Кладионица

1. Naravno da nisam siguran... ali ono, vreme je za osvetu :)

2. @Gazimudo
    Pa za sve ovo što si ti rekao je u Mocartu kvota ispala 38,41, a isto to u Premijeru 30,nešto.
    Uglavnom su u Mocartu veće kvote nego u P., ali ovo je danas baš fina razlika...
    Kad nešto igram često upoređujem kvote u Premijeru, Mocartu i Vilijamsu i u Mocartu je u 85 posto slučajeva veća ukupna kvota, a to što imaju puno, puno, puno više igara i uglavnom možeš singlati šta god ti padne na pamet, da ne pričam. Jedino mi na živce ide što nemaju svakodnevne normalne liste, pa sve ide preko interneta.

3. Ma mozzart je ubedljivo najjaci.. Najbolje kvote,i mnooogooooo igara..
    A ovo sto se liste tice,ma ko da treba da se kupuje.. odes na sajt,kliknes na ono sto zelis da igras,kliknes POSALJI,i dobijes kod od 7 cifara,tako da ti uplata tiketa traje bukvalno 2 sekunde.. Meni se svijda njihov sajt,pregledan,citak,a i svidja mi se sto imaju ono DOBITAK PLUS i TIKET PLUS sto donosi besplatno kladjenje ukoliko padnes na 1 par,ili pogodis tiket..

Samo mi krivo sto nema onaj bonus na 6+ tekmi.. pre sam ih tako drao.. 15 tekmi 0-3 gola,na 200 din izvucem po 3-4000

4. Sve sam bliži dobitku :)

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4540867-864

Odigrao za danas:
    Ajačio - Šateru - 1 (1.95)
    Den Boš - Dodreht - 1 (2.05)
    Piterboro - Bornmaut - 1 (1.8)
    Telstar - Cvole - 2 (1.65)
    Avr - Istr - 1 (1.8)
    Troa - Sedan - GG3+ (2.6)
    Kotbus - Ingolštat - GG3+ (2.1)

Ukupna kvota: 116.6

5. Ljakse pokusaj da igras onako kao ja na ona dva nefudbalska tiketa..
    Nadjes 4 tekme koje mislis da 100% dolaze(iskontrolisi se sa kvotama,znam da je tesko :D)
    a onda nadji 4 tekme sa vecom kvotom za koje mislis da ce doci.
    Znaci 4 para u fixu,sto ti je uslov za prolaz tiketa,i jos 4 koje ces da stavis u sistem 2/4..
    Ne znam koliko ulazes,al na ovu foru mozes da uzmes od 1000-10000,zavisi od kvote naravno.. Dakle,evo ti pa vidi na sta mislim.. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8396795-863

P.S. ovo je prijateljski savet,nemoj da mislis da se nesto kurcim i tako to.. Jednostavno,i ja volim jake kvote da igram,u tome je draz,al to vodi u bankrot ako nemas prihode..
    Dakle odigraj neki realaniji koji donosi pare,pa se onda sprdaj sa takvim kvotama.. ;)

6. @Gazimudo

Moram vidjeti ima li ovdje mogućnost registrovanja (u BL)... Eh da sam znala to ranije, sad bih bila bogata, koliko sam samo puta otresla u zadnja 3 mjeseca samo na jednu jebenu utakmicu...

7. Gazimudo, pa ove kvote što sam odigrao za danas i nisu nešto naročito jake.
    A što se tiče sistema, to nisam dosad igrao, ali videću da nešto iskombinujem sledeći put. Ovo što sam danas odigrao, ne bih menjao. Neka ga.
    Eventualno ću da izmenim Piterboro, tj. umesto keca da odigram GG3+.
    Hvala na savetu u svakom slučaju.
    Ulažem po 50 din. svakodnevno. Neki put 100 ili 200, zavisno od broja utakmica koje stavim na tiket :)

8. @ selenijum
    Ne treba ti registracija na mozzartovom sajtu,svako moze da ga koristi bez ogranicenja..
    A sto se tice ovog za besplatno kladjenje,trebas da budes clan mozzart kluba,to se resava na licu mesta,popunis podatke i dobijes karticu..
    @ selja
    Ma matori,nije kvota 2-2.5 velika,al nije ni sigurna,to ocu da ti kazem..
    Probaj kombinuj nesto,ogradjuj se,jer kad odigras dosta takvih kvota,neka ce uvek biti prodaja.. Ja to iz najbolje namere..

