ih nabijem
Lilleström - Sarpsborg 08
2/1
Primjer slobodne igre u meridianu :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10462959_554033431385741_2373551057058962316_n.jpg
Koji lik! :)
odlicna kvota
steta sto ce izduvati karu
dzankee na papu mislish?
Znam nekog ko je igrao da ce Platini prisustvovati nekoj utakmici, pogodio, ali je unaprijed znao.
Isto je bila ovako velika kvota...
Ali ovo je bas nemoguce. :D
Nemoguće je sad kad znamo da neće prisustvovati....jes zanimljiva ova slobodna igra u meridianu, kolko je max uplata?
Nemam pojma. :)
u ponedeljak krece hamburg....
mali zverev igra protiv haase-a, vesely - thiem, riba - monaco, lajovic - de schepper, carreno - brown...uff bice do jaja :D jedva cekam da krene....a jedva cekam i da izbace kvote :D
Ovo je moj tiket.
Ja ga odigrao, i postavili ovo sliku na grupi NEverovali ili da...U roku od 4 sat Meridian blokirao igru.
Naravno , za bezdusnike koj ice da me kunu da lazem evo link...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204158943564682&set=a.4026485071375.2164404.1558985948&type=1&theater
kako to mislis blokirao igru?
Lepo...Bio nenormalan broj uplata na ovu igru i blokirali..Ne moz vise da se igra.
aha..zasto su to uradili kad papa nece prisustvovati ...
da prisustvuje javili bi to 3 dana unapred...nubovi
A stas odigro?
Posto nema slikue.
Nije to poenta...Ja sam to u cetvrtak odigrao, i posto je tiket video preo 10,000 ljudi sirom regiona , svi su isli da uplate,,,Ovima bilo sumnjivo i blokirali..Mada vidi,,,Nista to ne mora da znaci da papson nece doci....Ja ga bas ocekujem za 5,000 :)