9. Odigrao za danas:
    Ajačio - Šateru - 1 (1.95)
    Den Boš - Dodreht - 1 (2.05)
    Piterboro - Bornmaut - 1 (1.8)
    Telstar - Cvole - 2 (1.65)
    Avr - Istr - 1 (1.8)
    Troa - Sedan - GG3+ (2.6)
    Kotbus - Ingolštat - GG3+ (2.1)

Jok 20 utakmica

10. @Gazimuda

Pogrešno sam se izrazila, mislila sam na učlanjivanje. :D
    Ja sam učlanjena u Premijeru i tamo ima fazon da ako prođeš minimum 5 utakmica, možeš ostale "otkazati", naravno pada kvota, i ne smiju početi. Sve dok se nisam učlanila kada padam na jednu padam na zadnju, a od učlanjivanja to je obavezno prva. Nikako da isprobam taj njihov fazon.
    Otići ću do Mocarta danas, da probam te njihove bonuse...Nadam se...

EDIT: Znam proceduru sa klađenjem na sajtu, ali mi je gušt uzeti listu kad odem negdje na kafu pa gledati šta ima....

11. Ulažem po 50 din. svakodnevno.

ovo i VELIKE KVOTE su put u BANKROT, definitivno...

MALE KVOTE, 1,5 i 1,6, MALO UTAKMICAi VELIKE UPLATE su DOBITNA kombinacija, bar u mom slučaju

12. @buri
    Pa, hajde, reci na koje bi ti to tri utakmice stavio 1000-5000 din. ?
    a da ne rizikuješ puno?
    KOJE SU TO TRI SIGURNE UTAKMICE?
    Ili je to samo stvar intuicije, i random izbora?
    Ili možda dobre analize i obaveštenosti?
    Šta ćemo sa nameštenim utakmicama za koje ni ti ni ja ne znamo da su nameštene?

13. pazi te namještaljke isključujem, jer tad uglavnom igram englesku i špansku ligu

evo recimo čelzi, mančester, borusiju, i barsu za vikend opališ i šta kome bog dadne...

ne igram ja to često, kad padne stipendija puknem 1000-1500 i bog te veselio... poslije

gulim sa dvjesta, konstantno... nikad sa samo 50...

14. Одиграо сам

Ференцварош В1
    Аугсбург В2
    Котбус В1
    Шелбурн В1
    Ајачио В1
    Лавал В1
    Гуингамп В1
    Евиан В1

15. Pa, hajde, reci na koje bi ti to tri utakmice stavio 1000-5000 din. ?

На ДОЈАВУ.

16. Na dojavu al opičit kontru. Tad možda i bi.

17. nikada na DOJAVU... ne vjerujem u te gluposti, jer sam ja mali igrač da bih znao neke stvari prije kladionica... osim ako nemam nešto pouzdano iz srbije, hrvatske ili rumunije :)

18. Не не..мислим на дојаву квоте 2-5

19. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-1314581-865
    Ispoštovao sam Gazimudoa/eta/u.

Ispoštovao sam savjet da odigram ponjavu od 5000 utakmica iako NE VOLIM DA STAVLJAM 5000 UTAKMICA NA JEBENI TIKET pošto od tog nema ljeba.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-7150170-865

20. NE VOLIM DA STAVLJAM 5000 UTAKMICA NA JEBENI TIKET pošto od tog nema ljeba.

Такође.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.